Dodaj do ulubionych

ZSE Lipiny

07.07.05, 15:57
czy warto do ZSE w Lipinach?
Obserwuj wątek
    • katspo Re: ZSE Lipiny 25.07.05, 15:00
      Skonczylam Lipiny w 1998 roku. Po kilku latach wspominam pobyt w miare
      dobrze.Jesli chodzi o poziom wiedzy (majac na uwadze przedmioty zawodowe-
      finanse , ekonomika i organizacja przedsiebiorstw)jestem zadowolona. Natomiast
      jesli chodzi o zycie po szkole (mieszkalam w internacie) mam mieszane uczucia.
      Jest to bardzo waskie i zamkniete srodowisko, uczen jest caly czas
      na "widelcu".Ja mialam wtedy chlopaka z tej szkoly i bylam raczej przesladowana
      z tego powodu ale przynajmniej teraz sie ciesze bo ten chlopak jest moim
      mezem.Zycze powodzenia w razie pytan sluze pomoca.
      • agentwywiadu Re: ZSE Lipiny 10.04.06, 09:54
        Ludzie ale jaja w Lipinachgrasuje jakiś zboczeniec lata po lesie nago i takie
        tam co tojest nie wiem!
        • agentwywiadu Re: ZSE Lipiny 10.04.06, 10:26
          Szczególne pozdrowineia dla klasy I a ale pamiętajmy także o naszej
          wychowawczynie dla niej tez pozdrowienia!
    • yogi35 Re: ZSE Lipiny 17.08.05, 21:50
      Ja nie konczylem Lipin ale też mile wspominam tamte lata jak sie jeździło
      taryfami na dziewczyny było super !! Dyskoteki, imprezy wchodzenie w nocy po
      22.00 przez okna do internatu albo trzeba bylo nie raz uciekac nad ranem bo
      kierowniczka sprawdzala pokoje.Oj działo sie tam działo nie bede opisywał tego
      na forum bo teraz to są powzne ludziska i zajmuja niektórzy ważne funkcje.Jednym
      słowem taratak był niezły.Jest co wspominać.Pozdro dla dziewczyn z Lipin !!
      ktore uczyły sie w latach 1980 - 1986 i obecnych !!
      • lukiluk2 Re: ZSE Lipiny 08.10.05, 10:15
        Ostatnio był zjazd absolwentów, podobno była fajna impreza słynna na okolice.
        nie byłem ale słyszałem z opowieści.
        • wersali2 Re: ZSE Lipiny 09.10.05, 13:19
          Jako administrator tego forum mam prawo do usuwania wpisów naruszających czyjąś
          godność osobistą oraz zawierających wulgaryzmy. I z tej możliwości skorzystałem
          o czym informuję zainteresowanych. Usunięty został też wpis polemizujący z w/w
          wpisem. Ponieważ w tym momencie nie odnosi już się do niczego. Na przyszłość
          proszę o trochę więcej kultury, nie jestem cenzorem ale nie dajmy argumentów
          dla ludi ,którzy są przeciwni wolnej dyskusji w internecie a takich napewno nie
          brakuje też w Odrzywole. Pozdrawiam wszystkich
          • siwydym25 Re: ZSE Lipiny 18.10.05, 16:00
            Tys prowda - jakby powiedział Pyzdra.A tak apropo to ile jest prawd??
            • szambonurek1 Re: ZSE Lipiny 21.11.05, 12:36
              Niestety w tej szkole dzieje się coraz gorzej. A to afera z narkotykami a to
              nauczycielki języków obcych zmuszjące do chodzenia na korepetycje do swojej
              prywatnej szkoły językowej. Czy nikt sie za to wszystko nie weźmie gdzie jest
              dyrekcja. Dopiero bedzie problem jak rodzice napiszą gdzieś do władz i wcale
              bym sie nie zdziwił jak by sie ktos za to porządnie zabrał.
              • odrzywolok Re: ZSE Lipiny 21.11.05, 19:30
                Szkoła w Lipinach była dobra za x lat temu, teraz juz praktycznie nie ma tam
                czegos takiego jak poziom, wraz z odejsciem szydłowkiego, korantowej,
                grzebułowej i innych... gdbyscie znali tajemnicy poszczegolnych nauczycieli to
                byscie ocipieli z radosci, nawet sobie nie zdajecie sprawy ilu nauczycieli
                wogole nie sprwadza referatów i klasówek tylko stawia oceny za nazwsiko..

to o czym mówi poprzednik o tych korepetycjach to bajeczka wymyslona przez
                odrzywolskie dzieci które nie sa zadowlone z samych pał jakie mają, a afera
                narkotykowa wybuchła troche późno bo kiblu trawe palą od 3-4 lat
                • sroka15 Re: ZSE Lipiny 22.11.05, 14:37
                  <<<,od 3-4 lat pala trawe w kiblu i jeszcze go nie spalili???? a dymu nikt nie
                  widzi od tylu lat ?????!!!!!
                  • sior Re: ZSE Lipiny 17.05.06, 11:12
                    sroka15 napisała:

> <<<,od 3-4 lat pala trawe w kiblu i jeszcze go nie spalili???? a dy
                    > mu nikt nie
                    > widzi od tylu lat ?????!!!!!

odp. dla SORKA15. W szkole odpuścili już dawno sobie kontrole w wc i ściganie
                    polaczy. Czy tak samo bedzie z narkotykam? Moze już tak jest?
                • palantunio1 Re: ZSE Lipiny 03.03.06, 16:35
                  szkoła lipińska jest super!!mam zamiar po ukonczeniu gimnazjum tam sie właśnie
                  wybrac!!
                  POZDRO!!!!
              • winiarze2 Re: ZSE Lipiny 01.12.05, 15:01
                Uważamy że buda w lipinach to bajka. bardzo łatwo jest zdobyć papier wystarczy
                mieć frewkwencje ok 50 procent. A przy okazji pozdro dla TAZA
                • flaszeczka2 Re: ZSE Lipiny 03.12.05, 09:37
                  cześć pewnie nie wiecie ale jestem uczniem tej szkoły to co piszeće ma w sobie
                  troche prawdy ale szkoła jeszcze się trzyma rolę jurka pełni teraz na zmianę
                  Zocha i Tazo.czy ktoś słyszal żeby nie wolno było zwalniać partnerki lub
                  partnera na próbe poloneza to jak my się mamy go nauczyć a tym bardziej że
                  próby mamy od tygodnia a inne roczniki zaczynały od początku pażdziernika mając
                  studniowke w lutym lub jego połowie a my nie dość że póżno zaczeliśmy to
                  studniówke mamy 14.01.2006r. a jak by tego było mało to zrobili nam jeszcze
                  próbne matury 15,16,19 grudnia i kiedy my mamy się go nauczyć.chyba że Zoch
                  zatańczy w pierwszej parze z Tazem i poprowadzą każdą klase wtedy by się
                  wykazali i alwtedy by był niezły cyrk lepszy od tych co pokazuje telewizja.

pozdro dla wszystkich uczniów i absolwętów ZSE LIPINY !!!
                  • flaszeczka2 Re: ZSE Lipiny 04.12.05, 19:17
                    I jak ludziska jak tam moja sprawa dotycząca Zochy i taza ?
                    • flaszeczka2 Re: ZSE Lipiny 12.12.05, 14:33
                      nasza pani znowu atakuje pomocy weżcie ją ze szkoły bo zgłupiejemy
                      • myszkajoe Re: ZSE Lipiny 07.01.06, 18:38
                        pozdro dla wielbicieli taza. tazo swój człowiek. będe miał co opowiadać wnukom.
                        odpiszcie
                        • gargli Re: ZSE Lipiny 07.03.06, 17:30
                          gdyby nie ten człowiek(TAZO) ta "szkoła" byłaby szkołą dla dzieci specjalnej
                          troski.Co niewatpliwie się stanie jeśli staga gwardia nauczycielska odejdzie na
                          emeryture...
                          • dareklipinki Re: ZSE Lipiny 09.03.06, 21:11
                            co tam szkoła wporzo
                            • dareklipinki Re: ZSE Lipiny 09.03.06, 21:15
                              ja nie wiem co macie do tych młodych nauczycielek przecież one są wporzo.
                              Monika spoko kobietka a E....... to jużwogóle super !
                              • sior Re: ZSE Lipiny 17.05.06, 11:03
                                dareklipinki napisał:

> ja nie wiem co macie do tych młodych nauczycielek przecież one są wporzo.
                                > Monika spoko kobietka a E....... to jużwogóle super !
                                Mam pytnie: dlaczego tak uwazasz twierdzac,że są "w porzo"? Podaj jakiś
                                przykład, co one takiego robia, ze tak twierdzisz? Czy potrafiły nauczyć i
                                zainteresowc lekcją? Czy moze tylko miło się z nimi rozmawiało? moja uwaga-PO
                                LATACH PATRZY SIE NA TO Z INNEJ STRONY, INACZEJ OCENIA SIE OSOBY
          • lukanio8 Re: ZSE Lipiny 17.01.06, 19:12
            Ja poweiem tylko jedno zdanie, jedyną osobą, która trzyma tę szkołe w ryzach
            jest Tazo, wtajemniczeni wiezą o kogo chodzi, a jak ktoś ma jakieś żaluzje, to
            niech sie pier....
    • slavero23 Re: ZSE Lipiny 10.01.06, 17:29
      Co do szkoly w Lipinach - poziom nie zachwyca a raczej przeraza. Czesc
      nauczycieli praktycznie wogole nie powinna uczyc. Dlaczego?? To nie sa ludzie do
      nauczania mlodziezy. Mam tu na mysli takze wiekszosz "profesorów" mlodego
      pokolenia. Mam nadzieje ze dyrektor Zse zastanowi sie nad tym problemem. Jedyne
      co tak naprawde jest swietne w lipinach od zawsze to zapal chlopakow do sportu.
      Takze w-fisci staraja sie jak moga zeby wychodzilo jak najlepiej. Chwala im za to.
      • katspo Re: ZSE Lipiny 15.01.06, 23:04
        Dziesiec lat temu pewnie byli ci sami nauczyciele, bez wiedzy i podejscia do
        mlodziezy. A tak na marginesie Misiek nadal uczy rachunkowosci i kultury
        zawodu??? To byl wtedy paradoks, mam nadzieje ze do dzis wreszcie nauczyl sie
        zadan z rachunkow i nie korzysta z cwiczeniowek w ktorych ma podane odpowiedzi.
        Kto dzis prowadzi sklepik szkolny ( ktory z nauczycieli jest opiekunem)?
        A sport zawsze dominowal w tej szkole, z drugiej strony co tam mozna bylo
        robic, ale popalac papierosy i ganiac sie po lesie z Fircykiem albo grac w
        koszykowke. Pozdrawiam wszystkich absolwentow i uczniow.
        • alpen39 Re: ZSE Lipiny 16.01.06, 12:15
          CZEŚĆ!!!
          Tak jak wy uważam że bardzo dobrze się dzieje jeżeli chodzi o koszykówkę. Ale
          jest problem. Według moich informacji obecny rocznik jest ostatnim który dobrze
          gra w kosz(w tym roku odejdzie 6 zawodników ze składu). i co potem? przecież
          dobra drużyna potrzebuje 7 graczy na równym poziomie. A za rok w Lipinach
          zostanie ich tylko 2-3.Pozdro dla wszystkich!!!
          • gazetka1 Re: ZSE Lipiny 17.01.06, 12:14
            kto to ten Tazo?
            ja konczylem ZSE 9 lat temu
            Kornatowa, Jurek Szydlowski juz nie uczą?
            a Fircyk jeszcze lata po lesie za palaczami?
            a jak p.Helga z niemieckiego, jeszcze uczy?
            czy jest zmiana kadry?
            • plastus77 Re: ZSE Lipiny 22.01.06, 22:11
              Wiesz co nie ośmieszaj się
              Jak kończyłeś Lipiny i nie wiesz kto to Tazo.
              Tazo był wychowawcą IV b w roku 1995/96 (moim wychowacą)
              Super koleś. Niektórzy psioczyli ale ogólnie to jeden z lepszych psorów w Lipinach.
              • gazetka1 Re: ZSE Lipiny 23.01.06, 12:25
                domyslam sie, ale nie mam 100% pewnosci
                to jest S.G?
                • plastus77 Re: ZSE Lipiny 23.01.06, 21:20
                  Jakbyś zgadła gazetko
                  a tak apropo to kiedy (rok szkolny) kończyłaś Lipiny??
                  • gazetka1 Re: ZSE Lipiny 24.01.06, 09:26
                    koniec 1997 rok
                    duzo sie pozmienilo w Lipinach z nauczycielami?
                    kto odszedl?
                    Jurek jeszcze uczy?
                    • katspo Re: ZSE Lipiny 24.01.06, 13:22
                      ja skonczylam w 1998r
                      z tego co wiem Szydlowski chcial zostac ale nie przesadzajmy swoje lata ma,
                      wiec od 2005 roku nie uczy. Nie pracuje juz Grzebulowa i Kornatowa i Wojcikowa,
                      a w okresie swiatecznym podobno zmarl ks. Andrzej Chodala (uczyl mnie religii)
                      nie wiem czy to plotki czy prawda.Nie mniej jednak gdybym miala jeszcze raz
                      wrocic na zajecia z tymi osobami to chyba wolalbym uciec na koniec swiata. Pzdr
                      dla absolwentow i uczniow
                      • gazetka1 Re: ZSE Lipiny 24.01.06, 14:44
                        a dlaczego Wojcikowa i Kornatowa nie ucza?
                        bo Grzebulowa to faktycznie swoje lata ma.
                        a Fircyk jeszcze uczy?
                        i jak Helga?
                        i inni?
        • lukanio8 Re: ZSE Lipiny 17.01.06, 19:18
          AAAAAA... jeszcze jedno, koszykówka i zapał profesora Zbyszka do koszykówki, sam
          chodziłem do ZS nr 1 w Przysusze i nie żałuje jesli chodzi o nauczanie(pewnie
          tylko dlatego teraz studiuje) ale to nie zmienia faktu że zazdroszcze
          chłopakom(Czopkowi, Wojtarowi i Mariuszowi)podejści ich nauczyciela do kosza,
          pozdro dla chłopakóów i Zbycha... Nara
          • flaszeczka2 Re: ZSE Lipiny 19.01.06, 23:24
            zbyszek swój chłop jest spoko kolesiem ktory mam troche pojecia do trenowania
            biegaczy ktorzy wywalczyli dla szkoły nie jeden puchar.ale musze tez dodac ze
            konczy sie tez sfera zawodników biegających dlugie dystansy bedzie tak jak z
            koszykowką ale kto wie może za rok przyjda nowe talenty.
            Zycze tego sorowi i sobie zeby miał ktoś godny zastapic sportowcow szkołu w
            LIPINACH
    • misiek748 Re: ZSE Lipiny 26.02.06, 14:17
      Bardzo brzydko wyrażasz sie o nauczycielach nieładnie, ciekawe jaką ty jesteś
      uczennicą - napewno nie wzorową jak wynika z wypowiedzi.nara!
    • youngteacher Re: ZSE Lipiny 09.03.06, 21:25
      d
      • agentwywiadu Re: ZSE Lipiny 19.03.06, 20:32
        d
        • agentwywiadu Re: ZSE Lipiny 19.03.06, 20:46
          Wiecie co, czytając te wszystkie zwierzenia uczniów jestem trochę zdziwiony tej
          przeokropnej krytyce. Kurcze co jest takiego dziwnego w tym iż ktoś chcę czegoś
          nauczyć? NJIe rozumiem tego wszystkiego! Właśnie rozpocząłem naukę w tej szkole
          jest nieźle, trzeba się uczyć i tyle! MOją wychowaczynią jest pewna sympatyczna
          i czasami trochę zabawna osóbka!!!. Jest super potrafi dotrzeć do ludzi a i
          egzekfować wiedzę też umie. Pozdrówka dla niej! OBY WIĘCEJ TAKICH LUDZI W
          SPOŁECZEŃSTWIE TO KRAJ NABIERZE ZNACZENIA.
          • agentwywiadu RE ZSE LIPiny 22.03.06, 18:16
            dzięki <nemne> za pochwałę. Tak poprostu myślę
    • youngteacher Re: ZSE Lipiny 09.03.06, 21:27
      najfajniesza w szkole to jest A.N wpisujcie się kto tak sądzi!
      • nemne Re: ZSE Lipiny 19.03.06, 22:30
        Podoba mi się Twoja postawa <agentwywiadu>. Mam nadzieję, że znajdziesz
        naśladowców.
        Pozdrawiam Cię - (nemne) były absolwent Lipin
        • nemne Re: ZSE Lipiny 22.03.06, 18:29
          agentwywiadu napisał:

> dzięki <nemne> za pochwałę. Tak poprostu my?lę

I tak własnie "trzymaj" <agentwywiadu>. Czytam wła?nie w ?ITP.?, że macie jaki?
          z..ty sprzęt komputerowy. Czy to wszystko już działa.
          Pozdrawiam ? (nemne)

• agentwywiadu Re: ZSE Lipiny 27.03.06, 16:02
            Oczywiście sprzęt chodzi jest w miarę. Płaskie cienkie monitorki i wogóle
            niezłe! Piszę to w odpowiedzi dla nemne!!!!
          • mazowieckie Re: ZSE Lipiny 27.03.06, 16:36
            Nemne wiesz co nic do Ciebie nie mam ale zaczyna mnie irytować twoja osoba bo
            gdzie by coś nie wydarzyło to wszystko chcesz wiedzieć człowieku powiedz
            szczerze co z tego bedziesz miał a w taki sposób ludzie zaczynają gadać różne
            głupoty z resztą nie na Ciebie samego czy będzie Ci miło jak zobaczysz kilka
            wyzwisk pod swoim adresem pewnie nie i tego Ci też nie życze.

POZDRAWIAM Stasiek Mazowsze
            • tajnosagentos2 Re: ZSE Lipiny 27.03.06, 18:51
              A tobie szkoda, żałujesz mu. Nemne ma szerokie zainteresowania i to jest jego
              sprawa i prawo. A ty już byś mu zabraniał i groził wyzwiskami (patrząc na twoje
              wpisy to jesteś w tym dobry i ciekawe czy w realu też jesteś taki mocny). Nemne
              jest związany z tą szkołą i ma prawo wiedzieć co się w niej dzieje. A nawet
              jeżeli nie był by związany ze szkołą to i tak ma święte prawo do informacji.
              Staśku Mazowsze (jak się zwiesz) zacznij wreszcie dyskutować (jest wiele
              tematów na forum)a nie zaczepiać innych forumowiczów.
              • nemne Re: ZSE Lipiny 27.03.06, 19:19
                Witaj <mazowsze>
                Mam nadzieję, że <tajnosagentos2> odpowiedział Ci w zasadzie to co tez bym Ci
                ja odpowiedział.
                Pozdrawiam Cię - (nemne)
                P.S.
                Dzięki <tajnosagentos> za wyręczenie.
                • mazowieckie Re: ZSE Lipiny 27.03.06, 19:54
                  Słuchaj nemne czy ja Cię w ten sposób uraziłem jak tak to sorry ale napisałem
                  prawde zobacz jak piszą o dwóch braciach K...... poprostu ja tobie nie życzyłem
                  tego samego.

• nemne Re: ZSE Lipiny 27.03.06, 20:14
                    Witaj <mazowieckie>
                    Może przyjaciółmi nigdy nie będziemy, (chciaz ngdy nie mówi się nigdy) to może
                    szanujmy się nawzajem jeśli nawet mamy inne poglądy na pewne sprawy.
                    A podyskutwać to zawsze możemy.
                    Pozdrawiam - (nemne)
    • qqrqqqrq Re: ZSE Lipiny 23.03.06, 13:20
      Ja jako niezależny obserwator, stwierdzam, że wy uczniowie sami nie będąc w
      porządku wobec nauczycieli, nie POWINNIŚCIE ich krytykować. Nie zostawiacie na
      nich suchej nitki.,Wasze opinie najlepiej świadczą o was samych. WSPÓŁCZUJĘ
      IM,bo muszą się użerać z taką bandą chołoty - z małymi wyjątkami.Co wy
      myślicie, że Szydłowski i Kornatowa, nie byli nigdy młodzi
    • ojciecdyrektor2 Re: ZSE Lipiny 23.03.06, 17:30
      A ty kim jestś synu,(do czechu-kostek) że masz prawo o innych tak brzydko
      mówić. Po twoich wypowiedziach raczej nie widać abyś należał do ludzi
      kulturalnych i coś sobą reprezentujących. Raczej skłaniał bym się do
      twierdzenia, że reprezentujesz margines naszego społeczeństwa (mam nadzieję że
      wiesz co to znaczy). Z upodobaniem używaż gwary więziennej, może to imponuje
      twoim znajomym (z więzienia)ale myślę, że większości forumowiczów raczej nie.
      Cieszę się, że zabierasz głos w dyskusji ale jeszcze trzeba mieć coś do
      powiedzenia oprócz obrażania ludzi. I proszę nie używaj tego nicka(czyt.loginu
      czyt.psełdonimu) bo większość forumowiczów zna tego pana pod którego się
      podszywasz i raczej pod wieloma względami nie dorastasz mu do pięt a myślę, że
      jemu też należy się szacunek.
      Zostań w pokoju
      Co do dyrekcji Lipin to uważam że jest najsłabsza w historii i jeżeli nic się
      nie zmieni to szkołę czeka upadek.
    • ojciecdyrektor2 Re: ZSE Lipiny 23.03.06, 19:23
      Pragnę pogratulować panu dyrektorowi szkoły w lipinach zwolenników.

Do czechu_kostek:
      Drogi synu z wielką radością przeczytałem twój wpis i naprawdę cieszę się, że
      jak sam napiałeś "Z tego co wyczytalem" potrafisz czytać czyli nie jest z tobą
      tak źle jak myślałem a gdy z twojej wypowiedzi dowiedziałem się kolejnej
      rewelacji, że myślisz(cytat. "mysle ze") mojej radości nie było końca bo już
      wiedziałem, nie jesteś zwierzakiem.
      Zostań w pokoju i opuść to forum bo tu raczej nie ma forumowiczów na twoim
      poziomie. (chyba że zalogujesz się inaczej i będziesz rozmawiał sam z sobą.A
      może to już zrobiłeś?)
      • shogun21 Re: ZSE Lipiny 23.03.06, 19:50
        Siema siema! trafilem na to forum przez przypadek poszukując coś o Odrzywole
        widze że dyskusja jest w deche. Jezeli chodzi oszkole w Lipinach to tez mam
        podobne zdanie jak >ojciecdyrektor2< jest chyba coraz gorzej. Jestem też za tym
        aby nie używać loginu i podszywać sie za kogoś. W tym wypadku za Pana "Czesława
        Kostka" według mnie jest to świństwo poniżej pasa pomimo to kim ten człowiek
        jest i jaki ma status społeczny.Ja użyłem ncku z filmu jak inni np. elf18, czy
        zorro46, lub matrix. Cyfra21 nie jest wskaźnikiem mojego wieku poprostu wybrał
        tak komputer jestem dużo starszy. Pozdrawiam!
        • mazowieckie Re: ZSE Lipiny 23.03.06, 21:25
          Z tego co wiem jest w LIPINACH pewna osoba która jeszcze dba o porządek tej
          szkoły gnębi gnoji za papierosy i pilnuje porządku za co mu chwała tym bardziej
          że robi to sam z siebie a nie że mu ktoś każe.Gratuluje panu S.X.

• matahari456 Re: ZSE Lipiny 04.04.06, 09:30
            cz. Chuk Noris będzie uczył w Lipinach.nara!
            • matrix1333 Re: ZSE Lipiny 04.04.06, 14:47
              A czego będzie uczył?!
              • 19widzew10 Re: ZSE Lipiny 04.04.06, 15:01
                chuck już się przejadł...
                • flaszeczka2 Re: ZSE Lipiny 13.04.06, 16:20
                  Zaświećmy świeczke za naszą Ś.P. Profesorke i módly sie za nią że nie mogła
                  obchodzić tych świąt wraz z nami. [*]
                  • agentwywiadu Re: ZSE Lipiny 15.05.06, 09:22
                    Pozdrowienia dla superowej I a!!!
    • sior Re: ZSE Lipiny 06.05.06, 13:05
      Skończyłem Lipiny lat temu naście, studiowałem, ale było ciężko.Szkoła robi sie
      zaściankowa.Coraz niższy poziom, coraz mniej ma do zaproponowania dla
      młodzieży, uczy w niej kto chce lub kto ma znajomości....To juz nie ten sam ZSE
      Lipiny. Wielka szkoda....
      • sior Re: ZSE Lipiny 17.05.06, 10:44
        szkola ma szanse stanac na nogi!!! to zalezy glownie od nauczycieli!!! w
        obecnej chwili moge jedynie pochwalic p.A.Zbrowska! tak trzymaj! WIECEJ TAKICH
        LUDZI!!! wreszcie jezyk obcy w tej szkole bedzie mial jakis poziom! Za moich
        czasow byli wspaniali nauczyciele, ktorzy starali sie abysmy cos wiedzieli,
        wyniesli z lekcji. Na wielka pochwale zasluguje p.J.Szydloski!!!Potrafil
        zmotywowac najbardziej opornych,sprawic by nauka byla przyjemnoscia!
        • katspo Re: ZSE Lipiny 18.05.06, 15:01
          > Na wielka pochwale zasluguje p.J.Szydlowski!!!Potrafil
          > zmotywowac najbardziej opornych,sprawic by nauka byla przyjemnoscia!

Ja kończylam w 98 roku i nie mogę powiedziec abym cos wyniosła z lekcji
          historii chyba tylko strach, szyderstwo z ucznia oraz upokarzanie go.Człowiek
          nie był w stanie rozsądnie myślec nie mówiąc o tym żeby coś umiał. Ja miałam
          ocenę dobrą, ale kosztowało mnie to dużo pracy i nerwów. Zarówno Pani z ekonomi
          jak i Pan z historiI to mój najgorszy koszmar w tej szkole.
          • szambonurek1 Re: ZSE Lipiny 18.05.06, 17:13
            Niestety moja była szkoła chyli się ku upadkowi. Coraz mniej chętnych, coraz
            niższy poziom, coraz gorsi nauczyciele. Kiedyś szkoła lipińska znana była w
            całym regionie a teraz ludzie się tylko pytają czy jeszcze istnieje. Myślę, że
            to tylko kwestia czasu i powstanie tam ośrodek spokojnej starości. Nikt nic nie
            robi aby poszło ku lepszemu. Władze szkoły myślą tylko o utrzymaniu stołka i
            dotrwanu do emeryturki. Szkoda słów.............
          • sior Re: ZSE Lipiny 23.05.06, 16:09

• sior Re: ZSE Lipiny 17.05.06, 11:17

• agentwywiadu Re: ZSE Lipiny 20.05.06, 20:18
      W którymś poście czytam że : A.Zbrowska to dobry nauczyciel; wreszcie ktoś pisze coś sensownego nie same brednie i głupoty!!Pichwała dla tego kto to napisal!
      Ja też tak uważam.A.Z. jest moim nauczycielem dlatego też uważam że dobrze spełnia oczekiwania!!
      • dareklipinki Re: ZSE Lipiny 20.05.06, 20:27
        Kurcze jadę na w poniedziałek na wycięczkę klasową prawie cała klasa jedzię a nasza wychowawczyni nie mozę bo ma matury!! dlaczego tak jest??
        • flaszeczka2 Re: ZSE Lipiny 22.05.06, 22:14
          Dorgi dareklipinki ciesz się wogóle że pojechałeś na tą wycieszkę ja nie miałem
          tyle szczęścia i jedyna wycieczka na której byłem to ta w ostatniej klasie
          czyli wypad do Cze-wy.A to że wychowawca został w szkole to nie jego wina że
          ezaminy maturalne z języka polskiego zostały tak ustalone przez ministerstwo
          szkolnictwa podejmując sie tego zawodu musiał być przygotowany na tego typu
          niespodzianki.

POZDRAWIAM
        • sior Re: ZSE Lipiny 24.05.06, 10:42
          dareklipinki napisał:

> Kurcze jadę na w poniedziałek na wycięczkę klasową prawie cała klasa jedzię a
          n
          > asza wychowawczyni nie mozę bo ma matury!! dlaczego tak jest??
          • sior Re: ZSE Lipiny 30.05.06, 15:48
            Co słychać obecnie w Lipinach?
      • sior Re: ZSE Lipiny 23.05.06, 15:46

dzieki za pochwale, ale ja napisalam tylko prawde!!! mam nadziej, ze pojawi sie
        wiecej takich nauczycieli!
    • sior Re: ZSE Lipiny 23.05.06, 15:53

• mazowieckie Re: ZSE Lipiny 26.05.06, 16:06
        Gratulacje dla wszystkich tego rocznych maturzystów ZSE LIPIN życze dalszych
        sukcesów w dorosłym życiu :)

POZDRAWIAM STASIEK MAZOWSZE
        • sior Re: ZSE Lipiny 31.05.06, 10:51

Jak tam maturki? Wszyscy zdali!
          • sior Re: ZSE Lipiny 07.06.06, 10:36
            Mam wrażenie, że strona ta zamarła, nikt jej już nie odwiedza?
    • sior Re: ZSE Lipiny 12.06.06, 11:47
      a tu nadal nic się nie dzieje, szkoda
      • agentwywiadu Re: ZSE Lipiny 13.06.06, 15:49
        Odpowiadając na pytanie " siora" czy ktoś tę stronę odwiedza oznajmiam, że
        jednak odwiedza.
        • agentwywiadu Re: ZSE Lipiny 13.06.06, 15:52
          Pozdrowienia dla I a, E. B. a także A.Z. i A.N.!!
          • flaszeczka2 Re: ZSE Lipiny 14.06.06, 14:20
            Pozdrowienia dla całej klasy 3 B z którą spędziłem 3 cudowne latka szkoda że z
            większością sie już nie spotkam ale napewno wszyscy zostaniecie w mojej pamięci
            na długie lata :):):)
            Pozdrowionka takze dla naszej dzielnej wychowawczyni która wytrzymała z nami
            pomimo tego że bylismy uznawani za najgorszą klasę w latach 2003/2006 :):):)

POZDRAWIAM
            • agentwywiadu Re: ZSE Lipiny 19.06.06, 08:17
              Według sondy przeprowadzonej w ZSE wynika ze Paweł Jans powinien zostać
              usunięty Z funkcji trenera kadry.Panie Janas do roboty a nie do kadry.A tak
              poza tym to rok się kończy i wogóle jest fajnie!
        • sior Re: ZSE Lipiny 03.10.06, 16:03

raz na jakiś czas!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka