Dodaj do ulubionych

Koncert w Katakumbach

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.06.05, 13:07
26.06.05 o godz. 18 w katakumbach ma sie odbyc impreza pod dziwnie brzmiaca
nazwa Hard summer roar(?) night - tak wyczytalem na stronie jednej z majacych
tam grac kapel wiec podaje dalej:)
a maja grac:
Carrion, Lilith, Embrion, Morr
nie wiem po ile bilety
Obserwuj wątek
    • Gość: mlody18 Re: Koncert w Katakumbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:08
      AMm pytanie nie wiecie moze kiedy bedzie koncert Sudneya Polaka w katakumbach
      miał być 16 kwietnia , ale była załoba po Ojcu Świętym , a potem nic nie było
      wiadomo , wie ktoś może kiedy teraz będzie!
      • Gość: daria Re: Koncert w Katakumbach IP: *.radom.pl 25.06.05, 13:32
        dla warcholow nigdy
        • Gość: mlody18 Re: Koncert w Katakumbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 18:27
          Do Darii; mogłabys sobie tego chamstwa oszczedzić , miałem pytanie kiedy zagra
          w RAdomiu Sydney Polak, aty ze nigdy masz prawo tak pisać , ale nie massz
          racji polak w Radomiu zagra pytanie tylko , kiedy?
          • Gość: ... Re: Koncert w Katakumbach IP: *.udn.pl 25.06.05, 21:39
            A ja jestem ciekaw, czy wtedy gazeta cos o tym napisze. Gdyby brac za dobra (?)
            monete to co pisza w dziale co jest grane i zapowiedzi, to radom wyglada na
            kulturalna pustynie. A tymczasem jest duzo imptrez, tylko sie o nich wogole nie
            pisze
            • Gość: mlody18 Re: Koncert w Katakumbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:11
              moim zdaniem gazeta wyborca oddział radom jest ok w sprawie informowania o
              koncertach , ale zawodzi w tym , ze nie dje nigdy prawie z nich relacji ,
              aszkoda bo naprawdę warto?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka