Dodaj do ulubionych

Na boiska trzeba poczekać

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 20:59
Wszystko ruszy w odpowiednim czasie: PRZED WYBORAMI SAMORZĄDOWYMI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bocian Na boiska trzeba poczekać do... WYBORÓW SAMORZĄDOW IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 21:00
      Wszystko ruszy w odpowiednim czasie: PRZED WYBORAMI SAMORZĄDOWYMI!!!
    • Gość: ja Re: Na boiska trzeba poczekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:17
      Proponuję P.Nicie i p.Ruszczykowi wejść na
      stonę:www.xeroflor.pl/ulotki/trawniki_ulotka.pdf . (m.innymi).Może się przydać
      w dalszej pracy. A może urzadzanie boisk zlecić komuś spoza Radomia? Będzie
      taniej i pewniej.Wykonawca nie zganiał by na to,że dzieci będą deptać ( a dla
      kogo mają być te boiska ? do popatrzenia?
    • Gość: Amos Re: Na boiska trzeba poczekać IP: *.nfz / *.crowley.pl 15.09.05, 08:36
      Panom Nicie i Ruszczykowi przyponinam, że będzie w naszym mieście ZIMA !!!!
      Może już czas przygotowywać lodowiska, żeby znów nie było po mrozie, jak w
      trzech ostatnich latach. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że na pierwsze
      mrozy "nie warto robic, bo synoptycy zapowiadają tylko kilka dni zimnych" a w
      ferie:"juz się kończą i zapowiadane jest ocieplenie". Dobrze, że jest zalew na
      Borkach, który zamarza sobie spokojnie, bez p. Ruszczyka i Nity.
    • Gość: wlad Re: Na boiska trzeba poczekać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:35
      Przed budową boiska trawiastego na XV-leciu było w tym miejscu boisko betonowe.
      Codziennie widywałem na nim chłopców młodszych i starszych grających w piłkę.
      Po rozpapraniu roboty w czerwcu i pozostawieniu boiska z gołą ziemią, bo jak
      stwierdził pan Ruszczyk "Nie ma sensu siać trawy przed wakacjami, bo i tak
      dzieci ją podepczą zanim urośnie", nie widziałem ani razu aby ktokolwiek
      chodził, nie mówiąc o graniu w piłkę, na tym boisku. Po prostu przedstawiciele
      Radomia mają gdzieś nasze dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka