Dodaj do ulubionych

PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:09
Fajna impreza,gratuluję organizatorom.Kiedy następna ??
Obserwuj wątek
    • Gość: tfsp Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:29
      oby wiecej takich imprez w radomiu,co prawda żona nie chciała mnie z dziećmi do
      domu wpuścić ,tacy byliśmy ubłoceni,ale warto było .Gratuluję
      • Gość: NITKA Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.radom.pilicka.pl 26.09.05, 10:59
        Zdazyłam zaledwie na końcówkę, a i tak byłam pod niebagatelnym wrażeniem. To co
        miało miejsce podczas Dni Radomia nawet w ołowie nie było tak dobre jak teraz.
        SUPER IMPREZA! Gratulacje!
        • Gość: b Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:14
          Byłem,widziałem,było fajnie.Jedyny dysonans to motocykliści szalejący poza torem
          • Gość: WoW Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.05, 12:31
            co Wam sie najabrdziej podobalo ? bo mi mozliwosc przejazdu takimi pieknymi
            samochodami :) czy bedzie jeszcze taki piknik ?
            • Gość: kloubowicz Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.radom.pilicka.pl 26.09.05, 14:02
              wiemy ze motocyklisci psuja nam opinie ale to dlatego ze sa slabo zorganizowani
              i nie reaguja na nasze prosby.
              • Gość: tomi Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.radom.pilicka.pl 26.09.05, 14:08
                fajna impreza tylko jak zwykle ludzie dostali malpiego rozumu i lazili jak
                krowy po pastwisku a organizatorzy najchetniej by ich wpuscili na tor tylko co
                dalej
                • Gość: brat Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.radom.pilicka.pl 26.09.05, 14:55
                  dokladnie tak i nastepnym razem to trzeba pilnowac i siebie isasiada zeby stal
                  za tasma
                  • Gość: sprinter Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.radom.pilicka.pl 26.09.05, 14:57
                    a moze ludziska "pomysleli" ze te tasmy sa po to zeby przez nie skakac no takie
                    zawody kto pierwszy zginie pod kolami terenowki
                    • Gość: ktos Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.radom.pilicka.pl 26.09.05, 17:19
                      masz racje ze ,bardzo ładna impreza ,a dla głupków to jest w Radomiu inne
                      miejsce.
    • Gość: kibic Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.05, 22:10
      beda w necie jakies fotki?
      • Gość: foto Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:43
        www.piknik2.republika.pl
      • Gość: foto Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:19
        radom4x4.fajnafotka.pl/
      • Gość: foto 1 Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:13
        Mam trochę fotek,gdzie mogę je przesłać ?
        • Gość: miki Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.radom.pl 27.09.05, 12:02
          na adres info@4x4.radom.pl koniecznie z imieniem i nazwiskiem autora
          • Gość: pytajnik Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.09.05, 16:35
            czemu radomskie media milcza ?
            • Gość: 4x4 Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.radom.pilicka.pl 28.09.05, 16:15
              poniewaz wpakowalismy sie z terminem imprezy w wybory
              • Gość: widz Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.radom.pilicka.pl 28.09.05, 16:17
                albo ich poprostu zatkało ze jest jeszcze w radomiu pare osób które chca cos
                zrobic zamiast marudzic ze nic sie nie dzieje
                • Gość: wilk Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:58
                  Już jest planowana następna impreza na torze - ogólnopolski zlot posiadaczy
                  suzuki samuraj .Termin wstępny 16-17 pażdziernik.I tak powinno być,co miesiąc
                  jedna impreza !
                  • Gość: art Re: PIKNIK OFF ROAD 25 WRZESIEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:10
                    Wilku !!!!!!!!!! a może 15-16 i podaj gdzie mozna dowiedzieć się czegoś
                    więcej na ten temat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka