Dodaj do ulubionych

Jaki teatr?

IP: *.rado.gazeta.pl 12.07.01, 11:37
Radomskim teatrem kieruje nowy dyrektor. Czego oczekujecie, jaki waszym zdaniem powinien być repertuar, co
powinno się dziać w teatrze?
Obserwuj wątek
    • Gość: voytek Re: Jaki teatr? IP: 212.244.146.* 13.07.01, 09:38
      Hmm, jakiś czas temu o Radomskim teatrze było głośno, musicale itp...
      Fajnie by było żeby znowu o nas mówiono. Samym Gombrowiczem się nie opędzimy (za ciężki chyba
      trochę), a musicale to chociaż dla ludzi były. Ale czy nowa dyrekcja temu podoła?
      Chociaż swoją drogą mogli by robić coś nieprzeciętnego, innego, tak żeby ludzie z innych miast
      chcieli przyjechać to zobaczyć.
      • Gość: Arek Re: Jaki teatr? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 02:22
        Kiedys za panowania pana Wojciecha niestety nazwiska zapomnailem to byl
        przeciez wielki musical FAME i inne znane musicale...teraz to ucichlo..mam
        nadzieje ze nie na dlugo ;-)
        • Gość: RUBUIKON Re: Jaki teatr? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 07:35
          chałtury i kasa , oto motto dla nowego dyrektora, Gombrowicz nie jest trudny ,
          jest genialny , smakuje jak świeże wiśnie , słodko kwaśnie .Decydenci czyli
          nieuki z SLD , budujcie repertuar , jak budujecie Radom .
          • majgosia Re: Jaki teatr? 16.07.01, 21:20
            nie mam nic przeciwko temu , by radomski teatr był tak popularny jak 3 lata
            temu, co w tym złego, że do Radomia przyjeżdżały wycieczki z całej Polski na
            musicale. komu to przeszkadzało?????
            • Gość: BartekW Re: Jaki teatr? IP: *.radio.rekord.fm 16.07.01, 22:35

> nie mam nic przeciwko temu , by radomski teatr był tak popularny jak 3 lata
              > temu, co w tym złego, że do Radomia przyjeżdżały wycieczki z całej Polski na
              > musicale. komu to przeszkadzało?????

widac przeszkadzalo bo ktos stwierdzil ze albo to nie sluzy miastu albo miasto
              mialo zbyt male wplywy do kasy... chcieli zmiany... tylko niech sie zastanowia
              czy nie wpadli z deszczu pod rynne....

• Gość: Jarosz Re: Jaki teatr? IP: 195.116.104.* 31.07.01, 18:50
      Pytanko z Wrocławia - czy teatr pana Zaikauskasa był rzeczywiście taki
      straszny, jak by się mogło wydawać na podstawie recenzji? Pytam, bo nie
      widziałem ani jednego radomskiego przedstawienia.

Mogę Was za to pocieszyć, że dyrektor Sroka to jest właściwy człowiek na
      właściwym miejscu. Za jego krótkiej kadencji w opolskim teatrze w cudowny
      sposób zaczęło się tam dużo i ciekawie dziać. Nawet mi się chciało parokrotnie
      tam pojechać. I ani razu - nawet mimo paru artystycznych zastrzeżeń - nie
      żałowałem tego. Niestety, obecnie nie mogę już tego o opolskim teatrze
      powiedzieć :-((( Wydaje mi się, że w Radomiu będzie podobnie :-)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka