Dodaj do ulubionych

Ploter w Radomiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:11
witam.
Czy ktoś się orientuje gdzie można skorzystać z usług plotowania (atrament)
format A0/A1/A2 (nie pisakowe). Firemkę na Kilińskiego nie biorę pod uwagę -
nie można się z nimi dogadać.
Z góry dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Ploter w Radomiu IP: *.radom.pilicka.pl 11.07.05, 12:28
      chyba w Autorze na Kraszewskiego
    • Gość: szybka osa Re: Ploter w Radomiu IP: *.infoplus.com.pl 11.07.05, 12:40
      Na ul.Żeromskiego przy skrzyżowaniu z ul.25 czerwca w nowym pawilonie za
      pomnikiem na parterze w sklepie z artykułami papierniczymi obok mięsnego.
      • Gość: GregorY Re: Ploter w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:57
        szybka osa - ty żartujesz czy na poważnie?
        • Gość: szybka osa Re: Ploter w Radomiu IP: *.infoplus.com.pl 11.07.05, 13:01
          Ja nigdy nie żartuję..., codziennie w swojej firmie wypluwam metry rysunków, a
          jak mam prywatną potrzebę np. w sobotę to tam, jak podałem, plotuję.
          Mało tego, teraz kupili jeszcze ploter kolorowy.
          ceny rozsądne. Zależy co chcesz plotować, rysunki wektorowe czy graficzne, jak
          wektorowe to mają nowego AutoCada LT, nie ma problemu. Z grafiką nie wiem jak
          to u nich jest.
          • Gość: GregorY Re: Ploter w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:12
            no własnie rysunki wektorowe - schematy ale w chorym programie graficznym
            Micrografx z rozszerzeniem Ds4..... nie moge sobie z tym poradzić.
            może cos popdowiesz? Destiler Acrobata wiesza sie przy przeróbce na pdf-a
            a export do eps nie ma sensu....
            • Gość: szybka osa Re: Ploter w Radomiu IP: *.infoplus.com.pl 11.07.05, 13:15
              Przykro mi, działam nie w tej branży. Może na miejscu coś doradzą. Ewentualnie
              drukują też w SANNY na Curie Skłodowskiej.
              • Gość: hm... Re: Ploter w Radomiu IP: 193.111.144.* 11.07.05, 15:24
                Polecam jeszcze Mediamarkt .... tanio - i dość dobrze plotują /zlecaja komus i
                trzeba czekac/, RAF na Staszica, i Mapy Cyfrowe Dami - kiedyś były bodajrze na
                Zubrzyckiego - teraz nie mam pojecia - a jak masz dużo zbednej kasy to jeszcze
                KK Studio na Miłej
                • Gość: GregorY Re: Ploter w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 08:35
                  po pierwsze dzięki szybka_osa - goscie są w porządku. Dzięki za namiar.
                  MediaMarkt? nie.. dzięki.... :) Do Rafu nie trafiłem, Dami już tego nie
                  prowadzi... a faktycznie pełen portfel przyda się w na Miłej...

Dzięki wszystkim za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka