bum4 06.09.02, 17:25 Witam. Mam pytanie, czy wiecie gdzie w Radomiu jest stadnina koni? Z góry dziekuję za info. papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: philip Re: Stadnina koni w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 06.09.02, 22:37 Stadnina koni jest w dzielnicy Krzewień, spytaj Krzycha Sońty to jego kumpel Redestowicz prowadzi ten interes. On jeszcze niedawno zatrudniał Fałka, który wcześniej dawał kasę miejską Sońcie w zamian za lojalność.Obaj oblowliili sie tez na dawnym Radiu radom Odpowiedz Link Zgłoś
winis Re: Stadnina koni w Radomiu 09.09.02, 17:01 Tez szukam miejsca w okolicach Radomia, gdzie możnaby pojeździć na koniu. Wybieram się na rekonesans do Chlewisk. Możesz zajrzeć www.manorhouse.pl. Czy ktoś może podzielić sie wrażeniami z tej stadniny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: Stadnina koni w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 09.09.02, 18:53 Widziałem "parkur" w Siczkach, koło pomostu. Ale mały, pewnie na jednego konia. Słyszałem, że studenci mają stadninę gdzieś w okolicy Antoniówki lub Wrzosowa. Trzeba by szukać na stronach Politechniki R. Odpowiedz Link Zgłoś