Dodaj do ulubionych

NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!!

IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 12:02
Witaj! Potwierdziło się moje przypuszczenie, że człowiek jest z natury
ciekawy. Trudno było się oprzeć, prawda? Ja też bym to zrobiła! Taka jest
natura ludzka. Skoro już tu jesteś to wpisz się, proszę do naszej księgi
pamiątkowej. Będzie dobra zabawa i zapowiada się najdłuższy wątek.
Obserwuj wątek
    • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 31.07.05, 12:50
      no, jestem ciekawa... lecz chcaca wyrobic sobie swoje zdanie na kazdy temat
      rowniez
      a tak naprawde to jest na forum watek, ktorego nie powinny ogladac osoby
      szczegolnie wrazliwe, a dzieci to juz w ogole
      nie podaje celowo adresu tego watku, bo mam swiadomosc, ze wiele dzieci zasiada
      przed komputerem bez wiedzy ich rodzicow o tym, a to jest naprawde straszne...
      • amy82 Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! 12.08.05, 08:05
        a ja jestem ciekawa. chociaz podobno jak ktos ciekawy to moze dostac kociej
        mordki<cokolwiek to znaczy>.Pozdrawiam wszystkich
    • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 31.07.05, 13:06
      no a ilosc (postow np.) nie zawsze idzie w parze z jakoscia
      • Gość: wesoła Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:59
        Cieszę się Lilabaj, że wpisałaś się pierwsza i gratuluję odwagi bo nikt nie
        chce być pierwszym. Każdy czeka, żeby ktoś wcześniej zaryzykował i wybadał o co
        chodzi. A to tylko zabawa. Nie można całe życie być poważnym!
        • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 31.07.05, 14:10
          i tu sie zgadzamy towarzyszko: nie mozna byc cale zycie powaznym, choc
          prymitywnym (by sie jedynie nazrec, posmiac czy poseksic) tez nie jest wielka
          zasluga

jestem pewna, ze wielu z wlasnej PRZEZORNO-CIEKAWOSCI zajrzalo do twojego watka-
          niewatka grubo przede mna, ale cos lub ktos ich zniechecilo czy zniechecil do
          dalszej "zabawy"
        • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 31.07.05, 14:16
          wrrrr....... uwielbiam byc pierwsza:-))))
          uwielbiam dociekac i szukac prawdy

Wesola, ty sie cieszysz, bo ktos w ogole cos napisal
          chec bycia popularnym przyciaga bowiem jak magnez...i laskocze nasza ludzka
          nature
          • Gość: wesoła Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 14:32
            Pewnie, że się ciesze. Tak jak zawsze gdy gość zapuka do moich drzwi. Jestem z
            natury wesoła a goście to przeważnie zapowiedz czegoś co nie bywa smutne. A
            popularność? chyba nie bardzo. Zresztą jak ktoś jest ponury to żeby nie wiem
            jak się starał to będzie samotnikiem. Ktoś, kto lubi się śmiać zawsze znajdzie
            wokół siebie fajne grono ludzi. Jednak zawsze musi być chociaż jeden człowiek,
            ż którym można ROZMAWIAĆ.
      • Gość: AS Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.radom.pilicka.pl 07.10.05, 12:00
        Stara forma reklamy. Nie dotykaj! - powiedz dziecku, a ono i tak dotknie. Co ja
        mówie dziecku, stare takie same:-) Dlatego tu jestem
        Pozdro
    • Gość: K2 Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 16:06
      no to wpadłem ale miło mi
      • Gość: Prezes Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.radom.pilicka.pl 31.07.05, 17:11
        puk puk...
        ... witam wszystkich tak sobie wpadłem w odwiedziny.
        Przyznam sie bez bicia ze nie mogłem sie oprzec kiedy zbaczylem tytuł tego
        tematu...
        • Gość: HI Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: 213.199.199.* 04.08.05, 15:05
          JA ROWNIEZ NIE MOGLE SIE OPRZEC DLATEGO TEZ TU ZAJRZALEM
    • Gość: jurek Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:59
      Słownik Języka Polskiego
      wątek m III, D. ~tku, N. ~tkiem; lm M. ~
      • Gość: fluci Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: 82.139.8.* 31.07.05, 23:12
        a mi sie całkiem przypadkiem:) klinkeło na ten wątek ale skoro jestem...to
        witam i pozdro:)!!!
      • Gość: wesoła Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:56
        Dzięki Jurku. Nie wiem jak to się stało ale nic już na to nie mogę poradzić.
        Następnym razem nie będę jedną ręką pisać a drugą mieszać zupy. Jedyną pociechą
        może być to, że błąd zainteresuje więcej osób.
    • Gość: VIKOL Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.radom.pilicka.pl 04.08.05, 13:43
      No muszę przyznać że się złapałem, ale faktycznie taka jest natura ludzka :)
      W takim razie muszę Was ostrzedz byście pod żadnym, ale to żadnym pozorem nie
      wchodzili na www.carrion.pl :)

[jeżeli sie skusisz, zostaw także ślad na księdze ]
      • Gość: J-25 Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:06

Dzięki ciekawości staliśmy się homo, wniosek - jest to pożądana cecha - wobec
        czego dopisuję sie i ja
    • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:43
      Jesteś prowokatorka (tytuł wątku), psycholożka (taka od serka hohland), a na
      dodatek kokietka (mieszanie zupy).
      Tak jak wszyscy szukamy czegoś nowego, tak żę każdy wejdzie aby popatrzeć Ci
      głeboko w oczy. Jeżeli jesteś facetem, to już straszna przewrotność z Twojej
      strony.
      Ciekawy jestem czy odezwą się znani awanturnicy tego forum? Być może nie będą
      umieli się przyczepić do rozmów o niczym, bo ta rozmowa taka będzie.
      Chociaż może dam powód. Lilabaj - magnes. Magnez nie przyciąga - to pierwiastek
      używany onegdaj przez fotografów.
      • Gość: wesoła Re: do Zainteresowanego IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:58
        Jestem pewna, że znani awanturnicy już tu byli. Że się nie ujawnili? Przecież
        Oni są od dyskusji o sprawach WAŻNYCH. A co do mojej płci? Zapytałam męża. Mąż
        mówi, że jestem 100% kobietą i chyba mogę mu wierzyć bo to sama widzę w
        lustrze. Kobieta bez kokieterii to jak kwiat bez zapachu, kobiete bez
        znajomości psychologii to bezbronne cielątko a wszystko podszyte leciutką nutką
        prowokacji. Czy to nie ciekawe stworzenie?
        • Gość: zainteresowany Re: do Zainteresowanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:17
          Bardzo. Jak wrócę, za kilka chwil, będę się chciał więcej dowiedzieć!
          • Gość: wesoła do wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:41
            Cześć Wesoła, ja też jestem Wesoła!
            • Gość: wesoła Re: do wesołej IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:05
              Fajnie, będzie nas więcej. Dwie wesołe to już prawie cały kabaret!
              • Gość: wsesołek Re: do wesołej IP: 82.139.8.* 05.08.05, 20:51
                Wesoła to Ty?Tobie tak dobrze żyło się w PRL-u?
                • Gość: wesoła Re: do wesołka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:45
                  Czy Ty masz jakąś obsesję z tym PRL-em? To chyba już nie jest normalne, to nie
                  ten wątek.
      • Gość: KR Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: 195.116.245.* 05.08.05, 22:34
        To napewno te chamy z Kielc gladiatorek i inne z czerwonego miasto co wybiło
        się na naszej krzywdzie i okupowało nas w latach 1918-39 i 1945-75. Wszystko
        nam zabrali zresztąpiszę o tym na innych wątkach bo zależy mi na rozwoju
        naszego ukochanego miasta pozdrowienia dla prawdziwych radomian z dziada
        pradziada jak ja i moja rodzina
        • Gość: wesołek wesołek do wesołej IP: 82.139.8.* 06.08.05, 00:35
          Wiem,wiem,że nie ten wątek.Pezetperowcy też mówią.Nie ta partia, ja jestem w
          innej.Ja to nie ja.He,he,he.
          • Gość: wesoła Re: do Wesołka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:40
            A myślałam, że już się dogadaliśmy.
      • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 12.08.05, 18:12
        jesli w Twoim mniemaniu mieszanie zupy to kokieteria, to czym dla Ciebie sa
        wydekoltowane plecy kobiety? prostytucja?
    • Gość: SAWA Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:51
      Ha, Ha, Ha, Fajnie znasz ludzi ale najdłuższy wątek to z tego nie wyjdzie.
      Pewnie wszyscy czytają tylko nieliczni się przyznają.
    • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:06
      To Ty jesteś świeża radomianka. Ciekawe. Jak się tak przejrzy parę wątków można
      się wiele dowiedzieć. na ogół w każdym z nich pojawiają się awanturnicy i
      oszołomy. I nie mamy na to wielkiego wpływu. należy tylko nie dać się
      sprowokować. Bo ich to bawi. Nerwy na wodzy więcej dają niż emocjonalne walenie
      w klawiaturę. Bo w ostateczności taki ktoś przyczepi się, że się paluszki
      omsknęły. No chyba, że chodzi o magnes, czy też magnez, kórym mogłoby być
      oświetlone zdjęcie tej jakże jej lalebaj
      • Gość: wesoła Re: Zainteresowany IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:26
        No, nie taka znowu świeża. Mam już niezły staż w Radomiu a i część każdych
        wakacji tu spędzałam. Byłam np. naocznym świadkiem tego co było w Radomiu w
        1976r. Znam Radom doskonale ale mam jednak jakiś dystans. Do dziś wiele spraw
        mnie zaskakuje. Oszołomy trafiają się wszędzie a Lilabaj to zupełnie inna
        sprawa, tzw trudny przypadek. pozdrawiam.
        • Gość: l i l a b a j surprise !!! IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 18:35
          no, trudna jestem dla kogos, kto na dluzsza mete chce zrobic ze mnie kretynke
          albo ofiare kradziezy
        • Gość: l i l a b a j Re: Zainteresowany IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 18:50
          dla, delikatnie rzecz ujmujac, glupich - tez
      • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 18:55
        drogi zainteresowany
        sam sobie zaprzeczasz, widac wyraznie, ze chcialbys zobaczyc owo zdjecie
        sory, ale nie jest jeszcze ze mna tak zle, by je umieszczac gdzie popadnie
        nie uwazam sie tez za wyjatkowa pieknosc
    • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 19:03
      niektorym moze sie to wydac malostkowe, ale dolaczam sie do wpisu jurka, ktory
      przytoczyl odmiane rzeczownika WATEK przez osoby...
      nic na to nie poradze, ze i mnie razi takie zaniedbanie ze strony wesolej

wesola, nie wesolo u ciebie z gramatyka
      gdybys byla dziennikarka piszaca w ogolnopolskiej gazecie z pewnoscia
      otrzymalabys gore niepochlebnych opinii na ten temat
      a tak, ratuje cie fakt, ze zycie w radomiu toczy sie wolniej...no i ze to jest
      radom
      w tej materii moge sie chyba z toba zgodzic
      • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 19:09
        popisalam sie, nie ma co
        oczywiscie, jurek odmienil wyraz WATEK przez przypadki, a nie osoby
        za dlugo chyba siedze na obczyznie...
      • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:14
        Ale Ty jesteś słaba merytorycznie. Ja Ci nie zarzucam, że podpuszczasz na swoje
        zdjęcie i podbijasz benbenek. Po prostu chciałem, w ramach ogólnoświatowej
        edukacji młodych, uświadomić Ci słabą znajomość chemii. Bez obrazy ja też byłem
        słaby z tego przedmiotu. No może jedynie lepiej znałem chemię organiczną. Co mi
        do tej pory zostało. I proszę nie zarzucaj innym zaniedbań, skoro do tej pory
        nie zajrzałaś do encyklopedii pod hasło - magnez lub ewentualnie magnes.
        • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 19:46
          A po co mialabym zagladac do encyklopedii? Sam zajrzyj jak wciaz nie jestes
          pewny jaka jest jego pisownia (a wyrywasz do edukowania innych..),
          do slownika poprawnej polszczyzny tez przy okazji - co by nie tracic czasu na
          podroz do polki i z powrotem.
          • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:57
            magnes - ciało mające właćiwości przyciągania ciał ferromagnetycznych (głównie
            żelazo). To coś lub ktoś co przyciąga.
            Magnez - pierwiastek chemiczny składnik lekkich stopów. Używany kiedyś w
            fotografice w postaci jego tlenku.
            I tyle. Nie czepaim się innych rzeczy. Bo nie o to chodzi. Jaka znowu podróż do
            polki i z powrotem. Coś przegapiłem? Nowa odzywka rodem z Ustronia?
            • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 20:05
              nie odzywka lecz ograniczenia klawiaturowe rodem nie z polski
              no tak, oswieciles mnie, nie ma co
              • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:10
                Ale bez urazy. Dajmy spokój takim sporom. Jeżeli się jeszcze złościsz, jeżeli
                się obraziłaś, to niech Ci minie. Już się nie odezwę, bez pozwolenia. Wezmę się
                za coś bardziej pożytecznego dla naszego ukochanego miasta. Na przykład pojadę
                na zasłużony, krótki 4 dniowy urlop. Przyślę Ci kartkę.
                • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 20:16
                  skoro tak o sobie myslisz...
                  :-)))
                  • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:23
                    Nic o sobie nie myślę. Jestem męską szowinistyczną świnią! Idę...
                    • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 20:27
                      jestem innego zdania
                      • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:33
                        Wiem lepiej. Nie mogę na siebie patrzeć w lustrze. Dlatego już parę lat się nie
                        golę. A idę bo się zaczyna mecz. Może trochę poźniej pojadę. Wiem, że i tak
                        w... ale obejrzeć można. Ty też?
                        Jestem bezszczelny. Wybacz mój wzrok przeniesie się teraz z kalwiatury i ekranu
                        oraz klawisz F5 na ekran mojej ściany palzmy i podda się odgłosom walki. Sie
                        ma...
                        • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 20:39
                          poczekaj bo nie kumam
                          co ja tez? czemu sluzy klawisz F5? i co znaczy w...
                          wal smialo!
                          • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:54
                            Pytam kurtuazyjnie czy Ty też będziesz oglądać mecz w TV.
                            Klawisz F5 w przeglądarce BG służy do odświeżania strony.
                            • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 21:00
                              dzieki za info, dobrze wiedziec
                              nie obejrze dzis zadnego meczu, a na pewno nie w tv
                              to nie zajmuje wiecej czasu
                              narka
    • Gość: . Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:41
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10955&w=24103284
    • Gość: Bibi Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:33
      Zajrzalem tu, zeby zwrócić Ci uwagę, że jeżeli już maja tu nie zaglądać, to nie do wątka, tylko do wątku. Gramatyka kochanie....
      • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:04
        Czyli wróciliśmy do początku.
      • Gość: wesoła Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:31
        Bibi, masz oczywiście rację. Trochę wyżej wyjaśniłam tę sytuację Jurkowi.
        Przykro mi, że tak się stało...ale się stało i nic na to nie poradzę.
    • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 10.08.05, 00:40
      no widzisz wesola, teraz nawet "przejezdni" zobacza, ze masz problemy z
      gramatyka
      a fe wesola! a fe! zeby tak obnizyc obraz poziomu radomian...
      • Gość: wesoła Re: do LiLabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:39
        Byłaś tu pierwszym gościem. Dlaczego wtedy nie zwróciłaś mi uwagi? Tylko
        dopiero teraz jak inni o tym mówią? Powiesz pewnie, że przez delikatność...no,
        niech i tak będzie. Przejezdni nawet nie zwrócą na mnie uwagi bo całą skupią na
        Tobie.
        • Gość: l i l a b a j Re: do LiLabaj IP: *.server.ntli.net 10.08.05, 11:51
          sadzilam, ze sama sie poprawisz, naiwnam
          nie zalezy mi na tym, by skupiac na sobie uwage, to dobre dla oszolomow
          (powtarzam sie, zdaje sie)
          jestem jaka jestem, przetlumacz prosze olo (dotrzyj do niego jak tylko ty
          potrafisz), ze jestem kobietka, z krwi i kosci
          • Gość: zainteresowany Re: do LiLabaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:10
            Ty chyba masz znp.
            Bez obrazy
            • Gość: l i l a b a j Re: do LiLabaj IP: *.server.ntli.net 12.08.05, 18:02
              znp. - zaje..fajnie naturalny polysk.
              • Gość: zainteresowany Re: do LiLabaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:51
                I widzę, że chodzisz z kolesiem z szyberdachem
                • Gość: l i l a b a j Re: do LiLabaj IP: *.server.ntli.net 12.08.05, 21:01
                  wiesz, to ze ktos lysieje to nie jest powod, aby tak o nim pisac czy myslec,
                  z nikim nie chodze (jeszcze :-))) ), jesli to chciales ode mnie wyciagnac
                  • Gość: zainteresowany Re: do LiLabaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:20
                    spodobało mi się to określenie, może też tak będą o mnie mówić.
                    > z nikim nie chodze (jeszcze :-))) ),
                    To Ty młoda, bardzo jesteś!
                    • Gość: l i l a b a j Re: do LiLabaj IP: *.server.ntli.net 12.08.05, 22:36
                      daruj sobie :-)))
                      F5 i znikam
                      adios
                    • 4190cezary Re: do LiLabaj 21.08.05, 15:47
                      ha ha ha ha ha
    • Gość: amadeo Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:10
      Nie zaglądać? To jeden z lepszych wątków śmiesznie tu i nietypowo polecam
      wszystkim
      • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:09
        Ale już Lilabaj z niejakim Obserwatorem podkręcają trochę wyżej "Super śmieszny
        i błyskotliwy dialog dwojga inteligentnych rozmówców".
        To już koniec. Lilabaj nie daj się podpuszczać.
        • Gość: amadeo Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:27
          Z jakim Obserwatorem?
          • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:37
            z noktowizorem i aspiracjami do Firmy
    • Gość: Jaro Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: 80.249.4.* 20.08.05, 11:18
      Powinno się napisać: "Nie zaglądaj do tego wątku"- tj. w języku polskim.
    • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 21.08.05, 16:50
      no teraz to ja musze wypchnac ten watek na sam przod, by im latwiej bylo
      szukac...
    • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 22.08.05, 14:03
      my jestesmy krasnoludki, hopsa-sa, hopsa-sa
      pracowite mamy raczki, hopsa hopsa-sa
      • Gość: czerwony bałwan Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: 193.111.144.* 22.08.05, 15:43
        ale z Ciebie lilabaj zazdrośnica.....a twój wątek wszyscy olewają
        • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 01:18
          ale z ciebie balwan!...
          • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:30
            Zapomniałaś dodać, że czerwony bałwan. Czy jest to stan umysłu, czy tylko poza?
            • Gość: l i l a b a j Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 18:51
              a czy Ty jestes taki ograniczony czy tylko udajesz?
              • Gość: zainteresowany Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:06
                przecież mówię o Twoim interlokutorze, a Ty co bierzesz to do siebie? Jesteś co
                najmniej tak szybka jak osa. Jeszcze raz, pytam się o stan świadomości Twojego
                przeciwnika - czerowonego (nomem omen - nie czepiaj się tej figury retorycznej)
                bałwana.
                • Gość: l i l a b a j hahahahaha IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 19:15
                  no przeciez widze, ze post jest skierowany do mnie
                  a jak masz problemy z trafianiem we wlasciwe linijki, to przestan pic...
                  • Gość: zainteresowany Re: hahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:18
                    O czym Ty piszesz? Z Tobą lubię rozmawiać? A oceniam Twoich głupich
                    prowokatorów.
                    • Gość: l i l a b a j Re: hahahahaha IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 19:23
                      hm... a co ty jestes? radomski hannibal czy co?
                      kiedys cie denerwowalo, ze sie niby denerwuje - to troche chore, nie uwazasz?

"Z Toba lubie rozmawiac?"
                      - no wlasnie, zastanow sie, bo sam widac nie wiesz...
                      :-))
                      • Gość: l i l a b a j Re: hahahahaha IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 19:26
                        wroc!
                        kiedys cie CIESZYLO, ze sie niby denerwuje...
                        • Gość: zainteresowany Re: hahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:33
                          jednak jesteś szybka osa!
                          Nie szukam zwady, tylko patrzę jak usiłujesz odpowiedzieć na wszystko. Daj
                          spokój. Takie tam michały tylko czekają aż się trochę podkręcisz i rzucają Ci
                          pseudointeligentnego bluzga. A Ty już zwarta i gotowa bronić jak niepodległości
                          każdego słowa. Szukasz też w życzliwych Ci żarcikach, może niedolnych - jestem
                          w końcu techokratą, dziury w całym. Nie będę już złośliwy - ignoruj te głupoty.
                          Moje, jeśli czujesz się urażona, też.
                          • Gość: l i l a b a j Re: hahahahaha IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 19:45
                            no sorry, widac nie nadajemy na tych samych falach...
                            dziekuje za rady, nie omieszkam pomyslec o nich lub skorzystac
                            odpowiadam tam, gdzie warto... "dospiewaj"sobie reszte
                            pozdrawiam
                            • Gość: zainteresowany Re: hahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:50
                              as You seen I'm a old man.
                              Czekam na mecz. Mam jeszcze sporo dziś zrobić. I nie mam najmniejszej ochoty.
                              Ech żizń pie..nnaja.
                              See You next time.
                              • Gość: l i l a b a j Re: hahahahaha IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 20:07
                                "See you next time"
                                - I don't think so.
                                • Gość: zainteresowany Re: hahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:08
                                  ja też :)
                          • Gość: aligatorek Re zainteresowany IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:36
                            LIZUS
                            • Gość: l i l a b a j Re: Re zainteresowany IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 21:42
                              sam sie wyliz jak ci sie nudzi i zle
                              • Gość: aligatorek Re: Re zainteresowany IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:46
                                kretynka
                                • Gość: l i l a b a j Re: Re zainteresowany IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 21:59
                                  kto jest twoim idolem?
                                  a) Andrzej Lepper
                                  b) Andrzej Lepper
                                  c) Andrzej Lepper

wybitne osiagasz wyniki w swoim lepperjonizmie, i jak w radomiu ma byc
                                  leppiej??? kappie ci mleko z nosa smetku
                                  • Gość: aligatorek Re: Re zainteresowany IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:21
                                    a nie mówiłem że kretynka?
                                    • Gość: zainteres Re: do aligatorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:32
                                      Ty jesteś aligatorek co od tresera w dziób dostawał i paszczy nie zamykał.
                                      Kłapiesz i kłapiesz. zrób sobie operację plastyczną i jako jamnik występuj w
                                      walkach psów. Masz wtedy duże szanse na sukces. A tak to Ci, ktoś w końcu
                                      przyłoży mocniej w czasie występu w cyrku, odgryziesz treserowi to i owo.
                                      Zrobią z Ciebie torebkę damską zamykaną na suwak, albo buty dla tresera.
                                      • Gość: aligatorek zainteresowany IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:35
                                        Dwa kretyny...trzeba pryskać bo to zarażliwe.
                                        • Gość: l i l a b a j Re: zainteresowany IP: *.server.ntli.net 24.08.05, 15:59
                                          juzes sie "wylizal"...? malo ci doznan? oddaj wiec Polsce przysluge narodowa i
                                          wyemigruj na Kube...
        • Gość: Samanta Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:44
          A to dlaczego?
    • Gość: aligatorek Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:25
      Sama sobie wyemigruj
    • Gość: aligatorek Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:13
      To co na forum - to do czytania
    • Gość: WER@ Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:58
      Nie ma już na forum ciekawskich?
      • Gość: kiger Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.bzmw.gov.pl / 194.30.179.* 03.10.05, 11:58
        nie jestem ciekawski ale to przecież jednak ciekwaością kierowałem się wchodząc
        tutaj - więc jak to jest?
        • Gość: też nieciekawski Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:38
          Zwyczajnie, po prostu taka jest ludzka natura.
    • Gość: wwww Re: NIE ZAGLADAJ DO TEGO WATKA!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka