Dodaj do ulubionych

Majewski i Wołoszyn odeszli z AZS-u

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:39
oj trener trener... oni odeszli, Dryjański przecież jedzie na obóz z drużyną
Francuską, dwóch czy trzech zawodników jest w USA, wrócą pewnie dwa tygodnie
przed rozpoczęciem sezonu... jaką ty bedziesz miał drużynę..?! Kto niby ma
przyjść??? pewnie jacyś amatorzy z 2 ligi albo jeszcze "lepiej" z SMS-u
(gwiazdy zakichane co nie mogli spobie poradzić w 2 lidze). źle to wygląda...
Obserwuj wątek
    • Gość: noriega Re: Majewski i Wołoszyn odeszli z AZS-u IP: *.tvkdiana.pl 27.06.05, 01:00
      cel: musisz byc bliskim zanjomym trenra Mazura skoro mu tak na "ty" jedziesz.
      • Gość: ten Re: Majewski i Wołoszyn odeszli z AZS-u IP: *.udn.pl 27.06.05, 18:30
        jestem w 100% pewien ze 1 ligi nie bezie bo poprostu zespol sie ja nie rozsypal
        to napewno sie rozsypie. sobien niech nie zamydla oczu bo pieniedzy i tak nie
        zdobedzie. moglby zdobyc jak by chcial dopuscic sponsora do kontrolowania
        wydatkow a on tego sie boi i nie chce bo nie bedzie mogl zarabiac na klubie.
        nedzna hiena.
        • Gość: gron Re: Majewski i Wołoszyn odeszli z AZS-u IP: *.udn.pl 27.06.05, 18:38
          a moze dajcie sznse bartnikowi na stanowisku trenera, on jest przeciez "tani"
          :))))))))))) jak wprowadzil druzyne do I ligi to niech teraz sprobuje ja tam
          utrzymac, cwaniaczek :))))))))))))))))
          • Gość: kolo Re: Majewski i Wołoszyn odeszli z AZS-u IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 11:33
            Ty gron czy tam glon jak jesteś taki mądry to Ty poprowadz zespół albo zostań
            sponsorem (a Ty tylko patrzysz jak wejść bez biletu na mecz - cioto)
    • Gość: AZS Majewski i Wołoszyn odeszli z AZS-u IP: *.radom.pl 27.06.05, 18:39
      NO i dobrze sie stało...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka