Dodaj do ulubionych

Radio Rekord FM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:21
Jako słuchacz "rekordu" zauważyłem, że radio dużo straciło na ostatnimi czasy
na grającej muzyce. Nie wiem czy to sprawa okresu wakacyjnego czy zmiany
prezesa R.R.
Radio zawsze odbierałem jako radio dla ludzi wszelkiego wieku. Grano od
muzyki Clubowej do Starych przebojów, teraz muzyka grana jest jednym tonem i
jakos monotonnie.
A jakie są wasze odczucia na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: moni Re: Radio Rekord FM IP: *.infoplus.com.pl / *.infoplus.com.pl 07.07.05, 14:15
      monotonnie?????? chyba żartujesz, właśnie najgorsze jest to , że skaczą np. z
      Metallica na Helenę Vondrackową :)
      ale trzeba przyznać że pomysł z audycją na fontannach był super
      Dzieki dla sponsorów !
      • Gość: xyz Re: Radio Rekord FM IP: *.udn.pl 08.07.05, 09:04
        Kiedys na poczatku sluchalem radia ,po pierwszej zmianie zarzadu ,przestalem
        sluchac a dzis z ogromna przyjemnoscia go slucham ,u mnie radio "rekord" leci
        od rana do wieczora,nie wiem jeszcze co na to sasiedzi.
        • Gość: xyz Re: Radio Rekord FM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.07.05, 10:25
          to powyżej napisałem ja, Marcin Dąbrowski vel. Jarząbek, trener I klasy ...
          • Gość: Zaba Re: Radio Rekord FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:42
            Zero Clubbingowej muzy. No poprostu horror po nocach. :((((((((((((((((
    • Gość: Mela Re: Radio Rekord FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:13
      Skoro nie ma szefa muzycznego, nie mozna oczekiwac cudow.
      • Gość: gość Re: Radio Rekord FM IP: *.radnet.pl 15.07.05, 20:38
        Jak to nie ma :) Jest! Tylko podobno nie zna się na muzyce.... <rotfl>
        • Gość: cvb Re: Radio Rekord FM IP: *.udn.pl 15.07.05, 21:05
          Juz tego co sie nie zna na muzyce ( D. J ) nie ma.Jest nowy szef muzyczny ktory
          sie zna na muzyce ( P.P )
          • Gość: RM Re: Radio Rekord FM IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:16
            Jak to!!! przeciez dopiero D.J zostal i com juz zzmaiany. A P.P to moze Pawel
            ma na imie?
            • Gość: Roki Re: Radio Rekord FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:04
              Eeeee... Radio schodzi na psy! :-/
              Kiedyś było "fajnym radiem rekord" a teraz to juz klapa!
              Może to przyczyna wakacji i wyjazdów częśći redakcji. Poczekamy zobaczymy. Nie
              chciałbym sie rozczarować!
              • Gość: xavier Re: Radio Rekord FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:22
                no i co? radio rekord daje sobie rade bez ciotek i pedalkow? pewnie ze tak... i
                to bardzo... nawet chyba zzera ostatniego wielkiego prezesa to ze nadaja na
                zywo z kazdego kata ziemii radomskiej... dlaczego on na to nie wpadl??? czyzby
                musial dopiero nowy prezes wpasc na taki pomysl i realizowac ten smialy plan...
                na peno sluchalnosc wzrosnie... i wplywy jezeli umiejetnie wykorzystaja to
                urzadzenie :) pytanie - kim jest ten kto sie nim bawi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka