Gość: platformers fun IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 12:53 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble Re: WITKOWSKI RADEK =OSTATNI NIECH BEDZIE PIER IP: 82.139.41.* 23.09.05, 17:42 Uważamj dokładnie to samo!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Witkowski - tak. Łuczycki - nie. IP: *.234.udn.pl 23.09.05, 19:38 Na Witkowskiego zagłosuję, bo czas coś zmienić. Nie będę głosował natomiast na Łuczyckiego. Po cholerę PO wystawia gościa do Senatu, który to Senat zamierza zlikwidować? A może to tylko obiecanki, jak SLD, które też zapowiadało, że zlikwiduje senat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj86 Re: Witkowski - tak. Łuczycki - nie. IP: *.radom.pilicka.pl 23.09.05, 20:35 Głosujmy na Radka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob Re: WITKOWSKI RADEK =OSTATNI NIECH BEDZIE PIER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:41 ja może i bym głosował, ale odraża mnie że w młodzieżówce PO są homoseksualiści... rozumiem w SLD;p myślałem, że liberalizm PO nie sięga aż tak daleko;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: WITKOWSKI RADEK a moze SIKORSKI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:45 też Radek -ten jeszcze lepszy artysta z legii cudzoziemskiej on by w Radomiu pokazał Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszbajek Re: WITKOWSKI RADEK a moze SIKORSKI.... 23.09.05, 23:49 Jestem sekretarzem Stowarzyszenia Młodych Demokratów w Radomiu i zapewniam: nie ma u nas żadnych homoseksualistów, którzy w jakimkolwiek stopniu ujawnialiby się publicznie. A wewnętrzne poglądy... Sprawa prywatna. Nie mozemy się wtrącać do życia wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś