Dodaj do ulubionych

"interwencja" vs. Józek N.

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.09.05, 16:28
właśnie obejrzałam "interwencję" z udziałem Józka- powiedział, że podczas
koncertu po air-show był zmęczony....
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniecCzewy Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 06.09.05, 16:36
      zenujace.serio.
    • Gość: BW Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.ats.pl 06.09.05, 16:49
      interwencja.interia.pl/news?inf=663679
      • Gość: l i l a b a j Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.server.ntli.net 06.09.05, 18:38
        wielkie dzieki BW za bezposredni link do tego materialu - to bardzo mile z
        Twojej strony,
        wreszcie obejrzalam to slynne tango( wczesniej nie pozwalal mi na to komputer -
        rzech jakis, ale dobry i taki)
        i coz... nie wiem co "trzymalo" wiceprezydenta na scenie (niech mu bedzie, tez
        jest w koncu czlowiekiem), ale to jak sie tlumaczyl... - podrecznikowy polityk
        (z przyczyn pilnie nieustalonych dla ogolu, zaden sprzeciw nie wnosi racji... -
        i inne tego pokroju pierdoly z ust ich mozna uslyszec)
        myslalam, ze bardziej wyluzowany i zasadniczy z niego gosc, a tu prosze co?
        zwykly polityk
        szkoda mi Was Radomianie
        • Gość: Roch Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: 193.111.144.* 06.09.05, 18:56
          > szkoda mi Was Radomianie

l i l a b a j a skąd Ty jesteś? :)
          • Gość: l i l a b a j Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.server.ntli.net 06.09.05, 19:39
            niewazne skad - wazne jaka jestem
            • Gość: Roch Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: 193.111.144.* 06.09.05, 21:17
              Jak jesteś już wiem teraz jeśli mozesz napisz skąd jesteś :)
    • Gość: uwls Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.infoplus.com.pl 06.09.05, 19:45
      Inerwencja zeszła na psy... nie ma innych tematów?
      • Gość: tvn Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.udn.pl 06.09.05, 23:31
        Ten sam temat pokazywali też w TVNie. Jakaś nagonka czy co?
        • Gość: BW Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.ats.pl 07.09.05, 10:52
          A możesz zdradzić, w którym konkretnie programie TVNu?
          • Gość: obs Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.udn.pl 07.09.05, 11:52
            po obejrzeniu tego materialu jeszcze bardziej lubie prezydenta Nite, nie
            widzialam w jego zachowaniu nic niestosownego, bo po nagonce rozpetanej na tym
            forum frustratow i malkontentow spodziewalam sie, ze na scenie dzialy sie
            rzeczy straszne. tymczasem nic takiego nie zauwazylam, mysle ze ci co tu
            najglosniej pyskuje nigdy nie zdobyliby sie z powodu swoich komplekwo na wystep
            na scenie z piosenkarka. jest tyle spraw waznych i zenujacych w tym miescie, a
            dlaczego akurat ten incydencik tam was grzeje? czy przeciwnicy polityczni nity
            nie moga wymyslic nic lepszego? rozejrzyjcie sie po ludziach ktorzy sa w
            Radomiu u wladzy, toz to orwellowski chlew. Poslanki alkoholiczki, zlodzieje,
            kretacze. nita na tym tle to (wciaz) zloty czlowiek.
            • Gość: Norbi Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.09.05, 16:08
              I ty tak na serio....?
          • Gość: krówka_Jadzia Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.it-net.pl 07.09.05, 11:55
            W 'Telezakupy Mango Gdynia' ze specjalnum udziałem DJ.Bobo i Mandaryny.
            A w porze popołudniowej udało mi się jeszcze wywęszyć pana Józka w TVTrwam.
            'BW' jak chcesz,to Ci powiem nawet konkretnie w jakiej audycji.

--
            Jeśli Twój czas nie ma dla Ciebie znaczenia,to chociaż pomóż innym, kliknij w
            www.pajacyk.pl
            • Gość: be Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:47
              Czy to robota radnego Szujskiego, który z nieukrywaną satysfakcją komentował
              zachowanie Nity?
            • Gość: BW Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.radnet.pl 07.09.05, 22:55
              Zamiast wylewać swój jad mógłbyś/mogłabyś rzeczowo i konkretnie udzielić
              odpowiedzi, a jeśli jej nie znasz, to siedź cicho.. Normalnie przez takie osoby
              nie chce się nic pisać na tym forum...
              • Gość: juzek Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:32
                A jakie było pytanie?
                • Gość: BW Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.ats.pl 08.09.05, 14:38
                  W którym konkretnie programie TVNu wspominali o Józku?
                  • Gość: kk Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:59
                    Interwencja - to w Polsacie.
                    • Gość: BW Re: "interwencja" vs. Józek N. IP: *.ats.pl 08.09.05, 15:42
                      Tyle to akurat wiem. Ktoś napisał, że było też w TVNie. I ten temat drążę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka