Gość: fryzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:12 co myślicie ?? jak tam jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buahahaha Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.radom.pl 26.06.05, 22:43 Krematorium? Dobre miejsce dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.radom.pl 26.06.05, 22:44 No tam jest niezwykle gorąco..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.udn.pl 26.06.05, 23:56 Kreatorium a krematorium to różnica głąbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:14 jest slabo odkad odszedl galas, ten mlody jest delikatnie mowiac słaby, zmienilem fryzjera na salon kacper na zeromskiego, warto zapisywac sie tam do goscia o imieniu michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.radom.pilicka.pl 28.06.05, 13:49 Mam porownanie bo bylam i u Michala i u tego "Mlodego".Zdecydowanie polecam "Mlodego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:13 mam zrypane wakacje bo myślałam że młodemu można zaufać tak jak filipowi,zero wyobrażni i ciężkie ręce,ja jężdżę do filipa do wawy,jak mnie zobaczył po robocie młodego to się załamał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta2 Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.radom.pilicka.pl 05.07.05, 09:15 Ewo prosze podaj mi adres salonu w ktorym pracuje Filip Galas.Ja także byłam jego klientka i odkąd zniknął z Radomia nie mogę się odnalezc z fryzurą.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmRadomianin Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:13 Prosze bardzo freehair.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
edyta2 Re: Kreatorium - fryzjer 06.07.05, 14:14 powiedz jak z cenami u Filipa ??? koloryzacja i proste ciecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem cene Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.07.05, 20:39 wiem ze meskie strzyzenie kosztuje 70 zł, a w radomiu kosztowalo 35zł. dzwonilem do niego i pytalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.07.05, 09:32 a ja uważam, że norbert ma fantazję i dryg do kreowania fryzur. Poszłąm tam przypadkowo i odtąd nie zmienię go na innego. Mam super fryzurę i nikt do tej pory nie ściął mi włosów tak fajnie jak on. jestem bardzo zadowolonba i polecam. Mój chłopak też do niego chodzi i też jest bardzo zadowolony. A dodam, ze filip niczym godnym uwagi się nie popisał, popszłąm do niego raz i już nigdy. Więc szczerze polecam!!! (choć koloryzacja włosów jest tam droga!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Kreatorium - fryzjer IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 00:41 jest przecietnym fryzjerem jakich pelno w radomiu, tylko jedzie na opinii salonu w ktorym pracuje, ludzie poprostu sie tam przyzwyczaili chodzic, ale do pierwszej wpadki jego .... a fryzjerm to moze jest ale nie stylista. Odpowiedz Link Zgłoś