Dodaj do ulubionych

Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa

30.06.05, 01:49
Chciałbym publicznie na forum podziękować szefowi restauracji " Leśny dwór"
bodajże panu Mirosławowi za zorganizowanie mi a raczej nam wspaniałego
wesela.Jeszcze raz bardzo dziękujemy.Na prawdę to był dobry wybór. Wszystkim
polecam
Obserwuj wątek
    • angela_r Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 01.07.05, 11:29
      Mam pyt. Na ile osób miałaś swoje wesele i czy ewentualne zmniejszałaś salę do
      tańca. Ja mam w przyszłym roku właśnie tam wesele. Bedzie ono na ok. 130 osób.
      Pan Mirek zaproponował, aby zmniejszyć tą salę. Ja osobiscie nie mam pojęcia.
      Czy mozesz napisac jak to bylo u Ciebie?
      Pozdrawiam i gratuluje Młodemu Małżeństwu :)
      • lutea Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 01.07.05, 14:00
        Moje wesele było na 200 osób. Bardzo bałam się o menu tzn czy wszystkiego
        wystarczy i czy gościom będzie odpowiadać. Ufff.....ale wszystko było ok.
        P.S wspaniałe ciasta
        Nie martw się o nic bo naprawde nie warto i nie trzeba
        • sara801 Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 06.07.05, 20:18
          no właśnie powiedzcie mi coś więcej o tej sali tzn o LEśnym dworze. Słyszałam
          dużo dobrych opini. A wy co sądzicie? Za rok wychodze za mąż a jeszcze nie
          zarezerwowaliśmy sali. Zastanawiamy sie jeszcze nad Maximą> Pomóżcie
          • angela_r Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 06.07.05, 23:27
            Jesli za rok planujesz wesele, to radze bardzo szybko szukac sali.Oczywiscie
            jesli chcesz miec sala taka jak sobie wymarzysz, a nie taka jak bedziesz musiala
            miec, bo gdzie indziej nie bedzie terminow.
            Co do sali na Wincentowie...jedyne co moge powiedziec, to to,ze jest elegancka,
            wlasciciele widac, ze znaja sie na rzeczy, wiec bardzo wierze w to, ze wesele
            sie uda :) O szczegolach tez bede mogla opowiedziec CI dopiero za rok :)
            O Maximie tez slyszalam dobre opinie, podobno tez dobra sala. wybor nalezy do
            Ciebie. Powodzenia :))
            • Gość: xxx12 Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:36
              a ile placi sie za osobe na wincentowie?
              • Gość: gell Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa IP: *.udn.pl 08.07.05, 16:47
                120/140 to zlezy od ilosci osob
            • lutea Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 08.07.05, 23:32
              nie masz racji gell. Tu płaci się 120 zł od osoby i masz w tym wszystko oprócz
              alkoholu i zespołu muzycznego. PS nie wiem skąd masz takie informacje.A zresztą
              jesli wesele robisz na 70 osób to przecież zrozumiałe ze to się nie opłaca .
      • malgosia116 Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 12.09.05, 10:50
        Kochani,
        Właśnie jestem po "zaklepaniu" w "Leśnym Dworze" w Wincentowie.
        Oto kilka przemyśleń i informacji:
        1. Cena od osoby w zależności od liczby gości tj powyżej 150 osób - 130 zł/
        os., od 120-150 - 140 zł/os., 100-120 - 150 zł/os. Dodatkowo opłata za
        dekorację sali - 300-500 zł, wiejski stół -1000 zł. Są to ceny bez alkoholi,
        napoi i ciasta. Dzieci -połowa ceny. Poprawiny to kolejny wydatek ok. 25 zł/os.
        Zaliczka ok. 2000 zł
        2. Właścicielka raczewj rozsądna kompetentna. Właściciel raczej nie. Tzn. wydał
        nie sprawiał dobrego wrażenia. Próbował wymusić na nas większą liczbę gości niż
        planujemy, bo niby taniej. To tylko pozory, różnica w cenie na osobę to tylko
        10-20 zł. To tylko my planujemy ile gości ma być i nie ma sensu zapraszenie
        gości na siłę, w końcu to kolejne pięniądze -150 zł. Ponadto proponował
        zmniejszenie sali do tanczenia, bo niby będzie za luźno i ładnie wygląda w
        kamerze jak jest ciaśniej. Tylko nie przewidział, że nie bedziemy mieli
        kamerzysty i nie ma konieczności by tańczący obijali się.
        Tyle na razie wydatków, najgorsze informacje finansowe dopiero przed nami.
        Proszę o informację nt. jedzenia w Leśnym dworze i jakości obsługi.
        Pozdrawiam
        • angela_r Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 19.09.05, 16:31
          Nie wiem dlaczego nie masz napoi i ciast wliczonych w cene od osoby.My
          zamawialismy "Lesny Dwor" w maju tego roku, na przyszly rok na wrzesien.Mamy
          wszystko wliczone w cene od osoby, wstawiamy tylko alkohol i tort weselny.Za
          dekoracje sali powiedziano nam 700 zl, ale my z tego rezygnujemy.Bierzemy pania
          Dekoratorke, za 1000 zl kosciol + sala. Wiec moze jeszcze raz dokladnie dopytaj
          sie co jest wliczone w cene, bo byc moze nie dogadaliscie sie z wlascicielem, a
          szkoda, zebys byla stratna.
          P.S. A kiedy wesele?:)
    • malgosia116 Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 12.09.05, 10:51
      Proszę o informację nt. jedzenia i jakości obsługi w Leśnym dworze w
      Wincentowie.
      Dziękuję
    • lutea Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 12.10.05, 08:14
      Byłam tam w zeszłą sobotę na weselu.I bardzo mi się podobało. Jedzenie
      smaczne.A i bardzo efektownie wyglądał stół rybny ale też i rybki były dobre.
      Ogólnie rzecz biorąc było bardzo fajnie.
      • lutea Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 12.10.05, 08:17
        I chyba teraz jak byłam u koleżanki na weselu było o wiele lepiej.NO ale moje
        wesele też było całkiem niezłe.
        • malgosia116 Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 12.10.05, 10:18
          Dziekuję za informację. Czy mogłabyś napisać, co serwowawno podczas przyjęcia,
          Czy organizator oferuje takieś "wymyślne" dania, jeśli tak to co to jest i jak
          smakuje?
          Co myślisz o stole wiejskim?
          • lutea Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa 17.10.05, 14:10
            Mi najbadziej smakowały polędwiczki z jakimś tam sosem. A stół wiejski tym
            razem byłl badzo ładny i na pewno dużo ładniejszy niż na moim weselu. Myślę że
            warto skusić się na stoły boczne a już na pewno na stół wiejski,który był
            oblegany przez gości. Myślę że nie masz się co martwić. Twoje wesele na 100%
            będzie udane. Ja była tam już dwa razy i się nie zawiodłam.
          • lutea do małgosi 17.10.05, 14:11
            Mi najbadziej smakowały polędwiczki z jakimś tam sosem. A stół wiejski tym
            razem byłl badzo ładny i na pewno dużo ładniejszy niż na moim weselu. Myślę że
            warto skusić się na stoły boczne a już na pewno na stół wiejski,który był
            oblegany przez gości. Myślę że nie masz się co martwić. Twoje wesele na 100%
            będzie udane. Ja była tam już dwa razy i się nie zawiodłam.
    • Gość: bambo Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:01
      Najlepszy lokal na wesela,bankiety,imprezy okolicznościowe można tam dobrze
      zjeść. Jest super obsługa i bardzo miła atmosfera.
      • Gość: Grześ Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:38
        Ładna reklama , naprawde hehe:) śmiechu warte . Jak juz sie wybieracie w tamte
        strony to wpadnijcie do Centrum Handlowego Skóra tam jest nowa restauracja i
        piekna sala weselna naprawde warto . Wtedy podejmijcie decyzje , zerknijcie też
        na ogród jaki maja ładny jak tam cicho i przyjemnie a nie za oknem trasa między
        miastowa jak w Leśnym Dworze . Poruwnajcie ceny i możliwości lokali.
        Pozdrawiam wszystkich na forum .
        Dzięki.
        • Gość: Grześ Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:50
          Sprostowanie , to miejsce mieści się w Skaryszewie na ulicy Pizseckiego 1 .
          Sam jeszcze nie wiem gdzie zorganizować swoje przyjęcie kręce się po salach i
          restauracjach . Co z tych poszukiwań wyniknie nie wiem , ale jak już sie
          zdecyduje napewno sie dowiecie .
          Pozdrawiam GRZEŚ.
          • Gość: annnaaa Re: Wesele tylko na wincentowie koło Skaryszewa IP: 80.72.40.* 26.01.06, 18:14
            No tak Grzesiu twoja wypowiedż napewno nie jest reklamą :))))Jeżeli myślisz że
            na tym forum jest kupa idiotów to jesteś w błędzie. Jeżeli chcesz reklamować tą
            swoją salę ( giełda skór czy jakoś tak) to staraj się to robić w bardziej
            inteligentny sposób.W tym twoim lokalu byłam na 100dniówce i powiem ci tylko
            jedno z hali fabrycznej nie zrobi się eleganckiej sali bankietowej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka