Gość: miki IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.08.05, 16:00 Niech sobie maluje po ścianach we własnym mieszkaniu , mam nadzieje że ojciec lub matka będą jego najwierniejszymi, jedynymi fanami i znawcami sztuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Rzut na ścianę IP: 82.139.8.* 24.08.05, 22:21 Mnie się bardzo podobają graffiti na ul. Niedziałkowskiego przy przystanku na budynku Liceum Pielęgniarskiego. Co jakiś czas grafficiarze zmieniają tam malunki i nie mają czasu się opatrzeć.Przyjemnie jest tamtędy chodzić i czekać na autobus.Podejrzewam, że poprzednik nie wie o czym pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fu Re: Rzut na ścianę IP: 82.139.8.* 24.08.05, 22:27 Tych którzy niszczą nowe elewacje powinno się łapać i obciążać kosztami malowania. To jest zwykłe chamowo i wandalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
gierro Re: Rzut na ścianę 25.08.05, 10:43 Nie mam nic do malowania. Tylko dlaczego na mojej prywatnej bramie? Czy jeżeli ja zrobiłbym malunek na prywatnym samochodzie graficiarza byłby z tego zadowolony??? Odpowiedz Link Zgłoś