Dodaj do ulubionych

Wstyd w Pałacu ślubów

IP: *.udn.pl 16.06.05, 18:00
Przewodniczący rady miejskiej zaprosił najlepszych ucziów szkół średnich,
olimpijczyków wraz z opiekunami i dyrektorami do Rady Miejskiej.Nie wszyscy
zdobyli miejsca siedzące. Dyrektor Semik wraz ze swymi uczniami i
nauczycielami przez cały czas stał.Czy pan przewodniczący nie wiedział ile
tam jest krzeseł? Wystarczyło proste działanie matematyczne: od wiekszej
liczby (zaproszeni goście) odjąć mniejszą (krzesła) i wyszłoby ile miejsc
zabraknie.Inna sprawa to brak ścisłych kryteriów kogo zapraszać i wyszło
tak,że z Kochanowskiego byli finaliści olimpiad przedmiotowych a inne szkoły
aby się dowartościować np. LO Czachowskiego, czy Gastronomiczna wystawiły np.
zdobywcę 8 miejsca w robieniu sałatki regionalnej, lub wykonawczynię plakatu
strażackiego i jeszcze laureata konkursu filatelistycznego.To nie żart. Tak
było.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Wstyd w Pałacu ślubów IP: *.radom.pl 16.06.05, 19:07
      chyba nie znasz szczegółów osiągnięć poszczególnych szkół. Gastronomik to
      gastronomik, a dobrą sałatkę nie każdy umie zrobić, na pewno nie ty. wiem, że
      dobry kucharz to skarb i to on będzie miał lepsze życie niż ty gryzipiórku.
    • Gość: Widz Re: Wstyd w Pałacu ślubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:37
      Nie dziwcie się Panu Przewodniczącemu -On i tak już nic nie kuma
    • Gość: Kinga Re: Wstyd w Pałacu ślubów IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 16.06.05, 22:59
      Rozumię, ze brak miejsca nmoże byc niedogodnością, ale nie ubliżanie innym
      szkołom!!!!!!!!! Wstyd Państwo intelektualisci. Przecież Wy też jecie sałatki.
      Sukces jest sukcesem Tak krawiec kraje jak materiału staje..... Nie popadajcie
      w skrajnosci. Nic pokory. Kiepsko to widzę. Czy Dyrektor Semik i jego uczniowie
      zasłabli? Czy mają prawo do gardzenia innymi. Pomyslcie!!!!!! Jeśli Dyrektor
      Semik zasłabł to mógł sie podeprzeć uczniami. Ale właściwie to skąd siły?
      Sałatek zapewne nie jadają...........
      • Gość: niestety Re: Wstyd w Pałacu ślubów IP: *.udn.pl 16.06.05, 23:09
        No,niestety ani tych sałatek ani drinków za które też był dyplom i uścisk dłoni
        kandydatki na posła nie podano po oficjalnościach i nic na ten temat nie można
        obiektywnie powiedzieć.
    • Gość: ciekawa Re: Wstyd w Pałacu ślubów IP: *.udn.pl 17.06.05, 10:08
      JUZ MYSLALAM ZE MOZE JAKAS AFERKA A TO TAKIE NIC,POZDRAWIAM.
      • Gość: uczeń Re: Wstyd w Pałacu ślubów IP: *.25.udn.pl 17.06.05, 15:27
        Dla ciebie to może ni c a dla nas to afera i kampania wyborcza w złym stylu.
        • Gość: .L Re: Wstyd w Pałacu ślubów IP: 193.111.144.* 18.06.05, 12:14
          widze ze ktos uwaza ze jest lepszy, wazniejszy.
          ma pretensje ze nie potraktowli go lepiej od innych ludzi tak samo jak jego zaproszonych,
          jest zly bo nie doceniaja jego wysilku w zdobycie wyniku na olimpiadzie.
          Szczerze mowiac... nie interesowalo by mnie to wogole, gdyby nie fakt takiego samouwielbienia, ktory poglebil moje zle zdanie o uczniach Kochanowskiego.
          Mam nadzieje ze Ci z nich ktorych znam osobiscie nie podzielaja opini tego ktory tu pisal.
          Pozdrawiam wszystkich uczniow gastronomika, czachowskiego, chalubinskiego, elektronika, samochodowki itd, itd. oprocz tych z kochanowskiego [kropka]
          • Gość: dowgird Re: Wstyd w Pałacu ślubów IP: *.udn.pl 18.06.05, 15:04
            Ja nie jestem z Kochanowskiego a z innej szkoły a mimo to ta sytuacja mnie
            mocno zbulwersowała. Nie zaprasza się gości tak wielu aby potem samemu siedzieć
            a goście muszą stać. Radnym brak kindersztuby.Przedwyborczy spęd i dlatego
            chodziło o jak największą ilość potencjalnych wyborców. Każdy głos się liczy.
            Troje (co najmniej) zza stołu prezydialnego startuje i to wszystko wyjaśnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka