Dodaj do ulubionych

SOYKA w Chlewiskach

IP: *.neo / 217.96.36.* 02.09.05, 08:51
Serdecznie zapraszam na koncet plenerowy Stanisława Sojki z zespołem 4.09.
o godz. 19.00 w Manor House w Chlewiskach www.manorhouse.pl z okazji 400
lecia palacu.
Bilety w cenie 30 zl do kupienia przed koncertem. Od godz.18 mozna ogladac
wystawe fotografii" Pałac w Chlewiskach 1926-2005".
Obserwuj wątek
    • pajjak Re: SOYKA w Chlewiskach 02.09.05, 11:14
      a czy mozna tam dojechac inaczej niż własnym samochodem? Bo jak dowiedziałem na
      informacji PKS jedyny autobus do Chlewisk jest 0 6.10 z Radomia a powrotny
      tylko o 19.45. Wiec jesli koncert jest o 19 to tylko dla zmotoryzowanych jeśli
      oczywiście nie ma zapewnionego jakiegoś innego trasporu przynajmniej do
      Szydłowca.
    • Gość: emik Re: SOYKA w Chlewiskach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:10
      Ale to elytarny koncert - ManorHouse jak sama nazwa wskazuje lyczy na elyty, a
      nie na plebsidło, za przeproszeniem. to ich philosophie.
      • Gość: elyta Re: SOYKA w Chlewiskach IP: 82.139.8.* 02.09.05, 18:37
        Jaka elyta? To krawiec męszczyźniany od garniturów.
        • Gość: gość Re: SOYKA w Chlewiskach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:46
          No, niestety trochę tak było - koncert dla elit (z zaproszeniami).Dla tych,
          którzy kupili bilet za 30 zł były głównie miejsca stojące - minus dla
          organizatorów.Mimo, iż dzwoniłem z pytaniem czy zapewnione są miejsca siedzące i
          uzyskałam twierdzącą odpowiedź bujałem się na stojąco.Sceneria fajna, Soyka jak
          to Soyka...genialny.Na przyszłość organizatorzy muszą się bardziej postarać, a
          nie tylko inkasować.Też trochę to nieładnie na kolację zapraszać wybrańców, a
          resztę odesłać do domu.
          • Gość: odeon Re: SOYKA w Chlewiskach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:12
            A jak innym podobał się występ i organizacja imprezy? Niestety, ni4e mogłem tam być.
            • Gość: kooltoora Re: SOYKA w Chlewiskach IP: *.udn.pl 05.09.05, 23:26
              A gdzie są te Chlewiki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka