Dodaj do ulubionych

Specjaliści odpowiadają

IP: *.internet.radom.pl 06.08.02, 18:58
Czy Gazeta w Radomiu nie mogłaby zaprosić jakichś specjalistów do
odpowiadania na nasze pytania, jak to jest np. forum Wrocław. ONa pytania
odpowiadaja tam skarbnik Gminy Wrocla i rzecznik prawoy Zarządu Dróg i
Komunikacji. Myślę, ze i do naszego forum można byłoby zaprosić kogoś z
Zarządu Miasta, radnego, kogoś z MZDiK-u, na pewno sprawdziłoby się to.
Obserwuj wątek
    • Gość: jdk Re: Specjaliści odpowiadają IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.08.02, 19:28
      Sek w tym, ze "nasi" (?) lokalni wlodarze sa tak dumni, ze na pewno nie beda
      chcieli gadac o takich glupotach, jak problemy codzienne Radomian.

A nuz przy okazji wyjda na jaw jakies problemy, za ktore Ci panstwo odpowiadaja
      i co wtedy? Beda musieli sie tlumaczyc?

A tak z ciekawosci: czy w ogole ktos z wladz miasta rozmawia z gazeta w Radomiu
      (zakladam, ze ze Slowem i Echem tak)?
    • Gość: jdk Re: Specjaliści odpowiadają IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.08.02, 19:33
      A tak na powaznie: pomysl uwazam za bardzo dobry i wart realizacji!

Obym sie tylko mylil, co do postawy lokalnych notabli...
      • Gość: Tomek Re: Specjaliści odpowiadają IP: *.internet.radom.pl 06.08.02, 19:46
        Gość portalu: jdk napisał(a):

> A tak na powaznie: pomysl uwazam za bardzo dobry i wart realizacji!
        >
        > Obym sie tylko mylil, co do postawy lokalnych notabli...

Ale czy ich w ogóle ktoś pytal o ćoś takiego. A może ktoś by się zgodził. Tu
        zwracam się do redakcji...
        • Gość: GregorY Re: Specjaliści odpowiadają IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 06:22
          o ile rozumiem prosicie GW o pośredniczenie w odpowiedzi na Wasze problemy. No
          tp proszę przykład: dawno temu na forum porad udzielał jakiś człowiek od spraw
          konsumenckich. Pytania były trzy, odpowiedzi dwie. Dodam, że trzecie ja
          zadałem. I co? Do dzisiaj echo. Przykład drugi: niedawno wyszła sprawa Ajaxa w
          Radomiu. Były sluchy, że miał być przenoszony do Wa-wy lub Kielc. (Informacje
          GW) Poprosiliśmy zatem (ja i JDK - pozdrawiam :) ) o trzymanie ręki na pulsie
          bo wydawało się nam, że sprawa była wyciszana. Do dzisiaj NIKT ale to dosłownie
          nikt z GW nie odpowiedział.
          Reasumując:ma wrażenie, że admin lub opiekun tego forum nie robi nic na grupie
          oprócz rzucania sloganów typu: dzień dobry!

Zatem dzień dobry droga GW i miłego życia w nieświadomości. Ktoś pisał o GW we
          Wrocku. Może różnica polega na tym, że tam potrafią działać i robią to prężnie.
          Natomiast tutaj stawiają na reklamę siebie zamieszczając swoje zdięcia przy
          artykułach. Żenada.

Epilog:stawiam zakład, że ten post również zostanie bez odpowiedzi.
          • Gość: jdk Re: Specjaliści odpowiadają IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.08.02, 10:35
            Mam nadzieje, GregorY, ze sie mylisz, jednak to, co widac - czytaj: reakcja
            gazety na rozne kwestie zglaszane na tym forum - sugeruje chyba jednak, ze albo
            nikt tego nie czyta, albo ma w glebokim powazaniu.

Vide: IACS, latarnie, Cargo, kolej, aktualizacja rubryki "Ludzie", inwestycje i
            wiele wiele innych...
          • Gość: Tomek Re: Specjaliści odpowiadają IP: *.internet.radom.pl 07.08.02, 11:07
            Gość portalu: GregorY napisał(a):

> o ile rozumiem prosicie GW o pośredniczenie w odpowiedzi na Wasze problemy.

Nie, chodzi mi o zaproszenie kogoś z władz, z róznych instytucji przez GW do
            odpowiadania na nasze pytania bezpośrednio i REGULARNIE, żeby taka osoba
            odpowiadała na nasze pytania zadana na forum, powiedzmyc raz na tydzień.
            • Gość: Jakub. Re: Specjaliści odpowiadają IP: 212.244.146.* 07.08.02, 12:29
              Skoro nie udzielają się na forum publicznym ( jest to również niezła metoda
              unikania trudnych pytań ),to nie bardzo widzę powód,dla którego mieliby, ci
              zacni ludzie, przerywać sobie czas na bardzo ważne sprawy i rozmawiać,z
              niewiadomo czego chcącymi internautami.
              Przyznam,że i ja mam duże wątpliwości,czy ludzie odpowiedzialni za codzienne
              życie mieszkańców Radomia,czytają nasze ważne rozmowy Polaków ?
              Obawiam się,że tylko we własnym gronie wymieniamy poglądy na wiele ważkich lub
              mniej ważkich spraw.
              I kto wie,czy nie chodzi tu o wytworzenia specyficznego społecznego wentyla
              bezpieczeństwa ?
              Pozdrawiam.
    • Gość: NITKA Re: Specjaliści odpowiadają IP: 217.153.15.* 07.08.02, 12:02
      Sadzę, że to doskonały pomysł, ale co do jego realizacji mam wątpliwości.
      • Gość: NITKA Re: Specjaliści odpowiadają IP: 217.153.15.* 07.08.02, 12:15
        Jeszcze coś: z pewnościa przydałby się specjalista, który rozwiazałby problemy
        uzytkowników Dami Net.
    • Gość: julia Re: Specjaliści odpowiadają IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 13:02
      A po co? Żeby odpowiadali tak jak Włodarczyk z SLD na czacie? na pyanie czy był
      karany odpowiedział , że nie! To po co te pytania skoro mają kłamać!
      • Gość: Tomek Re: Specjaliści odpowiadają IP: *.internet.radom.pl 07.08.02, 15:55
        Gość portalu: julia napisał(a):

> A po co? Żeby odpowiadali tak jak Włodarczyk z SLD na czacie? na pyanie czy
        był
        >
        > karany odpowiedział , że nie! To po co te pytania skoro mają kłamać!

I tu właśnie powstaje problem kultury wypowiedzi. Jak będzie nam odpowiadać
        pani poseł Grabowska, to żadem forumowicz, który ma choćby trochę kultury w
        sobie, nie będzie pytać, czy to prawda, że którejś piękne nocy była pijana i
        rzygała na Niedziałkowskiego. Ja chcę (i widzę, że inni też) czagoś takiego,
        aby osoby z Zarządu Miasta itp odpowiadały nam na nasze pytania, skargi,
        życzenia i watpliwości dotyczące PROBLEMÓW W MIEŚCIE, KOMUNIKACJI, BEZROBOCIA,
        PROBLEMÓW Z DAMINETEM :), ITP, a nie ich prywatnego życia.
        Trochę kultury, Radomianie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka