Dodaj do ulubionych

Mandaryna w Radomiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:46
co o tym sądzicie piszcie swoje opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: KR! Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:17
      Mandaryna w sobote o 19 pod M11
      W ostrowcu zagra MANAAM w niedzielę!
      21 sierpnia pod leclerciem zagra FORMACJA NIEŻYWYCH SCHABÓW!
      27 sierpnia zagra w Radomiu IN-GRID gwiazda światowego formatu z Włoch!
      Na jesieni w Radomiu będą prawdopodobnie koncerty : KAT, IRA , i pare innych
      gwiazd!
      • olo1033 Re:do KR! 05.08.05, 23:03
        nie ma chyba postu żebyś się nie wcisnął i zawsze narozrabiał dlatego jesteś
        nie mile widziany na forum ....
      • Gość: hmmRadomianin Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:10
        "Mandaryna w sobote o 19 pod M11" - w niedziele
    • Gość: kamyk Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.com / *.com 05.08.05, 22:23
      od 16
    • Gość: mloda Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:56
      odświeżam
    • Gość: l i l a b a j Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.server.ntli.net 06.08.05, 09:37
      glosu do spiewania to ona nie ma, ale podoba mi sie linia melodyczna jej
      ostatniego wysilku ( every night)- zapada w ucho (moje przynajmniej)
      • Gość: Radom.com Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 10:17
        Boże, ludzie, mandaryna [piszę małą literą, bo nie mam do niej szacunku] to
        największa dzi**a [zaraz obok dody]. Nie rusza mnie to co robi na scenie [a tym
        bardziej jej beznadziejne techno]. Rock rulez!
        • Gość: KR! Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:34
          Był koncert Dody&Virgin chyba w maju w RAdomiu podczas Juwenali , ktoś był
          słyszał jak było!A mandaryna grała chyba kiedyś w Błotnicy?
          • Gość: l i l a b a j Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.server.ntli.net 06.08.05, 11:17
            KR! czy ty zawsze piszesz wszystko co wiesz? nie lepiej zawsze wiedziec co
            napisac?
        • Gość: l i l a b a j Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.server.ntli.net 06.08.05, 10:41
          to mandaryna sie puszcza z kim popadnie? doda tez? skad masz takie info? na
          twoim miejscu uwazalabym z opiniami na forum i nie wyjezdzala z takimi...

owszem, obie panie ubieraja sie dosc tandetnie i kiczowato, ale zeby od razu od
          dzi..k je wyzywac?
          • Gość: Tolek Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 21:33
            brawo ubiera sie prowokacyjnie ale to nie oznacza ze jest kurwą
            • Gość: l i l a b a j Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.server.ntli.net 06.08.05, 22:35
              no ale oczywiscie trzeba miec klase, by bedac ubrana skapo nie "rzucac miesem";
              z tych dwu (doda i mandaryna) przewaznie niedobrze mi sie robi na widok tej
              pierwszej
              • Gość: Tolek Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 07.08.05, 10:18
                spoko ja lubie takie kobiety wiec ok widac ze nie darzą sobie w kasze dmuchac i
                nie są takimi kobietami co tylko w kuchni siedzą.
        • Gość: l i l a b a j Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.server.ntli.net 06.08.05, 10:51
          doda w odroznieniu od mandaryny tworzy swoja wlasna muzyke i teksty

kto w takim razie jako pierwszy wylansowal ten utwor "every night", ktory marta
          wisniewska zmandaryzowala?
        • Gość: tolek Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 21:31
          ty a ty z nią spales ze piszesz ze jesz dzi wką nie szata mowi o człowieku
          mandaryna i doda są super
    • Gość: mloda Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:10
      Mandaryna śpiewać dobrze nie potrafi ale tańczy to zajebiście i kawałki też ma
      fajne.
      • Gość: Radom.com Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 11:46
        No, jak ktoś disko polo lubi to mandaryna może się podobać... A tańczy fajnie?
        Chyba jej trochę ten czerwony latexik przeszkadza, co? Fakt, że przesadziłem z
        tą "dziw**ą", ale chciałem podkreślić, jak to nie toleruję tych "nowoczesnych
        panienek", techno i hip hopu... Pozdrawiam wszystkich, którzy mają podobne
        poglądy do moich :)
        • Gość: marta Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 12:38
          mnie sie podoba jej taniec ;-))
          To kiedy wkońcu jest...w sobote czy niedzielę ??
          • Gość: Radom.com Re: Mandaryna w Radomiu IP: 82.139.8.* 06.08.05, 16:02
            No widzisz mloda, jak ładnie mozna powiedzieć co się lubi? :) A Ty tak nie klnij
            w Internecie, bo to mi przypomina jakichś 13-latków, którzy jeszcze od ziemi nie
            odrośli, a już klną więcej niż ustawa przewiduje.
            • Gość: moordka Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 09:58
              a ktoś wie o której ogólnie zaczyna się ta "impreza" i co się będzie działo
              przed "gwiazdą"?
    • Gość: wiosenka Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:23
      Własnie wróciłam z koncertu Mandarynki. Było wspaniale. Marcia dała super show,
      fajnie się bawiłam i autograf od niej zdobyłam :) nawet sie zrymowało. pozdro
      dla fanów MArty !!
      • Gość: ThinK! Re: Mandaryna w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.08.05, 08:17
        Fantastycznie! pffffffffffffffffff mandaryna.... pffffff....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka