Dodaj do ulubionych

Pięciolatek ( jak ?) (sześciolatek) w zerówce

IP: *.udn.pl 24.05.05, 00:22
Hej
Mam pytanie do Was, moze ktos z Was wie jak zalatwiac... badania itd
zeby dziecko pięcioletnie poszlo do zerowki, a nie jak w ustawie
szescioletnie, a wiec zeby poszlo rok wczesniej. Dla Dziecka to sznasa, kiedy
zna litery, cyfry itd. Dziecko sie nudzi... musi isc do szkoly juz, bo samo
chce sie uczyc.

Prosze, moze ktos z Was wie jak to sie zalatwia.

Pozdrtawiam

Piotrek
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Pięciolatek ( jak ?) (sześciolatek) w zerówce IP: 80.249.4.* 24.05.05, 07:50
      wybierz się do poradni psychologiczno-pedagofgicznej na Kolejowej; tam Ci
      powiedzą co i jak; zrobią badania
    • Gość: ja Re: Pięciolatek ( jak ?) (sześciolatek) w zerówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:29
      zrób z dziecka na siłe inteligenta to Ci kiedyś wypomnie że nie miało
      normalnego dzieciństwa
      • Gość: Pit Re: Pięciolatek ( jak ?) (sześciolatek) w zerówce IP: *.udn.pl 24.05.05, 22:01
        eh plytcy jestescie.
        Nie mowie ze moje dziecko jest najlepsze, najpiekniejsze, ani tez ze jest
        najzdolniejsze !
        Ale skoro dziecko mowi ze chce isc do skzly, chce sie uczyc, samo bierze
        ksiazki itd. jest tym zainteresowane... to czemu ma nie isc do szkoly ?
        To nie jest ze ja na sile mowie: jestes super dzieciaczku i dlatego idz juz do
        szkoly. Dziecko samo o to prosi !
        Pozdrawiam
    • Gość: profesor ciwekawsk Re: Pięciolatek ( jak ?) (sześciolatek) w zerówce IP: *.crowley.pl 24.05.05, 13:13
      ty piotrus idź do tej poradni ale ze swoją chorą ambicją chłopaku i daj
      dzieciakowi spokój
      hahahaha
      w zerówce na pewno jego talentu nikt nie rozwinie
      boże ale można słabego ojca wylosować
      • Gość: Ewa Re: Pięciolatek ( jak ?) (sześciolatek) w zerówce IP: 80.249.4.* 24.05.05, 15:23
        czemu czepiacie sie zapobiegliwego tatusia? ja to rozumiem, mój syn w wieku 3
        lat zacząl czytać, liczyć ale... miał fantastyczne opiekunki w przedszkolu i to
        one pomagały mu, brały do starszych grup; w szkole niewiele się i tak nauczy w
        zerówce, a emocjonalnie moze to bardzo przeżyć; moze lepiej po prostu dodatkowe
        zajęcia a nie szkoła? w przedszkolu dzieci mają Panie cały dzień i uwierz, że
        jak tylko mają chwilkę to spędzaja ją ze zdolnym dzieckiem; ja osobiście jestem
        zadowolona z takiego rozwiązania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka