Dodaj do ulubionych

Pilicka zaczyna kaszanić!!!!

IP: *.radom.pilickanet.pl 23.09.02, 22:00
Od pewnego czasu wystepują braki w sygnale. Dzisiaj w nocy go nie było, o 11
do południa też, po południu 17 do 21 też. Dodzwonić się nie można, a
fakturka za korzystanie przyszła. Coś tu nie tak Panowie z ATS-u (bo Wy
obsłgujecie Pilicką). Czekam, że może sie oficjalnie odezwiecie o przyczynach
tego stanu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Suriv Re: Pilicka zaczyna kaszanić!!!! IP: *.radom.pl 24.09.02, 10:12
      Gość portalu: dydo43 napisał(a):

> Od pewnego czasu wystepują braki w sygnale. Dzisiaj w nocy go nie było, o 11
      > do południa też, po południu 17 do 21 też. Dodzwonić się nie można, a
      > fakturka za korzystanie przyszła. Coś tu nie tak Panowie z ATS-u (bo Wy
      > obsłgujecie Pilicką). Czekam, że może sie oficjalnie odezwiecie o przyczynach
      > tego stanu.

Dydo43 to normalne o tej porze... poprostu jest przeciazenie sieci... wiem otym
      bo w cafejce na poludniu tak samo sie dzieje... jest jedna mozliwosc tego
      zapobiegania nie przegrywac pomiedzy uzytkownikami z innych blokow filmow gier
      muzy itp... pozakladac ftp anie... tak to sie zawsze wszystko zapcha... i nic
      niebedzie... zastanow sie.. zanim cos powiesz... a moze to ty jestes powodem
      kiepsiego chodzenia netu u ciebie... zastanow sie wszysto jest mozliwe...

Z powazaniem
      Suriv
      • Gość: davis Re: Pilicka zaczyna kaszanić!!!! IP: *.ats.pl / *.ats.pl 24.09.02, 14:30
        Nie to nie jest normalne. Nie wmówisz mi że w nocy w sieci jest duży ruch. Po
        prostu DNS-y były martwe w tym czasie i nie ma na to wpływu ruch w sieci.
        I wytłumacz mi jaka jest różnica między kopiowaniem danych między
        komputerami "na sztywno" i przez ftp. Mniej danych wtedy leci czy co?
      • Gość: dydo43 Re: Pilicka zaczyna kaszanić!!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 25.09.02, 20:17
        Przykro mi, ale ja jestem juz w takim wieku, że nie interesuję sie żadnymi
        grami i innymi sprawami, lecz korzystam z internetu dla celów zawodowych i
        naukowych. Jak ma działać to powinien. Po to ponoć jest ograniczenie do 64kB na
        użytkownika.
    • Gość: internauta Re: Pilicka zaczyna kaszanić!!!! IP: 212.244.63.* 24.09.02, 15:40
      To nie Atsy tylko lewy sprzęt Pilickiej , ale fakt sieci nie ma a rachunki
      przychodzą
      • Gość: GregorY Re: Pilicka zaczyna kaszanić!!!! IP: *.visp.energis.pl 25.09.02, 07:05
        to może wrócicie do Telekomuny? Mnie bardziej wkurza inna sprawa: w momencie
        urynkowienia pojawili się inni operatorzy międzystrefowi, pamiętam jeszcze
        hasła głoszące wolny dostęp i spadek cen za połączenia. Nie mam na przykład
        podpisanej umowy z NOM-em, a wysiadła np. centrala tepsy. Wykręcam 1044 i
        słyszę komunikat, o konieczności podpisania umowy, żeby móc dzwonić.... Czy na
        tym to miało polegać? Co mnie obchodzi problem rozliczania usług??? To nie jest
        wolny dostęp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka