Gość: wojtek IP: 213.25.173.* 25.08.05, 17:27 wlczysz Seba walczysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Sportowe imprezy weekendu IP: 213.25.173.* 25.08.05, 17:28 Walczysz SEBA walczysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Wojtek i mk dzięki !!! IP: 82.139.8.* 26.08.05, 03:01 Właśnie kładę się spać dopiero bo jutrzejszy trening bramkarski sobie rozrysowywałem:) www.bramkarze.pl polecam fajna stronka którą polecił mi mój bramkarz Wojciech Molęda. Wojtek ja jak ja ale piłkarze muszą w końcu uwierzyć w swoje umiejętności. www.sokolprzytyk.prv.pl POLECAM Ciekawa LEKTURA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarz Re: Sportowe imprezy weekendu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:53 tylko mks zwolenianka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość HERNIK I RĘDZIA ZNISZCZYLI JEDLIŃŚK!!!!!!! IP: *.radom.pilicka.pl 27.08.05, 22:09 HERNIK I JEGO PACHOŁEK RĘDZIA PANOSZĄ SIĘ W JEDLIŃSKU. PO POŁĄCZENIU Z BERTĄ ROBIĄ WSZYSTKO BY ZNISZCZYĆ KLUB. MAJĄ SWOJE BOISKOW BIERWCACH TO NIECH SIĘ TAM WYNOSZĄ!!!!! ZAPOMNIELI CHYBA ŻE TYLKO TAM MOGĄ SIĘ PANOSZYĆ ALE NIE W JEDLIŃSKU!A NAJGORSZE JEST TO ŻE NIE ZNAJA SIĘ NA PIŁCE I NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA O KLUBIE! SPIEPRZAJCIE DO SIEBIE WARCHOŁY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: HERNIK I RĘDZIA ZNISZCZYLI JEDLIŃŚK!!!!!!! IP: 82.139.8.* 29.08.05, 10:11 berte zniszczyla ta ku.a halina i jej przydupas ofiara wraz ze swoimi kolezkami, ktorzy potrafia tylko schlebiac temu miernocie, a nie grac w pilke... ciesze sie, bo berta to byl niesympatyczny klub, bez klimatu i teraz rzutuje to niestety na miraks. a w miraksie najlepiej gralo mi sie jak trenerem byl seba. Odpowiedz Link Zgłoś