Dodaj do ulubionych

Mam tylko cichą nadzieję.........

04.09.02, 08:27
że w nadchodzącą sobotę nic nie spadnie mi na głowę. Sprwadzę jeszcze w
polisie czy mam ubezpieczone mieszkanie na wypadek upadku statków
powietrznych i wynoszę się z Radomia.
Tak a propo. To chyba nie rodowity Radomianin wymyślił ten cały cyrk pt. "Air
Show"? My tubylcy mamy dość na codzień pokazów. Choć może widzę jeszcze parę
zalet tego cyrku. Wreszcie mamy porządne rozwiązanie komunikacyjne na ul.
Lubelskiej.
Obserwuj wątek
    • tomek_d Re: Mam tylko cichą nadzieję......... 04.09.02, 12:25
      lyche1 napisała:

> że w nadchodzącą sobotę nic nie spadnie mi na głowę. Sprwadzę jeszcze w
      > polisie czy mam ubezpieczone mieszkanie na wypadek upadku statków
      > powietrznych i wynoszę się z Radomia.
      > Tak a propo. To chyba nie rodowity Radomianin wymyślił ten cały cyrk pt. "Air
      > Show"? My tubylcy mamy dość na codzień pokazów. Choć może widzę jeszcze parę
      > zalet tego cyrku. Wreszcie mamy porządne rozwiązanie komunikacyjne na ul.
      > Lubelskiej.
      >
    • Gość: Pello Re: Mam tylko cichą nadzieję......... IP: *.radom.pl 04.09.02, 13:16
      Na całym świecie samoloty spadają również na budynki. Od tego nie uciekniesz,
      nawet gdy wyniesiesz się z Radomia. To tylko dwa dni w roku, a już jakie
      porządne rozwiązanie komunikacyjne na Lubelskiej. Może jednak się opłaca. Poza
      tym my tubylcy mamy zdecydowanie za mało pokazów. Zwłaszcza pokazów startów i
      lądowań samolotów transportowych obsługujących ciągle niedoszłe Cargo. Oby jak
      najszybciej te pokazy można było oglądać.
    • lyche1 Re: Mimo wszystko 04.09.02, 14:58
      Cześciej u nas spadają. A biorąc pod uwagę, że paru lotników znam dość dobrze i
      nie w stopniu siuśmajtka i jak zaczną mi machać z góry to pewnie na moją
      chałupę spadną. Dlatego ogłaszam ewakuację.
      • Gość: Pello Re: Mimo wszystko IP: *.internet.radom.pl 04.09.02, 17:28
        Mimo wszystko pewnie i tak będzie kupa luda. A jeśli mimo wszystko chcesz się
        ewakuować, to powodzenia. Mimo wszystko Radom jakoś się z tego powodu nie
        zwinie.
    • Gość: Radomir Re: Mam tylko cichą nadzieję......... IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 17:40
      lyche1 napisała:

> Tak a propo. To chyba nie rodowity Radomianin wymyślił ten cały cyrk pt. "Air
      > Show"? My tubylcy mamy dość na codzień pokazów. Choć może widzę jeszcze parę
      > zalet tego cyrku. Wreszcie mamy porządne rozwiązanie komunikacyjne na ul.
      > Lubelskiej.

Mnie, tubylcowi, Air Show nie przeszkadza. Jeśli chodzi o Orliki, to w
      porównaniu z Iskrami, nie ma żadnego porównania i w końcu lotnicy muszą gdzieś
      ćwiczyć. Zresztą to nie lotnisko zbliżyło się do miasta, to miasto doszło do
      lotniska i np. mieszkańcy Ustronia powinni podziękować jakiemuś decydentowi z
      epoki Gierka, że w swoim światłym umyśle wymyślił osiedle na przedłużeniu pasa
      startowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka