Dodaj do ulubionych

Co z koncertem In-Grid...?

IP: *.radom.pl 26.08.05, 15:00
Czy ktoś może potwierdzić koncert In-Grid, który ma się odbyć tak jak jest
zaplanowany w dniu 27.08.05 na placu przy Chrobrego?
Obserwuj wątek
    • Gość: grzesiek Re: Co z koncertem In-Grid...? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.08.05, 15:02
      Ja moge potwierdzic tylko tyle ze od srody roskladaja scene wiec wszystko
      wskazuje na to ze koncert sie odbedzie.
      • Gość: Anka Re: Co z koncertem In-Grid...? IP: *.radom.pl 26.08.05, 15:05
        Dzięki... Byłoby fajnie gdyby była jakaś informacja -plakaty np. z podaną
        godziną a tutaj wszystko owiane tajemnicą..
        • Gość: grzesiek Re: Co z koncertem In-Grid...? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.08.05, 15:18
          Calosc zaczyna sie o 20. Na poczatku ma jakies badziewie grac czy spiewac :)
          Znajac zycie In-Grid wejdzie na scene ok 21 albo i pozniej.
          Dla zainteresowanych: ul. Chrobrego od Kusocinskiego do Struga bedzie na czas
          koncertu zamknieta.
          • Gość: Anka Re: Co z koncertem In-Grid...? IP: *.radom.pl 26.08.05, 15:24
            Dzięki za informacje. Mam nadzieję, że całość będzie udana... Pozdrawiam
            • Gość: edek Re: Co z koncertem In-Grid...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:37
              olać ingrity i inne badziewia
          • Gość: R2D2 Re: Co z koncertem In-Grid...? IP: *.33.radom.pilicka.pl 27.08.05, 19:09
            Jak dla mnie róznica miedzy ingrid a badziewiem jest taka jak miedzy rowerem a
            bicyklem.
            • Gość: rambo8 Re: Co z koncertem In-Grid...? IP: *.ceti.pl 27.08.05, 19:20
              nie ma.wokalistka nie dostala pieniedzy od radomskich wladz i nie wystap poki
              jej nie zaplaca.wiadomosc na 100%.jako "rezerwa" ma wystapic polski zespol BOYS
    • Gość: kulawy_na_głowę Re: Co z koncertem In-Grid...? IP: *.it-net.pl 27.08.05, 21:19
      z dupy.
      • Gość: rambo8 Re: Co z koncertem In-Grid...? IP: *.ceti.pl 27.08.05, 22:46
        te kulawy,uspokuj sie
    • wroblesia2 Re: Co z koncertem In-Grid...? 27.08.05, 22:05
      No właśnie jest czy nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka