Dodaj do ulubionych

Co-o Ty, krolu zloty...

IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 22:01
la la la la la
:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: l i l a b a j Re: Co-o Ty, krolu zloty... IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 22:04
      nie no, tak w ogole to mysle sobie, ze pan Kukulski (nie tylko on zreszta) jest
      bardzo zdolnym czlowiekiem,
      dopiero ostatnio wyczytalam gdzies, ze on i p. Monika nie sa juz razem,
      echhhhh
    • Gość: l i l a b a j Yoda, zatanczysz? IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 22:11
      • Gość: Yoda Re: Yoda, zatanczysz? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 08:14
        Why not? -Nie chwaląc się -niezły jestem (nie chwaląc się -jak we wszystkim
        prawie ;))
        • Gość: l i l a b a j Re: Yoda, zatanczysz? IP: *.server.ntli.net 23.09.05, 18:03
          dawno nie tanczylam z facetem, ktory trzyma rytm i nie prowadzi kobiety jak
          slonicy :-)))
          ale na taniec z Toba chyba bym sie zdecydowala dopiero za zgoda Twojej zony,
          jak dzieciatko? dobrze sie chowa? tatus dobrze spelnia swoje ojcowskie
          obowiazki?
          • Gość: Anti do lilabaj IP: *.152.udn.pl 23.09.05, 18:39
            ty ciągle masz dostęp do komputera, kloacznico?
            • Gość: l i l a b a j a tobie ciagle brakuje piatej klepki? IP: *.server.ntli.net 23.09.05, 19:02
            • Gość: Anti Re: do lilabaj IP: *.152.udn.pl 23.09.05, 19:31
              A jesteś śierwo jednak. Mam inną konstrukcję jak ty oraz odbierałem inną
              edukację. Sądząc z poziomu twoich postów, np. ostatniego, podejrzewam że nauki
              pobierałaś u bednarza.
              • Gość: l i l a b a j Re: do lilabaj IP: *.server.ntli.net 23.09.05, 19:48
                twoje mnie wprost porazaja beznadziejny walkoniu, zmien plyte a najlepiej
                siebie, dobrze ci radze,
                ciekawe czy bys tak podskakiwal jakiemus kulturyscie w realu?
                no i co? myslisz, ze sie wybijesz tym swoim najnowszym postem? marzycielu...
                nie "gadam" juz z toba bo znam swoja wartosc
                • Gość: Anti Re: do lilabaj IP: *.152.udn.pl 23.09.05, 20:08
                  a więc przyznajesz że próbujesz się wybić.. no tak trzeba się jakoś
                  dowartościować. Nie chcesz pyszczyć? ty która na wszystko masz gotową,
                  nielogiczną i nieskładną odpowiedź? Dlaczego jesteś tak głupia, kobieto?
                  nawet w temacie to udowadniasz
                  temat re: do lilabaj
                  autor lilabaj
                  • Gość: l i l a b a j Re: do lilabaj IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 20:49
                    nie wiem czemu jestem tak glupia, ze jeszcze z toba dyskutuje
          • Gość: Yoda Re: lila IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.09.05, 07:45
            Z małą ostatnio właśnie najczęściej ćwiczę walce, bo wtedy najlepiej się jej
            zasypia :)
            • Gość: l i l a b a j Re: lila IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 19:02
              to super, ze ma takiego fajnego starego :-))
            • Gość: l i l a b a j Re: lila IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 19:09
              ale trzymaj sie prosze mojego pelnego nicka, bo ten skrot zle mi sie kojarzy,
              choc brzmi slodko

Yoda, ile Ty masz wlasciwie lat? tak wiekiem, a nie dusza
              • Gość: Yoda Re: lilabaj IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.09.05, 08:09
                Yoda, ile Ty masz wlasciwie lat?

-Kurde, -więcej niż bym chciał.

> ale trzymaj sie prosze mojego pelnego nicka, bo ten skrot zle mi sie kojarzy,
                > choc brzmi slodko

-OK
              • Gość: Yoda Re: lilabaj IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.09.05, 10:00
                Pisałaś, że mieszkasz teraz w Londynie? -Jak ja uwielbiam to miasto (i całe
                UK)!... Mógłbym nie jeździć nigdzie indziej na wakacje i nie znudziłoby mi się.
                • Gość: l i l a b a j Re: lilabaj IP: *.server.ntli.net 27.09.05, 18:35
                  a mi sie tu nie podoba - suk pelno, faceci (angole) w wiekszosci jak nie
                  naduzywaja to zaniedbuja... jedzenie drogie lub niezdrowe (popularne frytki),
                  media nas jedynie wyprzedzaja,
                  a Londyn... tak, jak dla mnie magiczne miasto, do tej pory czuje w nozdrzach
                  jego powietrze...
                  • Gość: Yoda Re: lilabaj IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.09.05, 08:38
                    Wszystko drogie, ale warto... Co do facetów: nie mam zdania, jak i
                    oczekiwań ;) -więc i rozczarowania być nie może, a kobitki mnie jakoś nie
                    interesowały, bo sam kraj jest od nich ładniejszy (na szczęście?). Byłaś w
                    Szkocji np.? Ale nie trzeba nawet jechać tak daleko -mnie się tam właściwie
                    wszystko podobało. Ludzie są wielce OK i mnie się to też trochę udzielało, bo
                    jeszcze ze dwa tygodnie po każdym powrocie jakiś łagodny byłem i do
                    nieznajomych na ulicy uśmiechać mi się chciało (stan ten mija po jakimś czasie,
                    bo tubylcy tu na to dziwnie patrzą). A Guinness-a drought -muszę chyba sobie
                    sprowadzić przez internet alboco...
                    • Gość: l i l a b a j Re: lilabaj IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 10:42
                      pomylilam sie co do tych mediow, w ktorych nie jedynie nas wyprzedzaja...
                      to prawda, krajobrazy urokliwe, ale mi... sniegu brakuje (osniezonych drog i
                      choinek) i tej barwnej, polskiej, zlotej jesieni,
                      w tym roku chyba nie dam rady i zjade do polski, by z radoscia pochodzic po
                      sniegu...
                      z ta ich "lagodnoscia", jak piszesz to bywa roznie - mam wrazenie, ze w
                      londynie wiecej owej lagodnosci,

Guiness, Coors, Carling, Tetley's czy Grolsch - bleee, chyba ze z sokiem
                      blackcurrant
                    • Gość: l i l a b a j Re: lilabaj IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 11:04
                      ewentualnie wybiore sie do Szkocji (po raz pierwszy) by odwiedzic bliska
                      kolezanke
                      • Gość: Yoda Re: lilabaj IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.09.05, 11:17
                        Nie wiem jak tam jest zimą, ale latem lub jesienią -rewelacja. Wrzosowiska
                        spokojnie zastępują ZPJ. Poza tym, i lasy tam są całkiem niezłe -więc kolorowo
                        będzie. Do tego łyskacz z jakiejś lokalnej destylarni -i kolory jeszcze żywsze
                        się robią:)))
                        Architektura w Szkocji nie jest tak efektowna, jak w Anglii ale np. Edynburg,
                        to jedno z najpiękniejszych miast, jakie widziałem.

PS: Guinness z sokiem?!!! -Zgroza...
                        • Gość: jabalil Re: lilabaj dla ciebie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:25
                          lilabaj - jak świnka wór gryzie u kwiczy na wszystkich forach dostpnych w
                          internecie ,kto może jej pomóc ???
                          • Gość: l i l a b a j Re: lilabaj dla ciebie.. IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 11:53
                            nie wiem, czy tobie nawet Bog jest w stanie pomoc - przy stopniu twego opetania
                      • Gość: Anti Jedź IP: *.152.udn.pl 28.09.05, 13:03
                        Re: lilabaj
                        Autor: Gość: l i l a b a j IP: *.server.ntli.net
                        Data: 28.09.05, 11:04
                        --------------------------------------------------------------------------------
                        ewentualnie wybiore sie do Szkocji (po raz pierwszy) by odwiedzic bliska
                        kolezanke - kozę

• Gość: l i l a b a j Re: Jedź IP: *.server.ntli.net 28.09.05, 13:20
                          nie pisalam ci wczesniej? nie jestem lesbijka,
                          sorry, szukaj dalej
    • Gość: l i l a b a j Re: Co-o Ty, krolu zloty... IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 19:14
      czy zna ktos moze jakis bezposredni link do stronki, gdzie mozna za darmo i
      legalnie posluchac tej piosenki?
      • Gość: Anti tak, jasne IP: 82.139.5.* 26.09.05, 20:35
        fakty.interia.pl/gal/galeria?photoId=188235&galId=5481&nr=1
        idealne miejsce dla ciebie
        • Gość: l i l a b a j Re: tak, jasne IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 20:43
          skad wiesz, ze zbiera mi sie na wymioty gdy mysle o tobie?
          • Gość: Anti Re: tak, jasne IP: 82.139.5.* 26.09.05, 20:59
            tylko nie mysl, juz ci to parę osób pisało. Zostaw to innym. Wiesz czym się
            różni rozum od mózgu?
            Mózg masz ty (chociaż w to wątpie) a rozum inni.
            Niestety, nigdy tego nie zrozumiesz
            • Gość: l i l a b a j Re: tak, jasne IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 21:03
              pewny jestes, ze jestes homoseksualista? sprobuj nawiazac kontakt z jakas
              dziewczyna, ale nie na forum
              • Gość: Anti Re: tak, jasne IP: 82.139.5.* 26.09.05, 21:29
                Uczestnicząc w jakiejkolwiek wymianie poglądów staraj się przynajmniej trzymać
                tematu. Lub zamknij ryj i słuchaj co mówią inni. Rada na dziś.
                Wiesz dlaczego dzwon głośny?
                Bo próżny.
                • Gość: l i l a b a j Re: tak, jasne IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 21:35
                  ucz swojego ... zeby sie nie wychylal...
                  :-))))))
                  mozesz mi nagwizdac
                  • Gość: Anti Re: tak, jasne IP: 82.139.5.* 26.09.05, 21:45
                    niestety nie jesteś jedną z nas. Wiesz w czym jest twój problem? jesteś
                    hemafrodytą z domieszką psa. ktoś zrobił jednak błąd i nauczył cię obsługi
                    komputera. A wystarczyło, że przynosiłobyś gazety.
                    • Gość: l i l a b a j Re: tak, jasne IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 22:05
                      taaak,
                      puszyste, lsniace wlosy,
                      85 C-D,
                      ulubione bikini - trojkaty ze sznureczkami,
                      zgrabne nozki oraz paluszki,
                      ulubione buty - na wysokim obcasie
                      ulubione ciuchy - podkreslajace figure, ale nie wyzywajace
                      - niezaprzeczalnie: baba z jajami
                      • Gość: l i l a b a j Re: tak, jasne IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 22:10
                        znaczy sie z "jajami"
                        co do psow: psich adoratorow mam juz dosyc,
                        ja chce normalnego faceta
                        • Gość: aligatorek Re: Lilabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:44
                          Wreszcie doszliśmy do sedna sprawy. A wcześniej już ktoś pisał "chłopa jej
                          potrzeba!!!"
                      • Gość: jabalil Re: tak, jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:21
                        niezaprzeczalnie: baba z jajami ale z pustym i idiotycznym łbem oślej kobyły
                        co ma cieczkę
                        • Gość: zajcew Re: tak, jasne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.09.05, 19:54
                          no fakt,cieka sie coś często.To pewnie od tej jej ambitnej roboty i od tego że
                          za długo z cyganami się bujała(albo trącała-kij ją tam wie).
    • Gość: l i l a b a j Re: Co-o Ty, krolu zloty... IP: *.server.ntli.net 27.09.05, 21:32
      no i myslalam, ze bedzie luzny watek muzyczno-zyciowy, a tu co? nieproszeni
      goscie z bejsbolami tluka szyby... wiadomo, na swiecie sa ludzie i ludziska

wiem gady moje (anti, on, jebalil, zajcew, aligatorek i im podobne stworzenia,
      ktore z ludzkiej madrosci nie wymienilam, bo mi szkoda czasu), ze wasza
      napastliwosc jest tylko przykrywka waszego zerowania, bo brakuje wam przeciez
      kogos, z kogo moglibyscie brac przyklad i uczyc sie normalnosci

tak debile, laczcie sie, moze z pomyslu wiecej niz jednego debila zrodzi sie
      cos normalnego, pozyjemy-zobaczymy
      • Gość: Anti Re: Co-o Ty, krolu zloty... IP: *.152.udn.pl 27.09.05, 22:49
        ty szmato nie doczekasz już niczego
        • Gość: jabilil Re: Co-o Ty Anti... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:50
          "Anti" nie odpisuj temu nieszczęsliwemu dziecku poczętemu przypadkowo -ten
          człowieko -potwór jest godny pozałowania i ubolewania a nie dyskusji z nim .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka