Gość: Bob IP: *.radom.pilicka.pl 31.08.05, 22:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bob Re: Szok!!! IP: *.radom.pilicka.pl 31.08.05, 22:50 A ja naiwny myśałem że już żaden idiotyzm wypowiedziany przez polityka nie jest mnie w stanie zaskoczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła. Re: Szok!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:02 Pyrcioch znów się popisał. Jakie to znamienne dla ludzi z PIS, że wszystko wiedzą lepiej nawet w sprawach moralnych. Pan Kazik Ołdakowski był przyjacielem mojego dziadka. W dzieciństwie często o nim słyszałam, znały się rodziny. To był wspaniały człowiek. Jego samobójstwo to czyn bohaterski. Gdyby dał się aresztować miałby szansę przeżyć. Wiedział jednak, że ryzykuje życie wielu ludzi. Nikt nie wiedział jak zachowa się będąc torturowanym. Wybrał samobójczą śmierć, ze sobą zabrał do grobu gwarancję bezpieczeństwa ludzi o których bardzo dużo wiedział. Taki Pyrcioch nie jest godzien nawet wypowiadać się na temat tego Człowieka bo mu do pięt nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Szok!!! IP: *.radom.pilicka.pl 31.08.05, 23:10 No właśnie o to mi dokładnie chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Szok!!! IP: 82.139.8.* 31.08.05, 23:57 A czego się spodziewałeś po ludziach z PiS-u.Oni mają zasadę mówić byle co ale mówić, ażeby istnieć.Nie daj Boże aby te oszołomy doszły do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gierro Re: Szok!!! 01.09.05, 07:41 Takie stwierdzenia to wstyd i hańba!!! Wynika z tego, że zdaniem tego ignoranta, wszyscy którzy nosili ze sobą w czasie okupacji truciznę (w tym większość "Cichciemnych") byli potencjalnymi "tchórzami". Myślę, że taki "bohater" jak autor tych bredni, na pewno nie nosiłby trucizny, ani nie zdobył się na samobójstwo w sytuacji aresztowania. Przeciwnie myślę, że z radością oddał by się w ręce oprawców i w zamian za chwilową łaskę życia opowiedział o wszystkim co wie i wydał innych. Jeżeli wszyscy polscy politycy "strzelali by sobie w łęb" po kłamstwie lub oszustwie to myślę, że teraz mielibyśmy kilkaset wakatów na najważniejszych stanowiskach w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Szok!!! do kwadratu.... 01.09.05, 07:48 >>>>>> po przeczytaniu podanego komentarza dochodzę do wniosku że w Polsce wszystko jest możliwe nawet to o czym toczy się dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baryla Re: Szok!!! IP: 80.249.4.* 01.09.05, 10:12 Myślę, że taki Pyrcioch w czasie okupacji nie musiałby nosić trucizny, bo prawdopodobnie nic by mu nie groziło, bo byłby po "właściwej" stronie. Odpowiedz Link Zgłoś