Gość: telewidz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.09.05, 16:28 właśnie obejrzałam "interwencję" z udziałem Józka- powiedział, że podczas koncertu po air-show był zmęczony.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniecCzewy Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 06.09.05, 16:36 zenujace.serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.ats.pl 06.09.05, 16:49 interwencja.interia.pl/news?inf=663679 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.server.ntli.net 06.09.05, 18:38 wielkie dzieki BW za bezposredni link do tego materialu - to bardzo mile z Twojej strony, wreszcie obejrzalam to slynne tango( wczesniej nie pozwalal mi na to komputer - rzech jakis, ale dobry i taki) i coz... nie wiem co "trzymalo" wiceprezydenta na scenie (niech mu bedzie, tez jest w koncu czlowiekiem), ale to jak sie tlumaczyl... - podrecznikowy polityk (z przyczyn pilnie nieustalonych dla ogolu, zaden sprzeciw nie wnosi racji... - i inne tego pokroju pierdoly z ust ich mozna uslyszec) myslalam, ze bardziej wyluzowany i zasadniczy z niego gosc, a tu prosze co? zwykly polityk szkoda mi Was Radomianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roch Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: 193.111.144.* 06.09.05, 18:56 > szkoda mi Was Radomianie l i l a b a j a skąd Ty jesteś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.server.ntli.net 06.09.05, 19:39 niewazne skad - wazne jaka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roch Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: 193.111.144.* 06.09.05, 21:17 Jak jesteś już wiem teraz jeśli mozesz napisz skąd jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwls Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.infoplus.com.pl 06.09.05, 19:45 Inerwencja zeszła na psy... nie ma innych tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvn Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.udn.pl 06.09.05, 23:31 Ten sam temat pokazywali też w TVNie. Jakaś nagonka czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.ats.pl 07.09.05, 10:52 A możesz zdradzić, w którym konkretnie programie TVNu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.udn.pl 07.09.05, 11:52 po obejrzeniu tego materialu jeszcze bardziej lubie prezydenta Nite, nie widzialam w jego zachowaniu nic niestosownego, bo po nagonce rozpetanej na tym forum frustratow i malkontentow spodziewalam sie, ze na scenie dzialy sie rzeczy straszne. tymczasem nic takiego nie zauwazylam, mysle ze ci co tu najglosniej pyskuje nigdy nie zdobyliby sie z powodu swoich komplekwo na wystep na scenie z piosenkarka. jest tyle spraw waznych i zenujacych w tym miescie, a dlaczego akurat ten incydencik tam was grzeje? czy przeciwnicy polityczni nity nie moga wymyslic nic lepszego? rozejrzyjcie sie po ludziach ktorzy sa w Radomiu u wladzy, toz to orwellowski chlew. Poslanki alkoholiczki, zlodzieje, kretacze. nita na tym tle to (wciaz) zloty czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.09.05, 16:08 I ty tak na serio....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krówka_Jadzia Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.it-net.pl 07.09.05, 11:55 W 'Telezakupy Mango Gdynia' ze specjalnum udziałem DJ.Bobo i Mandaryny. A w porze popołudniowej udało mi się jeszcze wywęszyć pana Józka w TVTrwam. 'BW' jak chcesz,to Ci powiem nawet konkretnie w jakiej audycji. -- Jeśli Twój czas nie ma dla Ciebie znaczenia,to chociaż pomóż innym, kliknij w www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:47 Czy to robota radnego Szujskiego, który z nieukrywaną satysfakcją komentował zachowanie Nity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.radnet.pl 07.09.05, 22:55 Zamiast wylewać swój jad mógłbyś/mogłabyś rzeczowo i konkretnie udzielić odpowiedzi, a jeśli jej nie znasz, to siedź cicho.. Normalnie przez takie osoby nie chce się nic pisać na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:32 A jakie było pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.ats.pl 08.09.05, 14:38 W którym konkretnie programie TVNu wspominali o Józku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:59 Interwencja - to w Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.ats.pl 08.09.05, 15:42 Tyle to akurat wiem. Ktoś napisał, że było też w TVNie. I ten temat drążę. Odpowiedz Link Zgłoś