dawidpiecyk 20.01.05, 18:28 SIEMA ŚWIECIE!!!!! TO TAM U WAS JAK MACIE JAKIEŚ PROBLEMY TO DO MNIE Z PYTANIAMI!!! I RÓWNIESZ Z PYTANIAMI O SIŁCE??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alfonso de Bill Re: OFICJALNA STRONA DAWIDA PIECYKA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:08 • OFICJALNA STRONA DAWIDA PIECYKA!!!! dawidpiecyk 20.01.2005 18:16 + odpowiedz WYWIAD Z DAWIDEM!!!!! JAK MYŚLISZ CZY ZOSTANIESZ KIEDYŚ MISTRZEM ŚWIATA W STRONG MAN????? - MYŚLE ŻE TAK. KTO MYŚLISZ ŻE JEST NAJSILNIEJSZYM UCZNIEM W GRUBNIE???? - OCZYWIŚCIE JA. MASZ MORZE JAKIŚ RYWALI W GRUBNIE KTÓRZY CIEBIE MOGĄ POKONAĆ????? -NIE MA TAKICH OSÓB GDYŻ TAKI SIŁACZ RODZI SIĘ RAZ NA JAKIŚ CZAS A WOGULE TO GRUBNIE SĄ TYLKO CWANIACY KTÓRZY CWANIAKÓJĄ NIC WIĘCEJ POZATYM. MASZ POWODZENIE U DZIEWCZYN??? - PEWNIE NP.W MOJEJ KLASIE TO CHYBA KAŻDA LECI NA MNIE. DZIEKUJE ZA WYWIAD DOZOBACZENIA -DOWIDZENIA CZEKAM NA PYTANIA DO PRZYSZŁEGO MISTRZA STRONG MAN DAWIDA PIECYKA Z JÓZEFKOWA!!! CZEKAM!!!! • Re: OFICJALNA STRONA DAWIDA PIECYKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: wow korasie 20.01.2005 18:21 + odpowiedz a co to za wiesniak nie znam leszcza pozatym to tylko ciolki sie przechwalaja i pozniej w morde dostaja (rym) • Re: OFICJALNA STRONA DAWIDA PIECYKA!!!! dawidpiecyk 20.01.2005 18:31 + odpowiedz SŁUCHAJ TY WOW KARASIE JESTEŚ PUSTY I TYLE POWIEM JAK MASZ PROBLEM TO CZEKAM!!!! • Re: OFICJALNA STRONA DAWIDA PIECYKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: michacha 20.01.2005 18:41 + odpowiedz masz racje jestem pelna podziwu dla twej osoby . masz rzcje wszystkie na ciebie lecimy a poza tym fajny z ciebie koles masz zaje....... smiech to pa......!!!!!! ale chyba nudzi ci sie nie wychodziszz haus pewnie jozefkowo zasypalo a plug wam nie przysluguje !!!!!!!!!!!!!!!!pa • Re: OFICJALNA STRONA DAWIDA PIECYKA!!!! dawidpiecyk 20.01.2005 18:41 + odpowiedz DAWID otwarty jest również na wszelkiego rodzaju propozycje dotyczące reklamy. Jeżeli chcesz aby uczestniczył w pokazie, uroczystości, bankiecie, konkursie, zabawie czy np promocji w sklepie lub chcesz go zaprosić jako gościa specjalnego np do dyskoteki wystarczy że zgłosisz się z taką propozycją osobiścię do niego poprzez e-mail MAZDA@POCZTA.FM CENNIK: OD 100 ZŁ W ZWYSZ!!! CZEKAM MENADŻER DAWIDA CZEKA NA PROPOZYCJE!!!! • DAWID PIECYK???? PROMACJA??? dawidpiecyk 20.01.2005 18:43 + odpowiedz DAWID otwarty jest również na wszelkiego rodzaju propozycje dotyczące reklamy. Jeżeli chcesz aby uczestniczył w pokazie, uroczystości, bankiecie, konkursie, zabawie czy np promocji w sklepie lub chcesz go zaprosić jako gościa specjalnego np do dyskoteki wystarczy że zgłosisz się z taką propozycją osobiścię do niego poprzez e-mail MAZDA@POCZTA.FM CENNIK: OD 100 ZŁ W ZWYSZ!!! CZEKAM MENADŻER DAWIDA CZEKA NA PROPOZYCJE!!!! • Re: OFICJALNA STRONA DAWIDA PIECYKA!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl Gość: fanka 20.01.2005 19:54 + odpowiedz boze dawid jest boski!!!naprawde szaleje za Tobą!!masz moze gg ?? a jak nie to załurz sobie koniecznie, chce zaprosić Cie na kolacje przy świecach....;]]] podaj numer gg!! Odpowiedz Link Zgłoś
ddd63 Re: OFICJALNA STRONA DAWIDA PIECYKA!!!!!! 20.01.05, 23:14 JEST W PORZO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: ALE LECI WIOCHĄ. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 07:22 Czegoś masz dużo, mózgu ile ? Ptaszka pewnie wcale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: OFICJALNA STRONA DAWIDA PIECYKA!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:59 Oj, uczyć się trzeba Piecyku, bo widać z twoich wypowiedzi że w mięśniach rozumu zbyt dużo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: OFICJALNA STRONA DAWIDA PIECYKA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:25 Oto jest zagadka: co to jest maly ptaszek duza klatka? odp.pseudo-kulturysta- Odpowiedz Link Zgłoś