Dodaj do ulubionych

Strona MPK - nie działa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:19
Od wczoraj próbuję sprawdzić rozkład autobusów podmiejskich na www.mpk.radom.pl - bezskuteczne - strona nie działa. Totalna dezinformacja. Może ktoś się tym zainteresuje?!
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: Strona MPK - nie działa IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.10.05, 08:25
      naucz się szukać ofermo
      komunikacja.radom.pl/?akcja=rozklady
      tu jest rozkład jazdy
      • Gość: asko Re: Strona MPK - nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:29
        kolo - naucz się czytać, a potem zacznij wyzywac kogoś od oferm. Mówiłem o rozkładzie autobusów podmiejskich .... a stronę komunikacja.radom.pl bardzo dobrze znam i szkoda że tam zapomniano o liniach podmiejskich :-((
      • gregory_z_radomia Re: Strona MPK - nie działa 18.10.05, 08:30
        Taki cwany jesteś. Przeczytaj w poprzednim wątku o jaki rozkład chodzi a potem
        znajdź na stronie do której podałeś linka takie rozkłady. I kto tu jest ofermą.
      • Gość: Mofio Re: Strona MPK - nie działa IP: 80.249.4.* 18.10.05, 08:31
        A ty nauczyć się czytać. Gościowi chodzi o PODMIEJSKIE linie a rozkład dla nich
        faktycznie nie otwiera się. Zanim kogoś naziwesz ofermą to wpierw przeczytaj o
        co pyta OBRZYMPALE.
        • Gość: KIKA Re: Strona MPK - nie działa IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.10.05, 08:40
          pierdoły, ofermy i obrzympały.
          Dzwoniec potrafi wleźć na forum zadać głupie pytanie a na stronie głównej jest
          cały rozkład ŁĄCZNIE Z PODMIEJSKIMI!!!!!!
          • Gość: Mofio Re: Strona MPK - nie działa IP: 80.249.4.* 18.10.05, 08:47
            Tak? No to otwórz tę stronę i powiedz mi o której będę miał autobus E do Kowali
            koło południa. Proszę, zrób to. I podaj mi link do tej strony. Czekam.
            • Gość: pasazer Re: Strona MPK - nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:01
              >Tak? No to otwórz tę stronę i powiedz mi o której będę miał autobus E do Kowali
              koło południa. Proszę, zrób to. I podaj mi link do tej strony. Czekam.

E do Kowali nigdy nie bedziesz mial bo MPK stwierdzilo ze im sie to nie oplaca
              i w czerwcu zlikwidowalo te linie. Na szczescie te luke zapelnil Trans Express
              ktory obsluguje prawie cala gmine Kowala. Bilety ma tansze i jakos mu sie to
              oplaca. No ale trzeba myslec!
    • Gość: MPK Re: Strona MPK - nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:56
      DZIAŁA STRONA mpk ,
      Linii E nie ma.
      Kowala Radom obsługiwana jest przez EUROTRANS tam szukaj strony internetowej.
      Za tramsport na terenie gminy odpowiada Wójt Kowali,
      sprawdz jego stronę internetową.
      Jeśli i tam ne znajdziesz to pozostał Ci rower , wypożyczalni w Radomiu nie ma .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka