Gość: młoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:46 co o tym sądzicie piszcie swoje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR! Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:17 Mandaryna w sobote o 19 pod M11 W ostrowcu zagra MANAAM w niedzielę! 21 sierpnia pod leclerciem zagra FORMACJA NIEŻYWYCH SCHABÓW! 27 sierpnia zagra w Radomiu IN-GRID gwiazda światowego formatu z Włoch! Na jesieni w Radomiu będą prawdopodobnie koncerty : KAT, IRA , i pare innych gwiazd! Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re:do KR! 05.08.05, 23:03 nie ma chyba postu żebyś się nie wcisnął i zawsze narozrabiał dlatego jesteś nie mile widziany na forum .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmRadomianin Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:10 "Mandaryna w sobote o 19 pod M11" - w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:56 odświeżam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.server.ntli.net 06.08.05, 09:37 glosu do spiewania to ona nie ma, ale podoba mi sie linia melodyczna jej ostatniego wysilku ( every night)- zapada w ucho (moje przynajmniej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom.com Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 10:17 Boże, ludzie, mandaryna [piszę małą literą, bo nie mam do niej szacunku] to największa dzi**a [zaraz obok dody]. Nie rusza mnie to co robi na scenie [a tym bardziej jej beznadziejne techno]. Rock rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:34 Był koncert Dody&Virgin chyba w maju w RAdomiu podczas Juwenali , ktoś był słyszał jak było!A mandaryna grała chyba kiedyś w Błotnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.server.ntli.net 06.08.05, 11:17 KR! czy ty zawsze piszesz wszystko co wiesz? nie lepiej zawsze wiedziec co napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.server.ntli.net 06.08.05, 10:41 to mandaryna sie puszcza z kim popadnie? doda tez? skad masz takie info? na twoim miejscu uwazalabym z opiniami na forum i nie wyjezdzala z takimi... owszem, obie panie ubieraja sie dosc tandetnie i kiczowato, ale zeby od razu od dzi..k je wyzywac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 21:33 brawo ubiera sie prowokacyjnie ale to nie oznacza ze jest kurwą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.server.ntli.net 06.08.05, 22:35 no ale oczywiscie trzeba miec klase, by bedac ubrana skapo nie "rzucac miesem"; z tych dwu (doda i mandaryna) przewaznie niedobrze mi sie robi na widok tej pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 07.08.05, 10:18 spoko ja lubie takie kobiety wiec ok widac ze nie darzą sobie w kasze dmuchac i nie są takimi kobietami co tylko w kuchni siedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.server.ntli.net 06.08.05, 10:51 doda w odroznieniu od mandaryny tworzy swoja wlasna muzyke i teksty kto w takim razie jako pierwszy wylansowal ten utwor "every night", ktory marta wisniewska zmandaryzowala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 21:31 ty a ty z nią spales ze piszesz ze jesz dzi wką nie szata mowi o człowieku mandaryna i doda są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:10 Mandaryna śpiewać dobrze nie potrafi ale tańczy to zajebiście i kawałki też ma fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom.com Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 11:46 No, jak ktoś disko polo lubi to mandaryna może się podobać... A tańczy fajnie? Chyba jej trochę ten czerwony latexik przeszkadza, co? Fakt, że przesadziłem z tą "dziw**ą", ale chciałem podkreślić, jak to nie toleruję tych "nowoczesnych panienek", techno i hip hopu... Pozdrawiam wszystkich, którzy mają podobne poglądy do moich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 12:38 mnie sie podoba jej taniec ;-)) To kiedy wkońcu jest...w sobote czy niedzielę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom.com Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 16:02 No widzisz mloda, jak ładnie mozna powiedzieć co się lubi? :) A Ty tak nie klnij w Internecie, bo to mi przypomina jakichś 13-latków, którzy jeszcze od ziemi nie odrośli, a już klną więcej niż ustawa przewiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moordka Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 09:58 a ktoś wie o której ogólnie zaczyna się ta "impreza" i co się będzie działo przed "gwiazdą"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosenka Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:23 Własnie wróciłam z koncertu Mandarynki. Było wspaniale. Marcia dała super show, fajnie się bawiłam i autograf od niej zdobyłam :) nawet sie zrymowało. pozdro dla fanów MArty !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ThinK! Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.08.05, 08:17 Fantastycznie! pffffffffffffffffff mandaryna.... pffffff.... Odpowiedz Link Zgłoś