Dodaj do ulubionych

WITKOWSKI RADEK =OSTATNI NIECH BEDZIE PIERWSZYM

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 12:53
Obserwuj wątek
    • Gość: ble Re: WITKOWSKI RADEK =OSTATNI NIECH BEDZIE PIER IP: 82.139.41.* 23.09.05, 17:42
      Uważamj dokładnie to samo!!:D
    • Gość: Adam Witkowski - tak. Łuczycki - nie. IP: *.234.udn.pl 23.09.05, 19:38
      Na Witkowskiego zagłosuję, bo czas coś zmienić.
      Nie będę głosował natomiast na Łuczyckiego. Po cholerę PO wystawia gościa do
      Senatu, który to Senat zamierza zlikwidować? A może to tylko obiecanki, jak
      SLD, które też zapowiadało, że zlikwiduje senat?
      • Gość: bj86 Re: Witkowski - tak. Łuczycki - nie. IP: *.radom.pilicka.pl 23.09.05, 20:35
        Głosujmy na Radka!
    • Gość: homofob Re: WITKOWSKI RADEK =OSTATNI NIECH BEDZIE PIER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:41
      ja może i bym głosował, ale odraża mnie że w młodzieżówce PO są homoseksualiści...
      rozumiem w SLD;p

myślałem, że liberalizm PO nie sięga aż tak daleko;p
      • Gość: gucio Re: WITKOWSKI RADEK a moze SIKORSKI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:45
        też Radek -ten jeszcze lepszy artysta z legii cudzoziemskiej on by w Radomiu
        pokazał
        • mateuszbajek Re: WITKOWSKI RADEK a moze SIKORSKI.... 23.09.05, 23:49
          Jestem sekretarzem Stowarzyszenia Młodych Demokratów w Radomiu i zapewniam: nie
          ma u nas żadnych homoseksualistów, którzy w jakimkolwiek stopniu ujawnialiby się
          publicznie. A wewnętrzne poglądy... Sprawa prywatna. Nie mozemy się wtrącać do
          życia wszystkich...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka