Dodaj do ulubionych

Szkoły językowe w Radomiu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:29
Gdzie w Radomiu działają szkoły językowe? Które sa warte polacenia i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: teacher Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.radom.pl 06.09.05, 18:26
      jesli mogę cos doradzic to najbardziej efektywne są lekcje prywatne czyli korki
      potocznie. w szkole jezykowej choćby najlepszej,nauczyciel nie kjest wstanie
      poswiecić tyle czasu kazdemu uczniowi ile jest potrzeba. Sam ucze i wiem, ze
      chocbym się dwoił i troił to nie dam rady poswiecić kazdemu uczniowi więcej niż
      10 mihn wciaciagu zajec.Na korkach masz nauczyciela przez caly czas dla siebie.
      sam w ten sposób sie uczyłem.
      pozdrawiam.
      • Gość: ewa Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.radom.pilicka.pl 06.09.05, 21:09
        masz racje ale...kasa nie ta sama, niestety; a temat jest dobry, na czasie
    • Gość: Patrycja Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.94.udn.pl 07.09.05, 18:12
      nie wiem która szkola jezykowa jest najlepsza w Radomiu,ale wiem,ze jedną z
      najgorszych jest Futurus.Lingwisci zupełnie niekompetentni,poziom i warunki
      niskie i zupelnie nieadekwatne do ceny.Na Zeromskiego jest szkola angielskiego
      w ktorej wykladaja anglicy.
    • Gość: Anka Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.udn.pl 07.09.05, 18:40
      A ja poznałam wspaniały język międzynarodowy ESPERANTO. Ostatnio będąc w
      Zakopanem trafiłam na światowy kongres młodzieży esperanckiej.Rozmawiałam z
      japończykiem,niemcem i węgrem.Jestem zachwycona.Polecam esperanto.
      • Gość: l i l a b a j Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.server.ntli.net 07.09.05, 18:49
        no tak, esperanto to taka "konkurencja" dla angielskiego, ktory, mysle, kazdy
        znac powinien na przyzwoitym poziomie,
        poza tym, esperanto to chyba cos atrakcyjnego dla pasjonatow, sama kiedys
        zajrzalam z ciekawosci w te koncoweczki... i jak w przypadku kazdego jezyka-
        jak nie uzywasz, zapominasz
      • Gość: Lech Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.udn.pl 08.09.05, 12:06
        A gdzie w Radomiu można zdobyc jakieś bliższe informacje o języku esperanto? I
        jakie są potem praktyczne możliwśsci wykozystania tego języka?
    • Gość: nina Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.radom.pilicka.pl 08.09.05, 13:50
      polecam szkole jezykowa babel. jest to jedna z nielicznych szkol, w ktorej nauka
      prowadzona jest w malenkich grupkach. ssssuper! podejscie do kazdegi
      kursanta-profesjonalne. jest inna od calego tego radomskiego chlamu..... pozdro!
      • Gość: xxxx Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.customer.antwerpen.belnet.net 08.09.05, 16:33
        ja polecam CONSUS; a moze wiecie w jakiej szkole jezykowej ucza holenderskiego?
        • Gość: nikka11 Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.00a.radom.pilicka.pl 08.09.05, 23:58
          jak możecie to podajcie od razu chociaż adresy lub nr. tel żeby było wiadomo
          jak się skontaktować
      • Gość: K.K. Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.udn.pl 14.09.05, 09:53
        Oczywiście zgadzam się z przedmówcą - Babel to szkoła na najwyższym poziomie.
        Z kolei fatalną opinię ma "Bradford" przy Żeromskiego 66, więc raczej nie polecam.
        • Gość: metodyk Re: Szkoły językowe w Radomiu IP: *.radom.pl 14.09.05, 21:01
          a ja polecam Oxford, City college to sa szkoły istniejace od ponad 10 lat w
          Radomiu. Jesli inwestowac pieniadze w kurs jezykowy to tylko w takich szkolach.
          te małe szkółki typu bradford, babel , roman's empire nie maja pieniedzy zeby
          inwestowac w wyposazenie audio-video, biblitekę i inne. co wiecej oferują takie
          stawki lektorom za godzine na ktore godza sie tylko studenci kolegium, badź
          osoby z certyfikatami, a tacy lektorzy nie przygotuja do egzaminów na wyższe
          uczelnie, certyfikatu czy matury. Szkoła szkole nierówna.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka