Dodaj do ulubionych

Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.udn.pl 18.09.05, 22:30
Już w najbliższą środe o godzinie 17 na chrobrego (tam gdzie "Józek Show")
odbędzie się koncert ICH TROJE !!!!
Koncert jest organizowany przez partię SAMOOBRONA. Koncert jest bezpłatny dla
wszystkich!!!
Na koncert zaprasza Dariusz Starzyk - kandydat na posła pozycja numer 7 na
liście Samoobrony!!! Serdecznie zapraszamy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.05, 09:03
      a Mandaryna i Lepper będą? ich to dopiero "przyjemnie"posłuchać!
    • Gość: axel Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU +Lepper = 4 .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:32
      Ale się Wiśniewski poniżył będąc na usługach Leppera ,ja na pewno nie pójdę bo
      widząc Leppera tracę dobre samopoczucie i apetyt.
    • Gość: gwiazdka Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 16:28
      Ja już w lipcu wiedziałam o koncercie Trójeczki :) Bardzo sie cieszę. Na pewno
      będę!
      • Gość: Mandziak Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wne.uw.edu.pl 19.09.05, 16:47
        wisniewski szmata i komercyjna dziwka-na uslugach babilonu
    • Gość: sama brona ICH TROJE w RADOMIU TO KICZ !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.139.8.* 19.09.05, 17:06
      Dla mnie to nie jest zaskoczenie. Kicz ciągnie do kiczu. Kaszana do kaszany a
      mandarynę do mandaryna opalonego w solarium z podwyższonym komputerowo czołem.
      Nie dajcie się nabrać samej bronie.
      • Gość: Zyde l Re: ICH TROJE w RADOMIU TO KICZ !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 20.09.05, 11:46
        Masz zboczony gust żmijowata gwiazdko.
    • Gość: Ralf Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.249.0.* 20.09.05, 11:56
      A kiełbasa będzie??
    • Gość: gwiazdka Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:09
      A ty Zyde zachowaj zbędne komentarze dla siebie.
    • Gość: mara1 Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:10
      A skad wiecie o tym koncercie? czy to pewne jest? bo nigdzie ani nie ma
      plakatów.
      • Gość: Anka Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 20.09.05, 17:16
        Jest parę plakatów na mieście ze zdjęciem słynnego mulata Leppera i jakiś pseudo
        kandydatów so sejmu z Warszawy panów Jesiotr i nowak no żenada.To chyba już 4
        koncert Ich Troje w Radomiu 2 koncerty były w Amfiteatrze a potem jeden koncert
        chyba w 2003r. był pod M1.Ja tam nie idę Wiśniewski to pseudo artysta sprzedaję
        się za kasę nawet już Samoobronie i Lepperowi.
    • Gość: gosc Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 14:31
      A ja tam pojde, ale nie dla Samobrony.
      • Gość: DJCOCO Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.172.udn.pl 21.09.05, 15:04
        Panowie ale to bedzie przeciesz Kabaret a nie koncert - przeciesz jak samobrona gdzieś wystempuje publicznie to tak jak by oglądać Ani Mru Mru :D Ja tam ide bobrechtać z Andrzeja i Michała :P
    • Gość: SERENA_ Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:14
      A ty DJCOCO jak masz się brechtać i naśmiewać z Leppera i Michała to lepiej w
      ogóle nie idź. Tylko zostań sobie w domku. Obędzie sie bez twojejgo
      towarzystwa.!!!!!
    • Gość: suchy Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:43
      Wstyd mi naprawdę za radomską publiczność. To jak sie zachowała na tym
      koncercie to poniżej krytyki. Jak ktoś nie umie się bawic to niech nie
      przychodzi na takie imprezy. A przyjdzie taki jeden naćpany z drugim i pokazuje
      swój brak kultury. W Warszawie byłem na takiej samej imprezie i towarzystwo
      umiało się zachować. Normalnie spokojnie, bez żadnych incydentów. Wstyd mi
      jeszcze raz!
    • Gość: gosciowa Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 18:44
      odswiezaM
    • Gość: mak Re: Koncert ICH TROJE w RADOMIU !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.net 23.09.05, 18:46
      a o których troje chodzi? Może o trójkę klasową?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka