IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 07:42
Wstyd LPR wywiesza plakaty na drzewach. Ekolodzy do dzieła!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 07:55
      ______ nie tylko LPR ale też i inne partie co jest karygodne ...
      • Gość: zupa Re: LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 07:28
        Dlaczega gazety o tym nie piszą jako o "złym smaku" kampani?
    • olo1033 Re: LPR-najbardziej "lubiana" partia ..... 18.08.05, 08:32
      >>>>>> dzisiaj rano w "sygnałach dnia " popis swoich umiejętności dał
      p.Giertych .Tem człowiek czuje się tak jakby już teraz byłu władzy .Redaktorce
      trudno było dojść do głosu.Wszyscy są żli i nikczemni ,wszyscy kłamią -tylko
      nie LPR której założenia dadzą lepszą przyszłość Polsce.Zaprzeczył że jakoby
      LPR miała dawać do podpisu czeki jako zastaw przy starcie do
      parlamentu.Wszystkie gazety kłamią i piszą nieprawdę o tej tak "ukochanej"
      parti przez polaków i jej wodzu..Ja osobiście sobie nie wyobrażam w rządzie
      przedstawicieli LPR na czele z jej wodzem naczelnum Giertychem.Danie władzy LPR
      równało by się z daniem brzytwy pewnemu zwierzakowi (skacze po drzewach i ma
      długi ogon) do zabawy ....
      • Gość: Barbara Re: LPR-najbardziej "lubiana" partia ..... IP: 82.139.8.* 18.08.05, 13:43
        Ja się ich obawiam.Jak duchowni zaczną grzmieć z ambon to pastuszki, jeden w
        jeden pójdą głosować na LPR.Podczas wyborów do PE byłam w komisji i przyszła
        pani 87 letnia, która jak sama powiedziała jest po raz pierwszy na wyborach bo
        tak jej kazał ksiądz nawet powiedział na kogo ma oddać swój głos.Jak ich
        postraszą mękami piekielnymi to frekwencja( z oddaniem głosów na powyższą
        partię )może być wysoka.Ja bym ich nie bagatelizowała.
        • Gość: v Re: LPR-najbardziej "lubiana" partia ..... IP: 82.139.8.* 18.08.05, 16:06
          Jak wygrają to spalą barbarę na stosie.
          • Gość: xxx Re: LPR-najbardziej lubiana partia pana "V:... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:59
            ____módl się i głosuj na LPR a będziesz beatyfikowany za życia -
            oszołomeczku....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka