Gość: bocian IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 20:59 Wszystko ruszy w odpowiednim czasie: PRZED WYBORAMI SAMORZĄDOWYMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bocian Na boiska trzeba poczekać do... WYBORÓW SAMORZĄDOW IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 21:00 Wszystko ruszy w odpowiednim czasie: PRZED WYBORAMI SAMORZĄDOWYMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Na boiska trzeba poczekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:17 Proponuję P.Nicie i p.Ruszczykowi wejść na stonę:www.xeroflor.pl/ulotki/trawniki_ulotka.pdf . (m.innymi).Może się przydać w dalszej pracy. A może urzadzanie boisk zlecić komuś spoza Radomia? Będzie taniej i pewniej.Wykonawca nie zganiał by na to,że dzieci będą deptać ( a dla kogo mają być te boiska ? do popatrzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amos Re: Na boiska trzeba poczekać IP: *.nfz / *.crowley.pl 15.09.05, 08:36 Panom Nicie i Ruszczykowi przyponinam, że będzie w naszym mieście ZIMA !!!! Może już czas przygotowywać lodowiska, żeby znów nie było po mrozie, jak w trzech ostatnich latach. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że na pierwsze mrozy "nie warto robic, bo synoptycy zapowiadają tylko kilka dni zimnych" a w ferie:"juz się kończą i zapowiadane jest ocieplenie". Dobrze, że jest zalew na Borkach, który zamarza sobie spokojnie, bez p. Ruszczyka i Nity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlad Re: Na boiska trzeba poczekać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:35 Przed budową boiska trawiastego na XV-leciu było w tym miejscu boisko betonowe. Codziennie widywałem na nim chłopców młodszych i starszych grających w piłkę. Po rozpapraniu roboty w czerwcu i pozostawieniu boiska z gołą ziemią, bo jak stwierdził pan Ruszczyk "Nie ma sensu siać trawy przed wakacjami, bo i tak dzieci ją podepczą zanim urośnie", nie widziałem ani razu aby ktokolwiek chodził, nie mówiąc o graniu w piłkę, na tym boisku. Po prostu przedstawiciele Radomia mają gdzieś nasze dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś