Dodaj do ulubionych

szalństwa panny "lilabaj ..".

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:41
szalona" lilabaj" znów idiocieje na naszym forum --moderator ratuj forum
przed tą śmieciarką internetową dla dobra ogółu .
Obserwuj wątek
    • Gość: ON Re: szalństwa panny "lilabaj ..". IP: *.client.dsl.net 12.10.05, 16:10
      Popieram.
      • Gość: gucio Re: szaleństwa panny "lilabaj ..- trwają nadal ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:25
        --Co nie ma chętnych do likwidacji tej ciemnej plamy na naszym forum jakim jest
        ta upierdliwa "lilibaj ?
        • Gość: zajcew Re: szaleństwa panny "lilabaj ..- trwają nadal .. IP: *.104.udn.pl 12.10.05, 21:40
          ja jak najbardziej popieram wniosek!..zresztą ta parówa wie jakie mam zdanie na
          jej temat(inwektywne).
        • Gość: gucio Re: pytanie do wszystkich .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:13
          Kto jest za tym aby" ADMINISTRATOR" usunął z naszego forum wątki i posty tej
          uciążliwej i upierdliwej dla nas 'LILABAJ" .Wszędzie tej podej padliny nie
          brakuje ,wszystko wie i każdemu ubliża i głupio się odszczekuje jak wściekła
          suka z cieczką.Proszę wysyłąć posty w tym celu na niniejszy wątek -może to coś
          pomoże.
    • Gość: l i l a b a j Re: szalństwa panny "lilabaj ..". IP: *.server.ntli.net 13.10.05, 02:28
      bo widzisz, w przeciwienstwie do takich debili jak Anti, On, rem czy glupi
      zajcew a nawet ty, umiem bawic sie i szalec w granicach normalnosci,
      ale po co ja w ogole jeszcze dyskutuje z takim beztalenciem jak ty?
      • Gość: rem Re: szalństwa panny "lilabaj ..". IP: *.233.udn.pl 13.10.05, 06:41
        O wypraszam sobie takie insynuacje.
        Czy tobie zawsze chodzi oto, aby komuś dokopać?. Każdy sądzi według siebie, a
        obrażanie innych bez powodu, świadczy o ograniczeniu intelektualnym, kulturowym
        itp. Trzeba czytać ze zrozumieniem, a nie atakowac tylko i wyłącznie dla
        zasady. Bo po lekturze takich dziwolągów pisanych przez ciebie "lilabaj" dojść
        można tylko do jednego słusznego wniosku, że jednak czegoś ci brak.(.....)
        Oprzytomnij i bądź normalna, bo sam dostęp do internetu nie uczynił nikogo NAJ.
        W rękach sfrustowanych użytkowników powoduje przegrzanie sieci i słuzy czasem
        do dziwnych skojarzeń (jakich to dobrze wiesz).
        Życzę zdrowia.
        • Gość: gucio Re: ADMINISRATOR - REDAKCJ0 -SOS-SOS SOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 10:52
          Ratujcie nas od tej "LILABAJ"- zakały naszego forym -czy tego nikt nie widzi co
          to głupie wyprawie na forum ...
    • Gość: aligatorek Re: szalństwa panny "lilabaj ..". IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 11:09
      Chłopaki, jestem z Wami. Lilabaj o mnie zapomniała i nie wymieniła jako wroga
      więc dopominam się sam. Lilabaj, nie jestem twoim przyjacielem!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: joker Re: szalństwa panny "lilabaj ..". IP: .1.* / 217.11.151.* 13.10.05, 11:51
        Z jednej strony zdecydowana większość internautów jest przeciwko cenzurze, a
        zdrugiej strony chcecie administracyjnie usunąć lilibaj z tego forum.
        Wystarczy, ze nie będziecie podejmować z tą osobą żadnej, ale to żadnej
        dyskusji, a nawet nie będziecie otwierać założonych przez nią wątków.
        Pozostanie jej dyskusja samej z sobą, a myślę, że będzie to dla niej bardziej
        dolegliwa kara, bo ją po prostu nakręcają wasze posty.
        Problem w tym, że jest trochę osób, które jednak mimo tej prostej recepty
        (nawiasem mówiąc wielokrotnie podnoszonej na tym forum) nie mogą powstrzymać
        się od wymieniania poglądów z lilibaj, przy czym zarówno jedna jak i druga
        strona przekracza granice dobrego smaku.
        • Gość: Anti Dzieki lilabaj IP: *.152.udn.pl 13.10.05, 12:51
          Uwaga
          Chciałem podziękować, że zostałem umieszczony na "liście lilabaj"
          Czuję się zaszczycony
          Nie wiedziałem że będę odczuwał aż takie wzruszenie w tym momencie.
          Bardzo ci dziękuje.
          Nie wracaj

• Gość: ON Re: szalństwa panny "lilabaj ..". IP: *.client.dsl.net 13.10.05, 15:13
          A co zrobic z watkami,ktorych ona nie zaklada?Wiele razy wcina sie po chamsku w
          normalne dyskusje.Ta osoba nie umie sie wypowiedziec bez bluzgania.A to psuje
          mozliwosc rozmowy na tym forum.
          • Gość: Gabor Re: szaleństwa panny "lilabaj ..". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:04
            Po prostu nie odpowiadać. Dyskutować z innymi, a ją zbywać milczeniem, nawet
            jeśli będzie atakowała. To jedyny sposób na wyeliminowanie lilibaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka