Dodaj do ulubionych

Co zmienić w Programie Lokalnym ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:39
Wiele piszecie o tym, że w Programie Lokalnym TV Dami dzieje się coraz gorzej
i należałoby coś zmienić. Ale konkretnie - co ? Łatwo pisać - "COŚ". I jeszcze
jedno - co można zmienić, nie wydając wielkiej kasy, której Program zwyczajnie
nie ma ?
Obserwuj wątek
    • Gość: smutno mi Re: Co zmienić w Programie Lokalnym ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:58
      Tak myślałem. Krytykować łatwo, ale podać jakieś konkrety - już znacznie gorzej.
    • Gość: spectre Re: Co zmienić w Programie Lokalnym ? IP: *.udn.pl 05.10.05, 14:55
      a najłatwiej jest opluwac na radomskim forum gazety, ciekawe czemu ,,tak
      mądre,, spostrzezenia nie trafią na www.telewizja.radom ???? (bezposrednio do
      zainteresowanego), ano dlatego ze sie trzeba zalogowac i juz brakuje odwagi ?
    • Gość: slash Re: Co zmienić w Programie Lokalnym ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 15:20
      Dla mnie TV Dami staneła w miejscu a wręcz cofa się w rozwoju,ale cóż wymagać
      od niej dobrych i ciekawych programów jak kasy jest tylko na teledziennik
      • Gość: smutno mi Re: Co zmienić w Programie Lokalnym ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:30
        Dlatego pytam: co ma zrobić, żeby posunąć sie do przodu ??
        • Gość: tak Re: Co zmienić w Programie Lokalnym ? IP: 82.139.43.* 08.10.05, 21:23
          Ponieważ Vectra jest monopolistą na rynku radomskim, a jej siedziba jest gdzieś
          w Trójmieście i nie jest zainteresowana niczym poza ściągalnością opłat to
          sytuacja jest jaka jest. I żadne konkretne czy ogólne rady tego nie zmienią.
          Najlepsze byłoby pojawienie się konkurencji. Radom nie ma, niestety, szczęścia
          do spadochroniarzy i to w każdej dziedzinie.
          A może jakiś lokalny biznesman zdecydowałby się na konkurencyjną kablówkę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka