Dodaj do ulubionych

konto internetowe

IP: 82.139.8.* 10.08.05, 19:54
WITAM! Chce sobie zalozyc konto internetowe.Prosze mi poradzic ktore jest
lepsze INTELIGO czy M.bank.
Obserwuj wątek
    • Gość: zielonejapko Re: konto internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:56
      ja mam konto w mbanku. poczatki byly ciezkie, bo trzeba czekac az
      korespondencja zostanie wymieniona, kwitki przejda tu i z powrotem, ale jak juz
      to przeszedlem, to nie mam wiekszych zastrzezen. mozna tez bawic sie w fundusze
      inwestycyjne BEZ PROWIZJI !
      • Gość: ewa Re: konto internetowe IP: 82.139.8.* 10.08.05, 20:00
        Dziekuje za podpowiedż! A inwestujesz w m.banku?a jak tak to w jaki fundusz
        najlepiej zaiwestowac?bo to tez mnie interesuje?
        • Gość: zielonejapko Re: konto internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:03
          wczesniej bawilem sie w fundusze akcyjne i walutowe, ale to wymaga poswiecenia
          na to troche czasu, analizy faktow i odrobiny zimnej krwi :) aktualnie za
          bardzo pochlania mnie praca i siedze w bezpiecznych funduszach obligacji i
          bonow skarbowych. zysk - okolo 5-6 % rocznie. nie jest to rewelacja, ale jak na
          wplacenie pieniedzy i nic nie robienie to i tak wiecej niz na lokatach w banku.
          • Gość: ewa Re: konto internetowe IP: 82.139.8.* 10.08.05, 22:08
            Prosze mi jeszcze tylko powiedziec czy w tych funduszach mozna oszczedzac
            systematycznie (wplacac jakąś ustalona kwote?)
            • Gość: zielonejapko Re: konto internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:20
              mozesz wplacac ile chcesz i kiedy chcesz. wartosc jednostek jest liczona
              kazdego dnia i kazdego dnia wiesz ile zarobilas, albo stacilas. mowie o
              stratach w kontekscie akcji. na obligach ciezko jest stracic.
    • Gość: mały bankowiec Re: konto internetowe IP: 193.111.144.* 10.08.05, 20:52
      Polecam Lukas Bank
      konto: e-konto pro www.lukas.com.pl/oferta_konta_epro.asp
      opłata miesięczna to 1 zł - przelewy, wpłaty, karta, wypłaty z bankomatu wszytko
      0 zł.
      Dodatkowy atut to placówka na ul .Skłodowskiej

• Gość: Duch Re: konto internetowe IP: 212.160.172.* 11.08.05, 17:48
        Gość portalu: mały bankowiec napisał(a):

> Polecam Lukas Bank
        > konto: e-konto pro www.lukas.com.pl/oferta_konta_epro.asp
        > opłata miesięczna to 1 zł - przelewy, wpłaty, karta, wypłaty z bankomatu
        wszytk
        > o
        > 0 zł.
        > Dodatkowy atut to placówka na ul .Skłodowskiej
        >
        Brzmi jak reklama.

Ja osobiście posiadam konto i w mBank i w Inteligo. I jedno i druie ma swoje
        plusy i minusy. W chwili obecnej zastanawiam się nad likwidacją konta w
        Inteligo bo praktycznie nie korzystam a opłaty stałe za prowadzenie konta są.
        Polecam mBank. Trochę trzeba czekać z wymianą korespondencji ale jak już to
        załatwisz to później nie ma większych problemów. A nawet jak są te małe to
        szybko je rozwiązują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka