Dodaj do ulubionych

Kupie mieszkanie.

IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 06.09.05, 15:05
Mam pytanie czy macie moze adresy stron www agencji nieruchomości w Radomiu.
Dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: Kupie mieszkanie. IP: .1.* / 217.11.151.* 06.09.05, 15:32
      Agencja Braci Miklewskich, poszukaj w googlach
    • Gość: wawek Re: Kupie mieszkanie. IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 06.09.05, 15:44
      Nie ma na necie szukałem
      • Gość: miki Re: Kupie mieszkanie. IP: *.client.dsl.net 06.09.05, 18:29
        Wejdz na strone glowna gazeta.pl radom i tam znajdziesz "katalog" a w
        nim "dom,nieruchomosci".Sa tam 2 agencje.
        • Gość: F Re: Kupie mieszkanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:49
          www.miklewscy.com.pl
          • zielonejapko Re: Kupie mieszkanie. 07.09.05, 15:40
            mozesz tez wejsc na stone 'anonsow', zplacic 3 zeta (+ vat) i pocztyac
            ogloszenia.
          • Gość: oprawca Re: Kupie mieszkanie. IP: *.k.mcnet.pl 07.09.05, 18:07
            > www.miklewscy.com.pl/?d=mieszkania_wynajem

Zabily mnie ceny, z ciekawosci zajrzalem bo obecnie tu nie mieszkam, przeciez
            Radom to nie przedmiescia Wawy, kto o zdrowych zmyslach da za wynajem
            mieszkania 800 zeta za 40 m2(znajomy w Wawie za 900 w nowym budownictwie z
            tarasaem i podziemnym garazem placi 900 PLN, podobny metraz - 36 metrow).
            Przeciez Radom to nie za bogate miasto, tu sa raczej nizsze pensje.
            Wspolczuje wszystkim muszacym u nas w miesie szukac lokum. Jedynie co
            pocieszajace to ceny mieszkan do kupna, sa zdecydowanie nizsze w porownaniu do
            Wawy, moze czas kupic sobie lokum w Radomiu na wynajem patrzac na takowe
            ceny.
            • Gość: Wawek Re: Kupie mieszkanie. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.05, 18:59
              Właśnie kupiłem w Warszawie mieszkanie 70 m2 prawie 4.000 za m2. + ogród zimowy
              ok. 10 m2 1m2=1/2 ceny mieszkania tj. ok. 2.000m2. Mieszkanie w nowym
              apartamentowcu z basenem i ochroną oraz ogrodem na I piętrze i dwu poziomowy
              parking.

Pochodzę z Radomia wyprowadziłem się 5 lat temu ale chciałem kupić mieszkanie w
              Radomiu ponieważ mam w Radomiu rodzinę.

Oprawca masz rację ceny w tych agencjach kosmosu.
              • Gość: oprawca Re: Kupie mieszkanie. IP: *.k.mcnet.pl 08.09.05, 11:47
                Mozesz podac lokalizacje, dzielnice, ewentualnie adres strony www Twego
                developera ? Z gory dzikeuje
                • slawek611 Re: Kupie mieszkanie. 08.09.05, 11:55
                  Blisko centrum Grochów
                  Budimex
                  www.budimex.pl/nc/web.nsf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka