Gość: ewa IP: 82.139.8.* 10.08.05, 19:54 WITAM! Chce sobie zalozyc konto internetowe.Prosze mi poradzic ktore jest lepsze INTELIGO czy M.bank. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielonejapko Re: konto internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:56 ja mam konto w mbanku. poczatki byly ciezkie, bo trzeba czekac az korespondencja zostanie wymieniona, kwitki przejda tu i z powrotem, ale jak juz to przeszedlem, to nie mam wiekszych zastrzezen. mozna tez bawic sie w fundusze inwestycyjne BEZ PROWIZJI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: konto internetowe IP: 82.139.8.* 10.08.05, 20:00 Dziekuje za podpowiedż! A inwestujesz w m.banku?a jak tak to w jaki fundusz najlepiej zaiwestowac?bo to tez mnie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonejapko Re: konto internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:03 wczesniej bawilem sie w fundusze akcyjne i walutowe, ale to wymaga poswiecenia na to troche czasu, analizy faktow i odrobiny zimnej krwi :) aktualnie za bardzo pochlania mnie praca i siedze w bezpiecznych funduszach obligacji i bonow skarbowych. zysk - okolo 5-6 % rocznie. nie jest to rewelacja, ale jak na wplacenie pieniedzy i nic nie robienie to i tak wiecej niz na lokatach w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: konto internetowe IP: 82.139.8.* 10.08.05, 22:08 Prosze mi jeszcze tylko powiedziec czy w tych funduszach mozna oszczedzac systematycznie (wplacac jakąś ustalona kwote?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonejapko Re: konto internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:20 mozesz wplacac ile chcesz i kiedy chcesz. wartosc jednostek jest liczona kazdego dnia i kazdego dnia wiesz ile zarobilas, albo stacilas. mowie o stratach w kontekscie akcji. na obligach ciezko jest stracic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały bankowiec Re: konto internetowe IP: 193.111.144.* 10.08.05, 20:52 Polecam Lukas Bank konto: e-konto pro www.lukas.com.pl/oferta_konta_epro.asp opłata miesięczna to 1 zł - przelewy, wpłaty, karta, wypłaty z bankomatu wszytko 0 zł. Dodatkowy atut to placówka na ul .Skłodowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Re: konto internetowe IP: 212.160.172.* 11.08.05, 17:48 Gość portalu: mały bankowiec napisał(a): > Polecam Lukas Bank > konto: e-konto pro www.lukas.com.pl/oferta_konta_epro.asp > opłata miesięczna to 1 zł - przelewy, wpłaty, karta, wypłaty z bankomatu wszytk > o > 0 zł. > Dodatkowy atut to placówka na ul .Skłodowskiej > Brzmi jak reklama. Ja osobiście posiadam konto i w mBank i w Inteligo. I jedno i druie ma swoje plusy i minusy. W chwili obecnej zastanawiam się nad likwidacją konta w Inteligo bo praktycznie nie korzystam a opłaty stałe za prowadzenie konta są. Polecam mBank. Trochę trzeba czekać z wymianą korespondencji ale jak już to załatwisz to później nie ma większych problemów. A nawet jak są te małe to szybko je rozwiązują. Odpowiedz Link Zgłoś