Gość: maciej_81 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:57 Witajcie. Gdzie kupujecie czesci do swoich samochodow (chodzi mnei o najtanszy sklep), glowenie chodzi o samochod Volkswagen golf. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zen Re: Czesci do samochodow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:44 Nie kupuję w sklepach, jeżdże do Autokliniki na Wolanowską. Nie wiem, skąd oni biorą części, ale chyba zewsząd sądząc po rozwieszonych kartkach z numerami telefonów do hurtowni. Ogólnie wychodzi 10% taniej niż gdybym kupił to samo w tym samym sklepie - sprawdzałem :) Przy okazji chłopaki już parę razy odradzili mi kupowanie czegoś, co jak się okazało było w porządku i nie wymagało wymiany. Jeżdże golfem II i jak na razie jestem zadowolony z tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. KOT Re: Czesci do samochodow IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 01:06 Giełda Słomczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Czesci do samochodow IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.08.05, 10:10 Kupuj w Intercarsie obok wiaduktu na slowackiego. STER sie tam zaopatruja, dokleja swoja naklejke i dolciza 100% marze. Bardzo polecam ten sklep, sam kupuje tam czesci do VW Golfa IV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: Czesci do samochodow IP: 82.139.8.* 15.08.05, 16:30 Szczególnie że np. w Ekonafcie, Focie, Almarze czy Inter Teamie jest o 25% taniej niż w Inter Carsie. Zdecydowanie polecam Inter Cars wszystkim, którzy mają za dużo kasy. Fakt, zdarza się, ze w innych sklepach brakuje czasami szukanego artykułu - ale zawsze są w stanie ściągnąć co potrzeba na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś