Dodaj do ulubionych

WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK

25.08.05, 10:51
Dlaczego w większości wątków wcześniej czy później zamiast merytorycznej
dyskusji na dany temat pojawiają się wzajemne oskarżenia uczestników forum
itp? Nie mogę zrozumieć jak łatwo argumenty nerytoryczne zamieniane są na
subiektywne oceny ludzi mających inne poglądy?
Obserwuj wątek
    • Gość: l i l a b a j Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.server.ntli.net 25.08.05, 11:10
      gierro, zejdz z tej ambony, nie warto..., ludzie sa tylko ludzmi
      • Gość: ss Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:15
        gierro, kto się z torba urodził z walizką nie umrze.
      • Gość: Yoda Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.08.05, 11:24
        No, Tobie -to już z całą pewnością nie warto zadawać takich pytań. Żeby sobie
        odpuścić osobiste wycieczki, musiałabyś na chwilę zrezygnować z tej damskiej
        małostkowości, co nie daruje nikomu, kto zwróci Ci uwagę na jakiekolwiek
        potknięcie. Poza tym, u tego typu kobiet nie ma chyba takiej strefy w mózgu,
        która zajmowałaby się myśleniem o rzeczach oderwanych od ich własnej osoby.
        -Ani ambona, ani operacja nic tu nie pomoże.
        • Gość: l i l a b a j Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.server.ntli.net 25.08.05, 11:37
          co Ty czlowieku p...ysz?!
          Odgryzlam Ci sie wiec z uporem dewianta chcesz mnie zrownac z ziemia?
          odpowiedz sobie szczerze Yoda
          • Gość: Yoda Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.08.05, 11:49
            Odpowiedziałem przed chwilą -w poprzednim wątku.
            Nie, nie chcę Cię zrównać z ziemią i wolę upierać się przy lepszych sprawach.
            -Szczerze. Na dowód tego nie będę czas jakiś odpowiadał na Twoje zaczepki. Może
            Ci się znudzą, a wtedy gotów jestem nawet Cię polubić. Właściwie, -to już Cię
            lubię ;).
            Pzdrwm
    • Gość: aligatorek Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:16
      Bo jak się czyta wywody Lilabaj to trudno zachować spokój. Ona zaczyna
      większość pyskówek.
      • Gość: l i l a b a j Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.server.ntli.net 25.08.05, 11:21
        a pewnie, ze takim imbecylom jak ty trudno zachowac spokoj gdy widza, ze ktos
        jest od nich madrzejszy
        prawda kole w aureole, co aligatorek?
        • Gość: aligatorek Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:26
          twoja głupota jest tym bardziej widoczna im bardziej chcesz pokazać jaka to
          jesteś inteligentna. Nie sil się na odszczekiwanie bo to też ci nie wychodzi.
          • Gość: l i l a b a j Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.server.ntli.net 25.08.05, 11:33
            a cha:-)))
    • gierro Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK 25.08.05, 12:28
      No właśnie o tym pisałem! Ale pomyślałem w tym momencie, że może powodem jest
      urzeczywistnianie zasady KTO SIĘ CZUBI TEN SIĘ LUBI! Jeżeli założyć brak
      złośliowści to nie jest to takie złe. Choc nadal mam wątpliwości. Tymniemniej
      pozdrawiam wszystkich także tych, którzy w ferworze dyskusji trochę się
      zapędzają!!!
      • Gość: be Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:06
        Dużo bohaterstwa i odwagi, bo anonimowo. W oczy już pyskować nie kazdy się
        odważy. Dedykuję wam "Lucusia" z pewnego opowiadania Mrożka, który anonimowo w
        kilblu pisał.
    • Gość: ertyu Re: WIĘCEJ DYSKUSJI MNIEJ OSOBISTYCH UTARCZEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:52
      buahahahahahahahahahahhaahahhaaaa
      rzeczywiscie, udalo sie
      hehehehehehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka