f.ward 28.12.05, 18:00 PYTANIE DO MEZCZYZN. CZY CHCIELIBYŚCIE MIEC ZA ZONE DZIEWICE?TZN.OZENIC SIE ZDZIEWCZYNĄ DLA KTÓREJ BYLISCIE PIERWSZYM PARTNEREM. TYLKO BEZ GLUPICH,BO PROBLEM JEST POWAZNY. PZDRO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocnick Re: żona... 28.12.05, 18:01 znaczy się ona by miała być cały czas dziewicą? Odpowiedz Link Zgłoś
f.ward Re: żona... 28.12.05, 18:10 nocnick napisał: > znaczy się ona by miała być cały czas dziewicą? KTOS ALBO JEST GŁUPI ALBO UDAJE KRETYNA...CHYBA TO PIERWSZE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ismena Re: żona... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:59 > TYLKO BEZ GLUPICH,BO PROBLEM JEST POWAZNY. dlaczego to problem? Problme by był jakby był z kobieta, raz czy dwa zdradziła. Tu jets problem, że jest Z X a sex traktuje osobno, nie umie kochac. I jest mozliwosc i to na 100% ze wywinie orła zaniedługo. To jak z niedzwiedziem raz zabije czlowieka pozna smak krwi i trzeba go zabic bo zrobi to podobnie. To samo z wyrachowanymi babami, jak gra to zagra wkrotce, jakmanipulowała czymkolwiekto zrobi to wkrotce, jak zdradziła to jets mozliwosc ze znowu to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: żona... IP: *.pro-internet.pl 28.12.05, 22:26 Dla mnie to nie ma jakiegos specjalnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: żona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:39 dobra zona nigdy nie jest zła (cnota najlepsza z dam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: żona... IP: *.daewoo.lublin.pl / 62.233.189.* 29.12.05, 08:47 Nie, stanowczo NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: żona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:09 jestem kobietą, ale widze co przzywa w tym momencie moj kolega...zaczął sie umawiac z 23-letnią dziewicą...chłopak zadowolony, bo to było Jego marzenie, zeby przespać się z dziewicą...i co?? Jak do tego doszło, chłopak pocieszył się z tego faktu jakaś chwile, a potem przyszła brutalna rzeczywistośc...dziewczyna lezy jak kłoda w łózku i nie potrafi się przełamać, jeśli już wogole ma okazje sie z nią kochac, bo ta robi wszystko byleby do tego nie dochodziło...wytrzymał z Nia poł roku...i weż sie z taką ożeń?? Mi się wydaje, że jak człowiek jest młody, to się szybciej uczy,a i drugra strona nie jest czesto bardzo doswiadczona, ale jak już ma sie te 25 lat to człowiek w łózku ma swoje wymagania...ja wiem, że teraz nie chciałabym miec chłopaka prawiczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: żona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:14 zależy od wieku: do ok.24 lat tak, powyżej - nie Odpowiedz Link Zgłoś