Dodaj do ulubionych

Rower i sztuka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 08:06
Ktos wie, gdzie dokladnie jest to sredniowieczne grodzisko w Kowali?
Od dawna interesowalo mnie pochodzenie wzniesienia kolo kosciola w Kowali, ale ono chyba jest za male na grodzisko? Jesli ktos wie, niech sie podzieli informacjami:)
Obserwuj wątek
    • pitagor Re: Rower i sztuka 07.07.05, 10:30
      Jadąc od Radomia po lewej stronie drogi jest kościół a po prawej grodzisko.
      • isoxazolidine Re: Rower i sztuka 07.07.05, 11:15
        gratulacje Panowie!
        kolejna ciekawa inicjatywa :))
    • Gość: Robek T. Re: Rower i sztuka IP: 212.244.88.* 09.07.05, 08:36
      Już za chwileczkę już za momencik ruszamy z ul. Żeromskiego do Orońska !!!!!!!!!
      • Gość: Grzesiek Re: Rower i sztuka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.07.05, 15:11
        Witam. Ja wlasnie wrocilem z tego pikniku. Bylem na czyms taki pierwszy raz i
        teraz juz wiem ze nie przegapie nastepnych takich wypraw. Cos wspanialego. I
        tam atmosfera na trasie:)) Zrobilem w obie storny ponad 50km i nie czuje sie
        bardzo zmeczony:)) Swietny pomysl...oby wiecej takich w naszym smutnym miescie:)
        Pozdrawiam.
    • Gość: Tomek Re: Rower i sztuka IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 09.07.05, 15:36
      Patronat medialny nad impreza objelo "7 dni radomskie". W aktualnym wydaniu
      dokladny opis trasy do Oronska. Kolejne trasy rowerowe bada opisywane co dwa
      tygodnie.
      • pitagor Re: Rower i sztuka 09.07.05, 18:02
        Udało się, przybyło około 90 osób przejechaliśmy 45 km, zjedliśmy 100 kg
        kiełbasy ;-) obejrzeliśmy wystawy w Centrum Rzeźby Polskiej - jednym słowem było
        wyśmienicie, dzięki!
        • pitagor Re: Rower i sztuka 09.07.05, 18:39
          Jeśli kogoś interesują zdjęcia to zapraszam:
          www.bractworowerowe.ats.pl/pitagor/
    • Gość: Aaricia Re: Rower i sztuka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.07.05, 09:09
      Ja też byłam:-))) Było mi bardzo miło,kultura, świetna zabawa, doskonałe
      towarzystwo. Postaram się częściej:-))) Dzięki wszystkim, którzy przyjechali do
      CRP:-))))
      Pozdrawiam wszystkich:-))))

P.S. Nie otwierają się zdjęcia na stronie Bractwa. Próbowałam na kilku kompach:-
      (((
      • Gość: PITAGOR Re: Rower i sztuka IP: 212.244.88.* 10.07.05, 09:59
        postram się poprawić ;/
        • Gość: PITAGOR Re: Rower i sztuka IP: 212.244.88.* 10.07.05, 14:01
          Powinno działać: www.bractworowerowe.ats.pl/oronsko/index.html
          Winne były prawdopodobnie polskie znaki w nazwach plików, dziwne że pod
          Firefoxem działało, a pod IE już nie.
    • Gość: Aaricia Re: Rower i sztuka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.07.05, 16:54
      Dzięki:-)) obejrzałam przed chwilą. Fajne:-)))Rzeczywiście moim faworytem na
      całym pikniku był uroczy dzieciaczek:-)))Fantastycznie, że ma takich rodziców i
      wcześnie zaczyna spotkania ze sztuką i rowerem:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka