Dodaj do ulubionych

Galopujące ceny LPG.

IP: *.udn.pl 09.10.05, 08:40
Nie wiem co się dzieje,ale ceny LPG na naszych stacjach paliw ceny LPG
wzrosły już do 2,09 złotego za litr. Zdaje mi się, że chyba właścicielą
radomskich i podradomskich stacji LPG ktoś dobrał się do d... i mszczą się na
nas podnosząc ceny gazu do niebotycznych rozmiarów.
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: Galopujące ceny LPG.- normalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 09:14
      polityka paliwowa polega na tym aby ceny LPG zrównały się z benzyną - to ty o
      tym nie wiesz
    • Gość: kierowiec Re: Galopujące ceny LPG. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:28
      Oni tylko chwilowo przestali przelewać z butli 11 kg do dużych zbiorników (tzn.kraść) no i musieli podnieść ceny. Jak trochę przycichnie znowu będą przlewać. Do następnego wybuchu, i tak w kółko (:
      • Gość: pol Re: Galopujące ceny LPG. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.10.05, 12:31
        ceny gazu są takie w całej Polsce. U nas kiedyś było najtaniej , a teraz
        zostało to zrównane z resztą.
        • Gość: qwertty Re: Galopujące ceny LPG. IP: *.radom.pl 10.10.05, 00:48
          A ja wyp... z tego kraju.
          Ceny rosną a zarobki takie same...
    • Gość: radomianin Re: Galopujące ceny LPG. IP: *.internet.radom.pl 10.10.05, 01:17
      a wiadomosci sie nie oglada, gazet nie czyta, nie slucha radia to nie wie ze
      akcyza wzrosla
      • Gość: rem Re: Galopujące ceny LPG. IP: *.233.udn.pl 10.10.05, 01:32
        A jaka jest róznica miedzy firmowymi stacjami? Przestac rankować, przejsc na
        firmowe i po paru dniach spadnie.Porównajcie BP, Shell, Orlen. Prawie żadna
        różnica, a w Warszawie 1,99.
    • Gość: Simon Re: Galopujące ceny LPG. IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 00:20
      Co się dzieje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka