Dodaj do ulubionych

Orkiestra na wesele

05.06.05, 01:40
Poszukuje dobrze grającej grupy na wesele.Planujemy sie pobrać we wrześniu w
przyszłym roku, ale żeby znaleźć "cos" fajnego najwyzsza pora juz zacząć
"przesluchania". Zupełnie sie nie orientuje w tym temacie, więc czy możecie mi
pomóc i rzucić jakieś propozycje?
Pozdrawiam

P.S. Panny Młode 2006 - dajcie o sobie znać :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Patrycja Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.06.05, 00:10
      Ja też zmieniam stan cywilny we wrześniu,ale tego roku.Osobiście polecam Ci
      przejrzeć radomskie Anonse,tam reklamuje się dużo zespołów.Są też strony
      internetowe z Radomia na temat ślubów np.www.slub.radom.pl,www.wesela.radom.pl,
      ale nie znalazłam tam informacji o grupach muzycznych.
      Dodatkowo znalazłam to:
      www.redcombo.pl
      madan1208.republika.pl/awans/oferta.html
      Niestety nic na ich temat nie wiem.U nas będzie grała orkiestra ze Skarżyska,
      zresztą to znajomi mojego narzeczonego.Na razie Ci ich nie polecę,bo nie wiem
      jak grają(podobno super,ale ja ich nie słyszałam).W każdym razie dopiero zaczęli
      "karierę weselną" od tego roku,dlatego trochę się obawiam jak to wypadnie.
      Jak nic nie znajdziesz do 17 września 2005 (to data naszego ślubu),to
      ewentualnie dam Ci znać czy warto ich zatrudnić.
      • angela_r Re: Orkiestra na wesele 06.06.05, 22:07
        Dzięki za informacje :)
        Być może jak jakaś nowa kapela, to będą fajnie grać, bo są jeszcze bez
        "naleciałości" i manier typowo weselnych ;)
        Dzieki tez za adresy, nie wiedziałam, że takowe istnieją w Radomiu.
        Pozdrawiam i życzę powodzenia w przygotowaniach :)
        • Gość: Tomix Re: Orkiestra na wesele IP: *.internet.radom.pl 27.06.05, 17:23
          Coraz więcej jest kapel radomskich w necie i jest w czym wybierać
          np: http\\www.prodisc.prv.pl
          • Gość: tomix Re: Orkiestra na wesele IP: *.internet.radom.pl 27.06.05, 17:25
            sorki za kaczkę
            www.prodisc.prv.pl
        • aisaa1 Re: Orkiestra na wesele:::TYLKO "PULS" 13.10.05, 20:52
          SUPER KAPELA
      • Gość: kofik Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 17:24
        A czy ktos może zna i ma coś do powiedzenia na temat zespołu Boston z Zamłynia?
        3 - 5 osób, 5 jesli sie chce wokalistke i saksofonistę. Bardzo prosze o
        opinie!!!dzięki pozdrawiam
      • Gość: JAREK Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:59
        GAMA DANCE 663421721
    • abc26 Re: Orkiestra na wesele 29.06.05, 21:25
      goroco polecam zespol Mixtura - grali u mnie na weselu - graja tez na
      wszystkich imprezach organizowanych w Kochanowskm. Jak chcesz moge przeslac
      namiary na priva.
      • angela_r Re: Orkiestra na wesele 29.06.05, 23:43
        bardzo prosze o namiary, na maila gazetowego.

pozdrawiam
        • lutea Re: Orkiestra na wesele 30.06.05, 01:53
          ja polecam zespół Scat & Medium . Są najlepsi na rynku muzycznym w radomiu.
          a to ich namiary
          331-84-52
          505077585
          • abc26 Re: Orkiestra na wesele 30.06.05, 21:58
            lutea napisała:

> ja polecam zespół Scat & Medium . Są najlepsi na rynku muzycznym w radomiu.
            > a to ich namiary
            > 331-84-52
            > 505077585

tez sie nad nimi zastanawialam ale po weselu na ktorym grali glownie z plybacku
            nieudolnie udajac ze sami spiewaja zmienilam zdanie.

taka sobie byla scenka

Pan spiewa - cos z Krawczyka chyba i nagle podchodzi ktos z gosci po dedykacje
            a pan rozmawia z gosciem i dalej spiewa swoja kwestie ;-)

namiary wyslalam
            • Gość: PAN OD KRAWCZYKA Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 04.03.07, 08:34
              CIESZY MNIE TWOJA SPOSTRZEGAWCZOŚĆ, ALE DEDYKACJE CZY INNE ROZMOWY Z GOŚCMI
              PROWADZĘ TYLKO W CZASIE PRZERW MIĘDZY UTWORAMI,A POZATYM TO DZIĘKUJĘ ZA OPINIE
              ŻE PUSZCZAMY PLAYBACKI TO ŚWIADCZY O DOBRYM BRZMIENIU ZESPOŁU.ABSOLUTNIE NIE
              UWAŻAM ŻE JESTEŚMY NAJLEPSI, JEST WIELE DOBRYCH ZESPOŁÓW W RADOMIU ZARÓWNO TYCH
              GRAJĄCYCH NA ŻYWO, JAK I TYCH (GRAJĄCYCH INACZEJ!!! )MY PO PROSTU CIĘŻKO
              PRACUJEMY ALE TA PRACA DAJE NAM WIELE SATYSFAKCI. DZIĘKI TEMU MAMY MIMO WIELU
              NEGATYWNYCH I WYMYŚLONYCH OPINI DUŻO PRACY.ALE DZIĘKUJĘ WSZYSKIM ZA KAŻDĄ
              OPINIĘ, POZWALA TO NAM WYCIĄGAC Z WNIOSKI I POPRAWIAC BŁĘDY. DZIĘKUJEMY -MEDIUM-
              • Gość: rychu palcówa Re: Orkiestra na wesele IP: *.135.unknown.vectranet.pl 04.03.07, 10:51
                Puszanie playbecków wcale nie świadczy o dobrym brzmieniu. Na pewno zaś
                świadczy o oszustwie.
                • Gość: od krawczyka Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 05.03.07, 07:45
                  cześć rychu skąd maż taką pewność że to playbacki pewnie jesteś w temacie
                  oszustwo trzeba (drogi muzyku grający na żywo) udowodnic zresztą nie chce mi
                  sie z toba gadać, ciekawe że o oszustwo oszustwo oskarżają tylko tobie
                  podobni. natomiast nigdy nasi zleceniodawcy. a na temat moich uszkodzonych
                  palców to wcale mi nie przeszkadzają,natomiast twój uszkodzony rozum widac że
                  tak bo tylko skończony ......może wytykać komuś czyjąś ułomność. ciekawe skąd
                  wiesz tak dużo o mnie.
                  • Gość: gosc Re: Orkiestra na wesele IP: *.135.unknown.vectranet.pl 05.03.07, 09:39
                    Szanowny Panie od Krawczyka, mężu tej Pani, Medium itp Zamiast wpisywać się pod
                    wieloma nickami, po prostu załóż konto i wpisuj się oficjalnie, zalogowany,
                    gdyż wątek dotyczy Pana zespołu i wtedy jest mniejsze prawdopobieństwo, że ktoś
                    się pod Pana podszywa.
                    Druga sprawa to taka, że nie wszyscy na tym forum to akurat konkurencyjne
                    zespoły. Były wpisy Waszych niedoszłych i byłych klientów itp
                    • Gość: pan od krawczyka Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 06.03.07, 07:39
                      jak widzisz nie jestem anonimowy, mój nick to medium, tobie odpowiedziałem
                      żebyś wiedział o kogo chodzi,nie mam powodu wstydzić się swojej firmy.
                      Pozdrawiam-MEDIUM
                    • Gość: od krawczyka Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 06.03.07, 07:46
                      zapomniałem apytać skąd wiesz że to byli nasi klienci-każdy tak może napisać
                      • Gość: gosc Re: Orkiestra na wesele IP: *.135.unknown.vectranet.pl 06.03.07, 11:10
                        Szanowny Panie(wielosobowy),
                        Poprzednie wpisy nie są mojego autorstwa i nie zamierzam brać udziału w
                        jakichś jarmarcznych kłótniach na temat Pana wspaniałego zespołu. Nie
                        przypominam sobie też, żebyśmy byli per "Ty" zwłaszcza, że nie zna mnie Pan
                        osobiście, a ja widziałem Pana z zespołem może ze 2 razy w życiu i nie chcę
                        tego publicznie komentować, bo nie ja byłem Waszym klientem. To już niech
                        pozostanie w sferze zmartwień osób, które Was wynajęły. Doradziłem zalogowanie
                        się i branie udziału w dyskusji pod jednym nickiem, gdyż wpisywanie się pod
                        kilkoma bywa często mylące i zmiejsza przejrzystość, zwłaszcza, że wpisy o Pana
                        zespołach pojawiają się w kilku wątkach. To taka rada techniczna.

Co do niedoszłych i byłych klientów, to cytuję jeden z wpisów, o który trudno
                        posądzić konkurencję:
                        -----------------------------------------------------------------------------
                        • Gość: medium Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 07.03.07, 07:53
                          SZANOWNY PANIE OPRZEPRASZAM ZA PER TY DZIĘKUJĘ ZA RADĘ , NIGDY NIE TWIERDZIŁEM
                          ŻE JESTEŚMY WSPANIAŁYM ZESPOŁEM, CO DO CYTOWANEGO OSTRZEŻENIA JEST ONO
                          JESDNOSTRONNIE I MAJĄCE NIEWIELE WSPÓLNEGO Z PRAWDZIWYMI FAKTAMI. WIEM O KOGO
                          CHODZI .PAN KTÓRY NAPISAŁ OSTRZEŻENIE UWAŻAŁ ŻE JAK JEST Z WARSZAWY I ROBI
                          WESELE W HOTELU SOBIESKI TO MOŻE KOGOŚ Z PROWNCJI TAKIEJ (WEDŁUG NIEGO, CO
                          JASNO POWIEDZIAŁ) JAK RADOM OBRAŻAĆ.I TRAKTOWAĆ JAK ŚMIECI. NIE MIEJSCE
                          OPISYWAĆ CAŁE ZDARZENIE ALE TO NIE MY BYLIŚMY CHAMSCY. TYLKO SKORO WCZEŚNIEJ
                          BYŁ NA NASZYCH IMPREZACH, I WIEDZIAŁ JAK PRACUJEMY TO DLACZEGO WYBRAŁ NASZ
                          ZESPÓŁ. ROZESZŁO SIĘ O KOLACJĘ DLA KIEROWCY, KTÓRĄ ZRESZTĄ WCZEŚNIEJ
                          UZGODNILIŚMY. A TAKI BOGATY ŻE WZIĄŁ ZESPÓŁ DWA RAZY DROŻSZY.
                          • Gość: gosc Re: Orkiestra na wesele IP: *.135.unknown.vectranet.pl 07.03.07, 10:46
                            Nie wiem jak było w przypadku tego klienta. Ludzie bywają różni.
                            Ja też słyszałem, a nawet widziałem (było to dawno w jednym z lokali przy ul.
                            Warszawskiej - żeby nie było, że sobie wymyślam), że rozkładacie wizytówki przy
                            każdym nakryciu na stołach dla gości. Zaprzeczy Pan?
                            Gdyby to była moja impreza, też bym się na to nie zgodził, jak również na inne,
                            straganowe formy reklamy. Czy to wg Pana oznacza, że też jestem chamem?

Mój wpis nie miał na celu oceny zajścia między jednym z Pana klientów, tylko
                            udowadniam Panu, że nie wszystkie wpisy na forum to akurat konkurencja, choć
                            takich pewnie też nie brakuje, tak jak i pochwał wpisywanych przez krytykowane
                            zespoły lub ludzi z nimi związanymi.
                            • Gość: MEDIUM DO GOŚCIA Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 08.03.07, 04:55
                              WIZYTÓWKI -NIE ZAPRZECZAM JEST TO UJĘTE W UMOWIE I NIE WIDZĘ W TYM NIC ZŁEGO,
                              KTO NIE CHCE MOŻE TO SOBIE ZASTRZEC W UMOWIE, NIKOGO NIE ZMUSZAMY. JAK PAN UWAŻ
                              A ŻE SĄ TO STRAGANOWE FORMY PANA SPRAWA.WCALE NIE UWAŻAM PANA ZA CHAMA,
                              OKREŚLIŁEM TYLKO ŻE TO NIE MY ZACHOWALIŚMY SIĘ PO CHAMSKU, NIEMNIEJ PANA
                              NEGATYWNEGO NASTAWIENIA DO NAS I TAK NIE ZMIENIĘ, MA PAN DO NIEGO PRAWO. PANA
                              SPRAWA . WPISYWANIE POCHWAŁ NA TEMAT NASZEGO ZESPOŁU NIE JEST MI POTRZEBNE, A
                              PAN OCZYWIŚCIE NAJLEPIEJ WIE ŻE WPISUJĄ JE KRYTYKOWANE ZESPOŁY, (OCZYWIŚCIE ŻE
                              NIE MAJĄ PRAWA DO OBRONY!)NATOMIAST KRYTYKUJĄ TYLKO OSZUKANI I CAŁKOWICIE
                              BEZSTRONNI I NAPEWNO NIEMAJĄCY NIC WSPÓLNEGO Z KONKURENCJĄ LUDZIE. PROSZĘ TO
                              PRZEMYŚLEĆ CHOCIAŻ DLA WŁASNEGO UŻYTKU BO NA PANA OBIEKTYWIZM NIE LICZĘ.
                              POZDRAWIAM
                              • Gość: gosc Re: Orkiestra na wesele IP: *.135.unknown.vectranet.pl 08.03.07, 09:00
                                Widzę, że ma Pan problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nie dziwię się więc, że
                                z klientami też dochodzi do nieporozumień.
                                Widocznie jednak ów klient nie mógł sobie zastrzec w umowie, że nie życzy sobie
                                robienia z jego przyjęcia bazaru, skoro doszło (jak sam opisał) z tego powodu
                                do zerwania umowy.
                                Nie twierdzę, że Pan wypisuje pochwały na temat swojego zespołu. Ale tak
                                niestety często bywa, że zespoły podają się za gości weselnych i albo opluwają
                                konkurencję, albo chwalą sami siebie. Powtarzam: tak bywa, a nie jest tak w
                                każdym przypadku. Zresztą to Pan sugerował, że negatywne wpisy pochodzą od
                                konkurencji, więc przedstawiłem, że jednak nie wszystkie.
                                Temat zespołów jest zawsze bardzo drażliwy i wywołuje wiele emocji. Każdy
                                zespół na tej samej imprezie może być przez jednych pochwalony, przez innych
                                ostro skrytykowany. Wynika to z różnych gustów słuchaczy.
                                Co do złośliwych wpisów konkurencji, to ich nie brakuje na każdym forum i w
                                różnych zawodach. Nie tylko spotyka to Pana, ale też wiele innych zespołów, a
                                także kamerzystów, sale weselne itp Może wśród zespołów te wpisy są bardziej
                                zajadłe. Świadczy to o sporej nienawiści czy zazdrości jaką obdarzają się
                                przedstawiciele Pana branży, nazwajem wypisując paszkwile. Nie wiem, co jest
                                tego przyczyną. Wśród gości weselnych raczej nie panują takie emocje. Był ktoś
                                na imprezie, zespół mu się podobał lub nie, może o tym napisać parę zdań bez
                                zawiści i tyle.
                              • Gość: gosc Re: Orkiestra na wesele IP: *.135.unknown.vectranet.pl 08.03.07, 09:07
                                Jeśli chodzi o pochlebne wpisy samych zespołów lub ludzi z nimi związanymi, to
                                wystarczy prześledzić to forum i zobaczyć w jak wielu wątkach pojawiają się
                                takowe wpisy wspaniałego zespołu z Lotniska, często zaśmiecające zupełnie inne
                                tematy. Wnioski same się nasuwają.
                                • Gość: medium do gościa Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 08.03.07, 12:23
                                  teraz wypoiedział się Pan bardzo rozsądnie, dobrze by było żeby wszyscy
                                  uczestnicy forum starali się wyrażać swoje opinie w podobny kulturalny sposób,
                                  nie chodzi o to że powinniśmy wypowiadać się tylko pochlebnie na czyjś temat,
                                  ale jeżeli wypowiadamy negatywną opinie żeby była ona bez chamstwa, co niestety
                                  należy do rzadkich przypadków. Przyzna pan chyba że nie znalazł Pan nigdzie
                                  żebym wychwalał swój zespól, jak już wcześniej pisałem nie uważamy się za
                                  najlepszych, jest wiele dobrych kapel,staram się tylko wykonywać swoją pracę
                                  jak najlepiej potrafię,co nie znaczy że musimy się wszystkim podobać,pozdrawiam
                                  • Gość: hans Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:20
                                    "kochani",spotkajcie się w knajpie i wygarnijcie sobie wszystko,a nie na
                                    forum,potrzebujecie kibiców ? o co wam chodzi?!!!!!!!!!
                                    • Gość: gosc Re: Orkiestra na wesele IP: *.135.unknown.vectranet.pl 09.03.07, 09:56
                                      Pan hans chyba nie rozumie, że forum właśnie służy do dyskusji. W tym wątku
                                      jest wiele zespołów zarówno krytykowanych i chwalonych. Jedne próbują się
                                      bronić, inne nawet nie wiedzą, że ktoś o nich napisał. Nie widzę tu nic
                                      niestosownego. Wątek o zespole Medium jest obok, ale ktoś przeniósł krytykę do
                                      tego wątku, który też dotyczy zespołów weselnych, a nie np firm budowlanych.
                                      Wystarczy tego nie czytać, tylko wybrać sobie inny temat. Na pewno jest część
                                      osób, które wynajęły ten zespół lub zastanawiają się, czy tego nie zrobić i
                                      interesują ich opinie, ale te podparte faktami. Myślę, że kilka takich
                                      napisałem.
                        • Gość: RADOMIANIN Re: Orkiestra na wesele IP: *.32.radom.pilicka.pl 25.06.07, 14:01
                          Słyszałem też takie opinie o tym zespole. Osobiście bawiłem się przy ich
                          muzyce. Mają gotowe aranże (fakt) bo inaczej sie nie da grając tylko na
                          klawiszach i gitarze. Wokal też był gotowy bo to się da zauważyć. Po to idzie
                          się na imprezę aby się bawić, a nie szukać możliwości dopięcia łatki. Nie ma
                          idealnych rzeczy (i zespołów także) na tym świecie. Moim kochani, trochę
                          tolerancji. Jak komuś nie pasuje zespół to niech go nie bierze i tyle. Darujmy
                          sobie ostry język.
        • lutea Re: Orkiestra na wesele 30.06.05, 01:53
          a gdzie masz wesele????
          • Gość: wawa Re: Orkiestra na wesele IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 30.06.05, 13:52
            Czy ktoś zna zespół z Radomia AMIX 4 osobowy
            Potrzebuje trochę opini na temat tego zepołu...
            • masia01 Re: Orkiestra na wesele 16.11.06, 22:11
              czy zna ktos zespoły Rubicon lub Artix.Prosze o opinie.dzieki
          • angela_r Re: Orkiestra na wesele 01.07.05, 11:18
            Ja mam wesele na Wincentowie. Jakies 12 km za Radomiem, nie wiem jak nazywa sie
            ten lokal. On bardziej przypomina dworek. Wspaniały wystrój, zero balonów i
            tandety. Słyszałam same dobre opinie na jego temat. Mam nadzieję, że sie nie
            zawiodę. I teraz usilnie szukam zespołu.
            Pozdrawiam, dzięki za nr tel. i proszę o dalsze :)
            • lutea Re: Orkiestra na wesele 01.07.05, 14:03
              Ten lokal od niedawna ma już nazwe. Ostatnio przejeżdżałam i wiem na pewno. I o
              ile pamiętam jest to restauracja " Leśny dwór"
            • bajrys3 Re: Orkiestra na wesele 15.09.05, 14:33
              Witam
              Jeżeli jeszcze aktualne proszę o kontakt:
              MAIL: bajrys@poczta.onet.pl TEL: 510-360-498
              Pozdrawiam Rysiek
              BAYER JAZZ BAND
      • mentira1 Re: Orkiestra na wesele 31.08.05, 15:41
        bardzo rposze o namiasy na maila z gazety.pl
    • Gość: Renia Re: Orkiestra na wesele IP: 193.111.144.* 02.08.05, 23:21
      POLECAM!!!!
      Super zespół
      602-104-498
      • Gość: Piotrek Re: Orkiestra na wesele IP: *.53.udn.pl 04.08.05, 12:54
        Polecam dziewczyny z Makowca bardzo ladnie spiewaja, nie wie mja sie ich zespol
        nazywa ale jest naprawde git
    • Gość: Justyna Re: Orkiestra na wesele IP: *.mops.radom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:44
      Polecam zespól Rubicon trzech młodych fajnych facetów 608343379
    • Gość: Kasia Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:17
      Polecam zespół Hetman który grał w czerwcu na moim weselu, sa super a goscie
      byli bardzo zadowoleni. Ja umawialam sie z nimi rok wczesnij. Śpiewaja 2 osoby:
      dziewczyna i chlopak. Robia bardzo malo przerw i co bylo dla mnie wazne to to
      ze graja przy stolach i potrafia rozruszac cala sale. Graja do rana u nas to
      było do 7 rano. I znaja extra zabawy na oczepiny u nas byly tylko 2 a wszyscy
      goscie pokładali sie ze smiechu przy zabawie z rodzinna wycieczka, naprawde
      polecam.
      Kontakt z grupą jest przez Karola dla zainteresowanych moge przeslac numen w
      poniedzialek bo nie mam go przy sobie a teraz jestem w pracy:-)))
      • mentira1 Re: Orkiestra na wesele 31.08.05, 15:44
        bardzo prosze o namiary na ta kapele
        • mentira1 Re: Orkiestra na wesele 31.08.05, 15:46
          wszelkie namiary prosze kierowac na maila: mentira1@gazeta.pl
          • Gość: kwiatek Re: Orkiestra na wesele IP: *.udn.pl 06.09.05, 23:30
            Polecam wam zespół PRODISC są naprawde swietni !!!
            Potrafią zabawic gości i nie ma mowy o jakichkolwiek dłuższych przerwach.
            Poza tym przekrój repertuaru jest naprawde imponujący.No i nie śpiewają z
            playbecku jak Medium czy Scat.Grali u mnie i naprawde zawsze będę ich polecac!!!
            Poza tym z tego co wiem grają też koncerty.
            to ich stronka www.prodisc.prv.pl
            • Gość: Lupa 25 Re: Orkiestra na wesele IP: *.udn.pl 07.09.05, 21:59
              Hey rzeczywiście Prodisc jest godny polecenia.Grali w czerwcu u mojego brayta
              na weselichu.Suuuuuuper kapela naprawde.Wybawiliśmy się jak na mało którym
              wselu.Cały czas zabawiają gości i "prowokują" do zabawy.Grają i dla młodych i
              dla trochę starszych i dla tych naprawde starszych.W sumie dla każdego.
              Mam ich wizytówkę więc podam wam numer
              3665585
              Pozdrawiam
              Lupa 25
              • Gość: Klient Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net / 82.139.8.* 27.09.05, 10:36
                Polecam braci Zelga z grupy Zelga Brothers.Dobra muza,wysoka kultura
                osobista,doświadczenie i profesjonalizm.Jest to zespół na przyjęcia weselne z
                klasą.Namiary na nich znajdziecie w anonsach.
                • Gość: HHH Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 27.10.06, 12:00
                  Tylko nie Zelga -to alkoholicy! Byłam na weselu ,upili sie przed północa.
                  • Gość: gość Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 02.11.06, 10:05
                    Widze,że i tu konkurencja grupy Zelga daje znać.Na szczęście nie znam pary
                    młodej,która byłaby niezadowolona z ich usług.
              • Gość: anetta Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 00:54
                Prodisc absolutnie odpada, są beznadziejni, a repertuar to jak dla domu
                spokojnej starości... Byłam z nimi na studniówce w styczniu u Grubego we Wsoli.
                Nie polecam!!!! Pozdrawiam :)
                • prodisc Re: Orkiestra na wesele 07.04.06, 18:24
                  To jak widać jesteś jedyną osobą która jest nie zadowolona (cóż wszystkim nie
                  da się dogodzić). Innych przypadków nie znam, co na 500 osób to igła w stogu
                  siana. A muzyka była od lat 5 do 105 i z tego co wiem taka była uzgodniona.

Pozdrawiam
                • Gość: Donka Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.04.06, 22:23
                  Ty jesteś jakaś przywalona albo trzeba było tyle nie pic to byś pamiętała jak
                  było i jakie kawałki grali..Moja klasa (4l1)była absolutnie
                  zaje......zadowolona!!!!! Było zaje......!!!!!!! Normalne że musieli coś tam
                  zagrac dla sorów,i zgredów bo ich przecież trochę było ale póżniej impra była
                  naprawde zaje...fajna zwłaszcza jak kamerzyści sobie poszli to atmosferka się
                  podgrzała.Ty wez sobie jeszcze raz obejrzyj kasete z naszej studniówki to
                  zobaczysz jak się towarzycho bawiło.I nie pij tyle na drugi raz bo masz kłopoty
                  z pamięcią!!!!!!
      • Gość: Gosia Re: Orkiestra na wesele IP: *.chello.pl 10.08.06, 00:29
        Czesc! Wlasnie przeczytalam Twoj post na temat zespolu Hetman. Czy masz mzoe
        jeszcze namiary? Moge Cie o nie proscic...?
        Moj adres meilowy to kolorowa@gmail.com.

Z gory dziekuje i pozdrawiam,
        Gosia
    • Gość: niezadowolony Re: nigdy nie sylestra hernika IP: *.74.udn.pl 25.09.05, 17:53
      nie bierzcie przypadkiem sylwestra hernika, pomyłka straszna że oni na weselach
      grają
      • rod7 Re: nigdy nie sylestra hernika 25.11.06, 19:34
        Zespół Sylwestra Hernika jest bardzo oki. Grał na moim weselu. Polecam zawodowo
        z ikrą. rod7
    • angela_r Re: nigdy nie sylestra hernika 14.10.05, 17:55
      czy ktos jeszcze ma podobne zdanie na temat tego zespolu? ja osobiscie jestem
      zalamana, bo wlasnie ten zespol mamy zamowiony na swoje wesele.Jesli tak jest
      jak pisze Lulia, to chyba musze szybko szukac kogos nowego. Czekam na opinie.
      Pozdrawiam
    • nula22 Re: Orkiestra na wesele 27.02.06, 10:04
      witam, czy zna ktoś może namiary na zespół MIXTURA? w anonsach ich nie
      znalazłam. Będę wdzięczna. Jeżeli jeszcze znacie jakieś przyzwoite zespoły,
      byliście gośćmi weselnymi bądź parą młodą bardzo chętnie wyłucham pozytywnych
      jak i negatywnych opini o zespołach. Bardzo nie chciałabym trafić na
      niekompetentną orkiestrę. jeżeli nie na forum to prosze namiary na gg: 2307029
      lub maila : nula19@poczta.onet.pl
      Z góry dzięuje .
      ania
      • Gość: Kovval Re: Orkiestra na wesele IP: *.sggw.waw.pl 14.03.06, 16:57
        Ja też proszę namiary na zespół MIXTURA, mojej nażeczonej bardzo zależy żeby
        akurat oni nam grali, moje gg 6676220 i mail skrzydlaty1@wp.pl
        • Gość: wredny klient Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:05
          MIXTURA to lura!!!!!!powiatowe gwiazdy!!!!biorą 3-4tys.!!!!!paranoja,playback!
          • Gość: Kwiatek Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.03.06, 07:54
            Pewnie że playback i to pełny !!!!!!!!!! Tak samo jak Medium.Wokale też z
            playbecku.To kolejni oszuści.DJ wyjdzie taniej.
            Pozdrawiam
            • nula22 Re: Orkiestra na wesele 15.03.06, 14:54
              niestety ja zrezygnowałam z poszukiwania na namiary do mixtury. za dużo opini że
              grają z playbacku i to pełnego, czyli nie tylko muzyka nie na żywo,ale róznież
              śpiew(zaznaczam że osobiście ich nie słyszałam, ponoć całe aranżacje mają w
              studio nagrane)hmm i wszystkie zespoły z jakimi się dotychczasz spotkałam
              stwierdziły że zupenie na żywo gra 10 % radomskich zespołów. więc życzę
              powodzenia i trafienia na taki zespół. ja mam nadzieję że znalazłam :)))ale to
              się okaże dopiero.
              p.s zespół żeby nie grał z dyskietek musi mieć przynajmniej takie instrumenty
              jak: perkusja, gitara, klawisze, to chyba minimum a najlepiej jak by był jeszcze
              saksofon i gitara basowa. no ale jak widać nawet jeżeli zespoły to posiadają nie
              kwapią się do grania na żywo.
              pozdrawiam
              • Gość: Muzykant Re: Orkiestra na wesele IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 15.03.06, 17:00
                Klient decyduje jaki wybierze zespół. Jednak musi być świadom tego że jest
                wiele kawałków których nie zagra zespół live. W prawdziwym zespole grającym
                live od początku do końca będzie to samo brzmienie perkusji czy basu. A tak
                swoją drogą dodam jeszcze że, jeśli jest perkusja i gitara basowa w zespole to
                nie znaczy że grają na żywo bo i o takich się słyszy z tak zwanymi słupami. Co
                do zespołów grających z pół-playbacków to łatwo można określić czy zespół coś
                potrafi, wykazując się biesiadnym popisem artystycznym za stołami gdzie nie da
                się oszukać. Wspomaganie się elektoniką umiejętnie, pozwala na uzyskanie
                perfekcyjnego brzmienia zespołu i nie koniecznie oszukuje jeżeli robi to sam,
                co przeważnie słychać.

Pzdrawiam
                Muzykant
              • Gość: znawca tematu Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:27
                Są zespoły grające na żywo.jak chcesz porady albo opinii to jest moje gg. poza
                tym znam jeszcze kilka kapel które grają z dysku ale śpiewają na żywo i to
                przyzwoicie.GG 6907423
              • Gość: Mela Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 06.08.07, 00:04
                Nula22-nie masz racji.Zawodowy muzyk sam na instrumentach klawiszowych
                (zaznaczam-świetnie grający na żywo klawiszowiec)może ograć całe wesele
                wspomagając się automatem perkusyjnym.Niepotrzebny mu nawet gitarzysta:)
            • Gość: MIX Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 04.03.07, 08:43
              Pozdrawiam Dj, podaj jeszcze namiary Zeby ludkowie mogli cie zamówiś
          • Gość: gonia Re: Orkiestra na wesele IP: 193.111.145.* 12.12.06, 15:00
            Jeżeli zespół to tylko FORTE 3 super chłopaków z saxofonem super gitarzystą i
            Ładna przepięknie śpiewająca wokalistka nie ma gościa na weselu który by ich
            nie chwalił każdemy się podoba jak grają. Oni grają utwory dla wszystkich a
            przystołach też rewelacja tylko FORTE nikt inny.
            • Gość: kasia Re: Orkiestra na wesele IP: 193.111.145.* 12.12.06, 15:05
              Tak Forte grali u mnie na weselu wszyscy goście byli zachwyceni i ja z męzem
              przeszczęśliwi rodzice też namiary ich 501090513
              • Gość: ehhh Re: kryptoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:21
                Ale dzliście tyłka z tą teklamą swoją. Z tej same sieci wysłane o tej samej
                porze hihi. I gdzie tu wiarygodnośc.
    • Gość: Ataner Re: Orkiestra na wesele IP: *.pr.radom.net 18.03.06, 23:25
      Proponuję Zesół Orkiestry Wojskowej pod nazwą T.A.K. Są rewelacyjni i tani.
      Mogę podać numer telefonu,ponieważ mam jeszcze wizytówkę
      6010498
      (048)35-11-732
      Zadzwoń koniecznie
    • beksa99 Re: Orkiestra na wesele 22.03.06, 23:30
      Ja polecam Mixturę.........tyle...
    • konrad.mniow Re: Orkiestra na wesele 29.03.06, 11:16
      jeżeli temat aktualny proszę o kontakt,(4 osoby, wokalistka,bardzo szeroki
      repertuar/ również obcojęzyczny/)
      przeslemy materiały
      konrad.mniow@wp.pl
    • Gość: tomasz Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.06, 16:23
      spróbuj zadzwonic do Wojtka z zespołu black&white grali u mnie są super daje ci
      tel603802856
    • Gość: gość Re: Orkiestra na wesele IP: *.internet.radom.pl 11.08.06, 17:34
      Polecam ci Rubicon, zespół świetny,polecało mi go kilka osób i rzeczywiscie
      grają bardzo dobrze. Spiewa młody chłopak wraz z wokalistką, nie z żadnego
      playbacku, gości super zabawiają. Na dodatek dodam że wokalista wygrał kiedyś
      jeden z programów drogi go gwiazd, więc to chyba o czymś świadczy. no i nie są
      tacy drodzy jak inne zespoły które biorą po 3 tys.
    • Gość: myszka Re: Orkiestra na wesele IP: *.pr.radom.net 12.08.06, 00:32
      Koniecznie poproś zespól Orkiestry Wojskowej.
      Numer 48 35 11 732.

Barxzo dobry trzy osobowy zespół.
      PZDR
      • Gość: piotrek Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:28
        A ja polecam "simply the best", znam z kilku wesel ,gdzie się świetnie wszyscy
        bawili. Nie wiem o jaki Wam chodzi termin ,bo są często zajęci. zadzwońcie a
        może się dogadacie.Podaję namiary z wizytówki do ich Szefa 048-3623051 lub 0603-
        505048 albo mail diggi@interia.pl pozdro i powodzenia!
        • Gość: Znawca tematu Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:32
          byłem z nimi na sylwestrze,różnie chłopaki ,,grają" raz z playbacku a raz z pół
          playbacku poza tym małym oszustwem to repertuar mało młodzieżowy,poza tym ok.
      • rod7 Re: Orkiestra na wesele 25.11.06, 20:07
        Polecam zespół "Art Show". Namiar 0504 607 057
    • Gość: niezadowolony Re: Orkiestra na wesele IP: 82.139.38.* 16.11.06, 19:43
      jak najdalej od Hernika & Spólki
    • Gość: krzysiek Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:09
      Polecam zespół ALFA - 692 386 337. Zespół fajnie bawi, gra co sie chce i kiedy
      chce, za stołami latają jak głupi i maja fajne zabwy oczepinowe. U mnie grali i
      jestem zadowolny.
      Najlpiej wcześniej ustalić z zespołem (nie tylko tym) co się chce, jakie utwory
      oraz ile razy za stołami. Napiasać, że mają grać dedykacje. Jeśli się nie
      wywiążą to brak kasy. Zapewniam, że wtedy będzie grało i buczało. Ja tak
      zrobiłem i nie miałem najmniejszego problemu. Było super
      Pozdrwiam
    • Gość: Gośc Re: Orkiestra na wesele IP: *.tkdami.net 24.03.07, 23:27
      Polecam zespół "Art Show" tel 0504 607 057
      • Gość: Gość-nigdy Hernik Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 00:31
        Znów się przypałętał Pan S.H i jego "ART"???? "SHOW"???? A FEEEEE!!!
      • Gość: kolo Re: Orkiestra na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:35
        U mnie grali Ci zespolbajka.wizytowka.pl/ Podobało się wszystkim. Mają
        zajefajne oświetlenie.
    • Gość: Reflex Re: Orkiestra na wesele IP: *.pr.radom.net 26.06.07, 00:15
      Bardzo proszę skontaktować się z nami.

jacekbolek@wp.pl

tel.606 370 272
      POZDRAWIAMY

• Gość: gosc Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:59
        Ale masz "reflex". Ten wątek był założony ponad 2 lata temu.
    • Gość: Karina Re: Orkiestra na wesele IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:04
      POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA
      www.zespol-dakar.blog.onet.pl
    • skysiejo Re: Orkiestra na wesele 03.08.07, 22:29
      Polecam Ci zespół Muzykanci. Profesjonalni muzycy grający w składzie 5-cio
      osobowym i całkowicie na żywo do białego rana!!!
      • Gość: gosc Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 15:00
        Ludzie, patrzcie na daty założenia wątków, a nie reklamujcie się na siłę, bo
        jest to żenujące. Wesele odbyło się w 2006 roku, a wątek był założony w maju
        2005. Reklama spoźniona o 2 lata!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka