Dodaj do ulubionych

TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM

IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 02:57
oczywiscie/niestety owa tendencja nie zmierza do przestrzegania regul
zawartych w regulaminie czy netykiecie, bo i po co?
w domu rodzinnym wmawiali: "nie klnij, bo to nieladnie, a najlepiej ponizaj
madrzejsze kobiety"
i tak zostalo...
Obserwuj wątek
    • Gość: jabalil Re: malutki apelik ,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 08:50
      Nie odpisujcie tej debilce(debilowi) na posty bo ona(on) wszystkich prowokuje i
      szuka zaczepki.Człowiekowi choremu psychicznie należy współczuć i
      wybaczyć.Dziwi mnie to ze moderator forum nie reaguje na te jej(jego)
      idiotyczne i aroganckie posty które nie powinny mieć miejsca tu na
      forum.Przyznam że spotkałem sporą ilość postów skasowanych które napisała
      (napisł) ta(ten) "lilabaj "
      • Gość: l i l a b a j Re: malutki apelik ,,,, IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 09:57
        dziecko, zastanow sie co piszesz, to ze masz dostep do internetu i demokracja
        ci pozwala na takie wypowiedzi nie znaczy, ze mozesz pisac co ci przyjdzie do
        tej glupiej glowy,
        a moze to forum powinno miec nowego moderatora (z wypowiedzi ola zaczynam
        przypuszczac, ze to on nim jest, ale moge sie mylic) i moze powinno sie wniesc
        jakas oficjalna skarge gdzies wyzej? (tak jak ja postepuje, gdy moich prosb, by
        sie bardziej przykladali do pracy nie traktuja powaznie moi podwladni, krotka
        pilka)

i jeszcze jedno: piszesz "wszystkich" - czy to znaczy, ze na forum jest raptem
        kilka osob, ktore sa raz "mankiem", a raz "jabalilem" , na przyklad? nie
        przywiazalam wiekszej uwagi do twojego IP, ale twoja wypowiedz brzmi znajomo w
        sensie jej charakteru...

na innym forum moderator kasowal wypowiedzi typu: "czy x (uczestniczka forum) i
        moderator maja sie ku sobie?" wiec prosze sobie wyobrazic stan moralny i
        emocjonalny ludzi, ktorzy mysla czasami, ze sa bogami

moim zdaniem to ty glupi/a szukasz zaczepki piszac te swoje pseudomadre posty,
        spojrz w lustro, zobaczysz jak wyglada chory psychicznie
        • Gość: jabalil Re: malutki apelik do lilabaj .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:17
          zostaw mnie malutką kruszynke jaką jest dziecię w spokoju czep się kogo
          innego a nie mnie, proszę ciebie milutka i wesolutka lilibajeczko -pa ty co
          oświecasz i rozweselasz nasze radomskie forum .
          • Gość: l i l a b a j Re: malutki apelik do lilabaj .... IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 10:23
            wiesz, ze wszystko to co my innym wczesniej czy pozniej wraca? ty dobrze wiesz,
            co mam na mysli,
            jestes albo slepy, albo glupi, a moze jedno i drugie...
    • Gość: hihihi Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:56
      No cóż, l i l a b a j chciała być gwiazdą a tu ją wyśmiali.
      Wysmiana obraziła się na wszystko i wszystkich.
      Masz rację obraź się i więcej nie odzywaj :)
      • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 12:06
        bzduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaa

nie zalezy mi na tym, by byc gwiazda,
        zawsze i wszedzie chce, i udaje mi sie, byc soba, nawet wtedy, gdy musze znosic
        nawiedzonych pomylencow....
        • Gość: jola Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:51
          Przyznaj się Lilabaj, ty poprostu jestes zakochana w Sarze, boisz sie
          odrzucenia, a z drugiej strony zazdroscisz jej...
          • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 16:14
            buehahahahahahaha

nie wiem jak dobitniej wyrazic to, ze przeczytawszy Twoje domysly nadelam
            policzki i zaczelam wydawac z siebie niekulturalne dzwieki...

czego mam jej zazdroscic? moze tylko tego, ze ma mozliwosc rozkoszowania sie
            prawdziwa zima, nie to co mam za oknem, ledwie napruszylo...
            a niech sp...la ta palancica jedna!!!

• Gość: Zenobia Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:18
          Niska samoocena, brak pewnosci siebie, histeryczne zachowanie - oto portret
          Lilabaj na tym forum.
          • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 16:27
            uhmmm, i pomyslec, ze jedna i ta sama osoba plodzi cos w bolach....
            • Gość: zarloczek do LALABAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:45
              sama zaczelas dopisywac do watku, ktory zakonczylas we wrzesniu; po jaka
              cholere?

p.Maria twierdzi, ze robisz burze mozgow, a to chyba burza hormonow...
              sama zaczynasz ze soba, a twierdzisz, ze Cie atakuja, przyznaj, ze to nie jest
              normalne
          • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 16:29
            czy ja przerobie dzis wreszcie wiecej materialu niz tylko powtorki z dwoch
            pierwszych lekcji samouczka jez.wloskiego?
            a tak bylo tu spokojnie...
            • Gość: jola Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:40
              czy ja przerobie dzis wreszcie wiecej materialu niz tylko powtorki z dwoch
              > pierwszych lekcji samouczka jez.wloskiego?
              > a tak bylo tu spokojnie...

to po co tu sziedzisz, nalog taki masz czy jak? a drugi to walanie ludzi z
              blotem.
          • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 16:35
            a oto kolejne wcielenie ludzkiej glupoty i tepoty (czyt: Zenobii)
    • Gość: goniu Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:23
      "nie klnij, bo to nieladnie, a najlepiej ponizaj
      madrzejsze kobiety"
      i tak zostalo...
      - tą madrą kobieta to niby masz byc TY?
      sory lilabaj ale to forum staje sie tendencyjne przez takie miedzy innymi posty
      jak ten. bo oprocz ciagłego wymądrzania sie i kłócenia z ta sara nie piszesz
      nic ciekawego i znaczacego dla R-m(bo w koncu o nim jest to forum)
      • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 12:36
        bo:
        1. to nie mi placa za poprawe bytu Raodomian
        2. nie jestem rodowita Radomianka
        3. nie mam w zwyczaju stac bezczynnie...
        4. nie lubie brac zycia zbyt serio

jak sie komus nie podoba, to do widzenia...

pzdrm
        • Gość: Yoda Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.12.05, 12:46
          A mnie tam się podobało, jak z Sarą zaczęłyście rywalizować na opisy biustów
          swych i żałuję szczerze, że się ten wuntek nie rozwinął należycie:-(
          Pzdrwm -o, tak się to pisze;)
          • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 12:53
            chyba ze sie mialo na mysli: pazudrem...
            :-)
            • Gość: Yoda Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.12.05, 13:07
              A! -jak tak, to przepryszczam:)
          • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 13:12
            bo ja nie mam zamiaru robic z siebie lafiryndy,
            kup sobie jakas rozkladowke z kiosku, Yoda, Guinessa tez...

bla bla bla, zaraz jakis pacholek wyskoczy, ze nie musze jej z siebie robic bla
            bla az mu przysadka zwariuje
            • Gość: Yoda Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.12.05, 13:20
              Ło matko! -dobra, już dobra... nikt Ci nie każe robić cokolwiek jak nie masz
              ochoty albo nastroju. Żartowałem tylko życzliwie i z uznaniem -nie wiedziałem,
              że tu też nie wolno.
              • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 13:26
                "Zartowalem tylko..."
                - a ja nie-e...

moge ci jedna z przywiezionych puszek opchnac, za calkiem nieduze pieniadze...
      • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 16:34
        "...nie piszesz nic ciekawego..."
        - sorry, ze nie opisuje budowy fizjologicznej swojego calego ciala...
        • Gość: stew Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:29
          budowa może być anatomiczna, fizjologiczne są procesy - lub szlaki metaboliczne
        • Gość: goniu Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:40
          o Boże! lilabaj, a kto ci karze pisac o sobie, jakby to juz ciekawszych osob
          nie bylo.......
    • Gość: jola Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:43
      Panienko Lilabaj, po co tak sie unosic, serduszko Panience wysiadzie.
      • Gość: l i l a b a j Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 16:52
        ding!dong! oto chwila wyboru...

wybieram postep...
        • Gość: gks Re: TENDENCYJNE RADOMSKIE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:32
          dobry wybór
    • Gość: Maria Re: malutki apelik do wszystkich .... IP: *.96.udn.pl 29.12.05, 17:18
      Drogie dzieci... Nie kłoćcie się. Nie przezywajcie od bydląt czy psychicznych.
      "lilabaj" robi burzę mózgów, a to bywa twórcze - czasami. Grzeczny i potulny
      rzadko coś osiąga, chyba, że metodą potulne ciele itp.itd. Osobiście cenię
      niegrzeczne dzieci mimo, że lubię grzeczne.
      "lilabaj" zauważyła mnie z moimi Szarymi madonnami w "Słowie" mimo, że jest tak
      daleko - i chwała jej za to.Zauważa też wiele czego inni nie widzą. Tacy mówią
      potem o rzeczywistości gorzej niż ślepy o kolorach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka