Dodaj do ulubionych

Zachowanie Dody

IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 17.09.05, 21:33
Dzis na koncercie charytatywnym w amfiteatrze DODA z Virgin stwierdzila ze
niegra dla zadnego PO i kazala sciagnac ogromny plakat wyborczy kandydatow tej
partii. Przynajmniej jedna odważna ktora ma gdzies polityke.
A organizatorzy jesli organizują imprezy charytatywne niech będą charytatywne
a nie polityczne !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Alek Re: Zachowanie Dody IP: *.udn.pl 17.09.05, 22:11
      Bardzo dobrze postąpiła. Tak powinno być. Nie można podwieszać się pod imprezę
      charytatywną i oszukiwać wykonawców i słuchaczy
      • Gość: taki tam Re: Zachowanie Dody IP: *.128.udn.pl 17.09.05, 22:40
        plakat SDPL pewnie by jej nie przeszkadzał w występach:p
        • Gość: AQlek Re: Zachowanie Dody IP: *.udn.pl 17.09.05, 22:43
          też by przeszkaczał, ta dziewczyna ma odwagę i mówi co myśli
          • Gość: Pawel Re: Zachowanie Dody IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 18.09.05, 01:38
            Dokładnie tak jest i zato można ją podziwiac.
            • Gość: krzysiek Re: Zachowanie Dody IP: *.plusgsm.pl 18.09.05, 06:50
              Doda ma taki chamowaty styl
              Natomiast uważam że właśnie poprzez chamską wypowiedź określiła się politycznie.
              Nawiasem mówiąc plakat nie określał partii.
              Cóż Doda-elektrota to jak z tego widać fanka SLD , choć ze stylu muzyki i
              ubioru bardziej zbliżona do Samoobrony.
              Na całym cywilizowanym świecie jest tak , że w okresie kampanii wyborczej przy
              okazji różnych spotkań koncertów itp. są promowani kandydaci co wcale nie
              oznacza, że robią to występujący artyści, a jedynie jest to forma reklamy
              plakatowej, czy ulotkowej.
              pozr. Krzyś
              • over Re: Zachowanie Dody 18.09.05, 06:57
                Dokładnie się z Tobą zgadzam.
                Jeśli nie odpowiadał jej plakat mogła zażądać sciągnięcia , a nie komentować
              • Gość: Jasiek Re: Zachowanie Dody IP: *.192.udn.pl 18.09.05, 10:19
                Pierwszy kandydat z plakatu to pajac i sam powinien o tym pomyslec, a nie
                afiszowac sie z pozostala elita swojej partii. Po uprzatnieciu wyborczego syfu
                przez Dode, wszyscy przedstawiciele ten partii wyniesli sie z zagajnika
                przygotowanego dla gosci.
                Chyba sie glupio poczuli, bo miny im opadly.
                Osobiscie uwazam ze gdyby facet od pizzy nie wywieszal plakatu ze swoja
                podobizna to w ten sposob zyskalby wieksze poparcie niz afiszujac sie.
          • Gość: maniek Re: Zachowanie Dody IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 13:20
            ...i na dodatek ma fajowskie balony,hihihi
    • Gość: pisuardes Re: Zachowanie Dody IP: *.radom.pl 18.09.05, 08:21
      A ja jestem fanem Samoobrony ale Dode kocham za to co zrobiła!!!
    • Gość: muzykalny Re: Zachowanie Dody IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 08:57
      Byłem na koncercie
      Kombi zagrało z klasą, im nic nie przeszkadzało
      ale Doda jak zaczeła śpiewać - przepaść, ludzie mowie wam lipa i tyle , nic
      dziwnego że polowa ludzi wyszła w trakcie jej wypocin,
      a jej zachowanie, cóż moze liczy na to,że tym zaistnieje bo napewno nie
      wystepem.
      aha i nie jestem stronniczy poszedlem tam dla Dody
      • Gość: pisuardes Re: Zachowanie Dody IP: *.radom.pl 18.09.05, 09:02
        Bo Doda nie jest tak oziębła jak Kombi
        • Gość: muzykalny Re: Zachowanie Dody IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:13
        • Gość: muzykalny Re: Zachowanie Dody IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:21
          Hm nie widzileś/aś Dody , tłumy dziewczyn w Radomiu mają wiekszy sexapil(dla
          mnie telewizja przekłamuje a Doda ma za niskie zawieszenie, ale są faceci co
          lubią kaczuszki)
          ale ja wypowiadałem się w sensie muzycznym, i potwierdzam między występem Kombi
          a Dodą jest była przepaść.
          no ale klasę zdobywa sie latami , a skandalistą zostaje się w 5 minut
          nie dziwię się Dodzie musiała jakoś zaistnieć, muzycznie nie miała szans,
          zresztą znajomi wynieśli to same wrażenie :
          Kombi zdeklasowało Dodę.
          • Gość: pisuardes Re: Zachowanie Dody IP: *.radom.pl 18.09.05, 09:32
            Widzisz Doda wygrała Sopot i to zdobywając nagrodę widzów. Kombi nigdy tego nie
            zrobilo. No comments mistrzu. A co jej zawieszenia to ciekawe jakie ma twoja
            partnerka i czy ja w ogóle masz. Mnie tam Doda bardzo imponuje inie wygląda
            nażadną kaczuszkę.
            • Gość: .L Re: Zachowanie Dody IP: *.internet.radom.pl / 193.111.144.* 18.09.05, 09:46
              sopot tak, maniacy dody nie dali za wygrana,
              a radom rzadzi sie sowimi prawami i tutaj na pewno nie wygralaby nagrody publicznosci, na pewno nie na tym koncercie, co zreszta sam widzisz chociazby po tym forum. swoja droga dziwi mnie to, ze w naszym miescie jest wiecej ludzi ktorzy potrafia spojrzec na kultura inaczej niz przez siateczke od dresu.
              PLUS dla NAS
          • Gość: Gustavo Re: Zachowanie Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:37
            Doda jaka jest taka jest ale kazdy muzykalny czlowiek musi przyznac ze glos ma
            dziewczyna bardzo dobry. A styl to juz inna sprawa. I to moze sie komus podobac
            lub nie. Spiewa dobrze to jest prawda obiektywna.
            • Gość: pisuardes Re: Zachowanie Dody IP: *.radom.pl 18.09.05, 09:42
              Problem w tym ,że muzykalny nie jest muzykalny.
            • Gość: muzykalny Re: Zachowanie Dody IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:47
              Pewnie broniłbym głosu Dody jak wy , ale bylem tam i słyszałem,
              a "prawda obiektywna" jest taka, że w czasie jej występu wyszła niemal połowa
              widowni, nad czym nie mniej ubolewam niż wy , bo liczyłem na lepszy show.
              Pisuardes wypowiadam sie o tu i teraz, nie siegam historii (a co do smsowych
              konkursów mam swoje zdanie, co do twojego gustu też :p).
              • Gość: Jasiek Re: Zachowanie Dody IP: *.192.udn.pl 18.09.05, 10:26
                Tak, faktycznie polowa ludzi wyszla, ale dlatego ze byli to czlonkowie
                afiszujacej sie partii. Uciekl Luczycki z rodzina, Kopaczowa, Neska i wszyskie
                ich przydupasy z rodzinami. A i dobrze, bo w ten sposob mozna sie domyslac ile
                w tym koncercie bylo pomocy dla osrodka dla dzieci a ile kampanii wyborczej.
                Ludzie wstydzcie sie!

Doda, jaka jest to jest, ale glos ma bardzo dobry i niech nik nie mowi inaczej.
                Ale dlaczego perkusista w jej zespole to radomianin z carpe diem??? Ten motyw z
                plakatem to pewnie jego sprezyna, dzieki jakkolwiek sie nazywasz.

• Gość: arti Re: Zachowanie Dody IP: *.internet.radom.pl 18.09.05, 20:53
                  Nic tylko zgraja palatów która pod przykrywką akcji charytatywnej chciała sobie
                  zrobić kampanie wyborczą, a zrobili z siebie błaznów i idiotów. zreszta tacy są.
    • Gość: Piotrek Re: Zachowanie Dody IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.09.05, 21:03
      Jak najbardziej popieram to zachowanie !!
    • Gość: poiu Re: Zachowanie Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:36
      Nie bylem na koncercie. Ale...? Czy na tych plakatach gdziekolwiek bylo
      napisane PO, lub lista nr itp? Bo z tego co slyszalem to nie bardzo, a pani
      Dorota jakos tak lubi pokazywac d. Doslownie i w przenosni. To zwraca uwage,
      ale czy ludzie beda cie szanowac? W Polsce najwyrazniej tak.
      Poza tym rzeczywiscie grano dla dzieci. Slyszalem o kwestorach z puszkami no i
      przede wszystkim pieknym wystepie kombii i niewidomej dziewczynki (tak?).
      I kolego Pawle, ona nie jest odwazna i ma polityke w powazaniu. Ona jest
      bezczelna i liczy sie tylko jej wlasny interes. Gwarantuje Ci to w 1000%
      • fnx1 Re: Zachowanie Dody 19.09.05, 08:59
        Jeśli część osób poczuła się urażona zachowaniem Dody - to wyszła. Dlaczego
        próbujecie jeszcze ich obrażać? Nie byłem na koncercie - bo oba zespoły mnie
        jakoś nie interesują. Ale zachowanie opisywane przez Was na forum jest typowe
        dla naszych (niektórych) gwiazdek. Odnoszę wrażenie, że to szukanie taniej
        popularności - nieważne jak mówią - ważne żeby o nich mówić!
        • Gość: ewa Re: Zachowanie Dody IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.05, 09:19
          na koncercie Skiba z Big Cyc pokazał goły tyłek premierowi Buzkowi który był na
          sali bo go nie lubił , może Doda postąpiła tak samo w stosunku do PO ?
    • Gość: widz Re: Zachowanie Dody - 10 000 zł albo plakaty out IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.05, 09:23
      Dlaczego nikt nie pisze prawdy , przecież pól amfiteatru wie ze menadzerowie
      zarzadali 10 000 zł exstra i plakaty by zostały ,
      a tu jakies ble ble
      otoczka i tak dalej
      wiadomo ze zawsze chodzi o kase, kto zna zna show biznes sie domysla, kto nie
      zna szuka ideologii
      • Gość: Mirek Re: Zachowanie Dody - 10 000 zł albo plakaty out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:43
        nie będę pisał o Dodzie ale o zachowaniu polityków PO! nie wypada podczepiać
        się z polityczną agitacją. CZY WY NIE MACIE ŻADNYCH ZASAD???!!! a podobno wasz
        kandydat to "Człowiek z zasadami" WSTYD!!!!!
        • Gość: Mirek Re: Zachowanie Dody - 10 000 zł albo plakaty out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:44
          nie będę pisał o Dodzie ale o zachowaniu polityków PO! nie wypada podczepiać
          się z polityczną agitacją. CZY WY NIE MACIE ŻADNYCH ZASAD???!!! a podobno wasz
          kandydat to "Człowiek z zasadami" WSTYD!!!!!

z agitacją pod koncert harytatywny (bo tak się chyba nazywał) - zapomniałęm
          poprzednio dodać:)
      • Gość: monik Re: Zachowanie Dody - 10 000 zł albo plakaty out IP: *.infoplus.com.pl / *.infoplus.com.pl 19.09.05, 09:48
        ale dowaliles z tymi 10 000. ha ha BAJKI POWINIENES PISAC.
        • Gość: monik Re: Zachowanie Dody - 10 000 zł albo plakaty out IP: *.infoplus.com.pl / *.infoplus.com.pl 19.09.05, 09:50
          BRAVO DLA DODY !!!
          • Gość: wilk Re: Zachowanie Dody - 10 000 zł albo plakaty out IP: *.eranet.pl 19.09.05, 09:57
            KOCHAM DODE ELEKTRODE
            • Gość: ala Re: Zachowanie Dody - 10 000 zł albo plakaty out IP: *.internet.radom.pl 19.09.05, 11:23
              :-) Nalezy im się. Skad oni mają tyle funduszy żeby wszędzie ich było widać.
      • Gość: poiu Re: Zachowanie Dody - 10 000 zł albo plakaty out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:31
        kocopoly...
    • Gość: pisuardes Re: Zachowanie Dody IP: *.radom.pl 19.09.05, 16:17
      Doda jest boska i pokzała że ma Po w dupie, jak większośc
      POlaków.,Pamiętajcie ,że nawet jheśli PO zrobi 30 % to będzie to zaledwie 30
      procent głosujących co przy frekwnecji 40 %będzie oznaczało 12 % rzeczywistego
      poparcia.
      • Gość: monik Re: Zachowanie Dody IP: *.infoplus.com.pl / *.infoplus.com.pl 19.09.05, 16:56
        no i miejmy nadzieje że nie pomoże przekupstwo pani Kopacz, która rozdawała
        (oczywiście nie osobiście) bilety w zamian za głos na nią
        • Gość: Kaja Re: Zachowanie Dody IP: *.129.udn.pl 20.09.05, 08:45
          Dobrze tej starej lisicy Kopaczowej. Nie lubię baby, jest bezczelna i za bardzo
          pewna siebie.
          • Gość: poiu Re: Zachowanie Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:17
            a Ty? chyba zazdroscisz?
            • Gość: Kaja Re: Zachowanie Dody IP: *.129.udn.pl 20.09.05, 11:58
              Nie mam czego zazdrościć. Jestem o wiele młodsza i mam ładniejszą cerę.
              • Gość: poiu Re: Zachowanie Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:29
                ...no to rzeczywiscie nie masz czego...
    • Gość: Jarek Re: Zachowanie Dody IP: 80.249.4.* 20.09.05, 15:56
      Fajna dupa z tej DODY i zajebiście bystra.
    • Gość: Realista Re: Zachowanie Dody IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 16:10
      Co to ma być za odwaga.Dziewucha jest prymitywna i tyle.
      • bajeczkaja Zachowanie Dody 21.09.05, 16:25
        Ja byłam na koncercie całkiem przypadkowo, nie wydałabym 18 zł na wstęp ale
        akurat miałam farcika i dostałam bilet. Wcześniej nie przepadałam za Dodą bo
        wedlug mnie to słodka idiotka, ale nie będe ukrywać głos ma ładny, potężny i
        robi show, który przyciąga tłumy ludzi. Jej zachowanie w związku z plakatem
        spodobało mi się bo skoro KONCERT miał być CHARYTATYWNY to przepraszam bardzo!!
        Ale niech taki będzie! Nie ukrywam bo bardzo podobał mi się także występ KOMBI
        o którym mało kto tu pisze (może dlatego że temat dotyczy zachowabia Dody lub
        też dlatego, że po porstu częśc z tych osób które tu piszą wbiła się za
        darmoche po ich koncercie (KOMBI) i po poprostu teraz z nudów wchodzą na forum
        żeby napisac parę słów, stawiając Dodę w niekorzystnym świetle... Moim zdaniem
        dziewczyna ta jest mądra, ladna- moze nie dla każdego, ma sylikonowe cycki i
        głupi brecht ale to nie powód by ją obrażac. To nie Ona ale Organizatorzy
        powinni zadbac o to by zdjąc plakaty i korzystając z okazji chcialabym
        powiedzieć ze koncert był super a raczej jego CEL tylko coś mi sie nie cche
        wierzyć ze byl do konca taki szczytny... Pozdro i szacunek dla wolontariuszy
        którzy jako jedyni MARZNAC okazali szacunek dla tych wszystkich podopiecznych
        (czyli dzieci niewidomych i słabowidzących). Buźka
    • Gość: radomianka Re: Zachowanie Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:09
      widzialam Pana Neskę i nie wyszedl po sciagnieciu plakatu PO tlyko w [przerwie
      miedzy koncertami dody a kombi.przestancie siac te glupie plotki.to jest na
      prawde zalosne co piszecie.skupcie sie na faktach...
      • Gość: obserwator Re: Zachowanie Dody IP: *.176.udn.pl 21.09.05, 20:50
        prawda jest taka ze to jest forum wyborczej - glowna opluwaczka ludzi w
        regionie, jak mozna kogos opluc to siedzi taki przed kompem i wymysla ploty...
    • Gość: Sroda Re: Zachowanie Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:59
      Doda czy jak tam się nazywa doskonale wiedziała po co przyjechala i z czyjego
      zlecenia miala spiewac jak nie potrafiła tego uregulować przed wystepem to ja
      bym nie zapłacil. Artysta to grajek który ma spoiewac w scenerii która wybiera
      zleceniodawca
    • Gość: x Re: Zachowanie Dody IP: *.udn.pl 05.01.06, 14:51
      Doda to inteligentna bestia IQ 154
      • Gość: kasia Re: Zachowanie Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 13:27
        chyba sama sobie go ustaliła !
        ogladaliscie moze ogolnopolski test inteligencji? - Doda miała potwierdzic swój
        potencjał intelektualny i co.....?

twierdziła, ze jako jedynej na sali- zacinały sie przyciski :D
        moze i bystra to jest, ale nic poza tym...
    • Gość: brawo Re: Zachowanie Dody IP: *.udn.pl 09.03.06, 14:49
      brawo Doda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka