Gość: asko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:19 Od wczoraj próbuję sprawdzić rozkład autobusów podmiejskich na www.mpk.radom.pl - bezskuteczne - strona nie działa. Totalna dezinformacja. Może ktoś się tym zainteresuje?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Strona MPK - nie działa IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.10.05, 08:25 naucz się szukać ofermo komunikacja.radom.pl/?akcja=rozklady tu jest rozkład jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asko Re: Strona MPK - nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:29 kolo - naucz się czytać, a potem zacznij wyzywac kogoś od oferm. Mówiłem o rozkładzie autobusów podmiejskich .... a stronę komunikacja.radom.pl bardzo dobrze znam i szkoda że tam zapomniano o liniach podmiejskich :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Strona MPK - nie działa 18.10.05, 08:30 Taki cwany jesteś. Przeczytaj w poprzednim wątku o jaki rozkład chodzi a potem znajdź na stronie do której podałeś linka takie rozkłady. I kto tu jest ofermą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mofio Re: Strona MPK - nie działa IP: 80.249.4.* 18.10.05, 08:31 A ty nauczyć się czytać. Gościowi chodzi o PODMIEJSKIE linie a rozkład dla nich faktycznie nie otwiera się. Zanim kogoś naziwesz ofermą to wpierw przeczytaj o co pyta OBRZYMPALE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKA Re: Strona MPK - nie działa IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.10.05, 08:40 pierdoły, ofermy i obrzympały. Dzwoniec potrafi wleźć na forum zadać głupie pytanie a na stronie głównej jest cały rozkład ŁĄCZNIE Z PODMIEJSKIMI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mofio Re: Strona MPK - nie działa IP: 80.249.4.* 18.10.05, 08:47 Tak? No to otwórz tę stronę i powiedz mi o której będę miał autobus E do Kowali koło południa. Proszę, zrób to. I podaj mi link do tej strony. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasazer Re: Strona MPK - nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:01 >Tak? No to otwórz tę stronę i powiedz mi o której będę miał autobus E do Kowali koło południa. Proszę, zrób to. I podaj mi link do tej strony. Czekam. E do Kowali nigdy nie bedziesz mial bo MPK stwierdzilo ze im sie to nie oplaca i w czerwcu zlikwidowalo te linie. Na szczescie te luke zapelnil Trans Express ktory obsluguje prawie cala gmine Kowala. Bilety ma tansze i jakos mu sie to oplaca. No ale trzeba myslec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPK Re: Strona MPK - nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:56 DZIAŁA STRONA mpk , Linii E nie ma. Kowala Radom obsługiwana jest przez EUROTRANS tam szukaj strony internetowej. Za tramsport na terenie gminy odpowiada Wójt Kowali, sprawdz jego stronę internetową. Jeśli i tam ne znajdziesz to pozostał Ci rower , wypożyczalni w Radomiu nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś