Gość: Ita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:28 Dobry dermatolog w Radomiu kto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abobo Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 12:31 Miało się tryperka, syfa miało się, tryper to drobnostka, syf niestety nie! (Vonnegut) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dermatolog IP: 193.111.144.* 30.06.05, 11:55 doskonały fachowiec i człowiek dr Martyna Kluzińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:17 ja również polecam Panią Kluzińską. wydaje trafne diagnozy i zleca leczenie skuteczne i, co również dla mnie ważne tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:31 pamiętnik piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuszczyk Re: Dermatolog IP: *.tkdami.net 30.06.05, 16:36 ja polecam: Magdalena Skałbania Ewa Pacholska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:04 Polecam Panią Irenę Janota pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Dermatolog IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.05, 09:12 Ja również polecam Panią Irenę Janota. Bardzo miła, uczynna i zna się na rzeczy. Serdecznie Ją pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:31 na 1905 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulkak Re: Dermatolog IP: *.pl 01.07.05, 12:21 Ja mogę polecic dr Ewa Jurczak nie ma drugiej takiej jak ona.Byłam tez u dr Pacholska i bez żadnego rezultatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Dermatolog IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.05, 14:53 Od wielu lat cała moja rodzina leczy różne przypadłości dermatologiczne u Pani dr Barbary Osuchowskiej, która przyjmuje w Radomiu przy ul.Warszawskiej 4. Jest wspaniałym fachowcem za przystępną cenę a do tego jeszcze bardzo miła. Naprawdę polecam (ostnio za pierwszym razem przepisała właściwe leki dla mojego pięcio miesięcznego dziecka i pomogło gdzie inni lekarze testowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Dermatolog IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 01.07.05, 15:15 A co sądzisz o p. Błajda? Przyjmuje w MSW na Gołębiowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Dermatolog IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 01.07.05, 23:52 Proszę o dobrego dermatologa. Czy może być lek. Błajda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dermatolog IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 02.07.05, 01:58 Byle nie Karsznia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Dermatolog IP: *.18.udn.pl 02.07.05, 07:53 Za zadne skarby nie polecam Pani Kluzinskiej z przychodni na Domagalskiego. Dwa lata leczyla mnie z tradziku bez zadnego rezultatu. A doktor Krajewski (ten starszy, bo jest ich dwoch: ojciec i syn) z Mediconu wyleczyl mnie w ciagu trzech miesiecy. Szczerze go polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:33 Gdybys wiedziala, ze tradziku sie nie da WYLECZYC, tobys nie pisala glupot. Mozna jedynie zmniejszac objawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuszczyk Re: Dermatolog IP: *.tkdami.net 02.07.05, 10:57 Jak zawsze muszą zaczać sie kłocić. Odpowiedz Link Zgłoś