Gość: agula.toja IP: *.wolnosci.silesianet.pl / *.prozy.silesianet.pl 05.10.02, 14:34 potrzebuje pomocy. potrzebne mi sa informacje o szkolkach wojskowych i policyjnych w kraju. jezeli ktos moze mi pomoc bede bardzo wdzieczna pozdrawiam Agula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dd_ Re: pomoc 05.10.02, 15:43 Mowisz - masz... Tu znajdziesz info o szkolach wojskowych: www.wiw.pl/szkoly/studia.asp?id1=9&id2=2 a tutaj o policyjnych: www.kgp.gov.pl/szkoly/ Pozdrawiam DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: pomoc IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 05.10.02, 17:30 Agula a moze straz graniczna.......................??????? lesio Odpowiedz Link Zgłoś
zakatarzona Re: pomoc 06.10.02, 15:19 Gość portalu: agula.toja napisał(a): > potrzebuje pomocy. potrzebne mi sa informacje o szkolkach wojskowych i > policyjnych w kraju. > jezeli ktos moze mi pomoc bede bardzo wdzieczna > > pozdrawiam Agula Zapraszam do mnie do Gdańska :)) Jest duuużo policjantów biegających w dresach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agula.toja Re: pomoc 08.10.02, 21:36 katarku ale to nie dla mnie lecz dla kuzyna..... ja juz mam swojego choc nie policjanta:))) caluski agula Odpowiedz Link Zgłoś