Gość: miki IP: *.interia.pl 25.09.02, 11:11 Mam pytanie czy ktos ma doswiadczenia ze stalym laczem pilickiej, czy mozna cos takiego podlaczyc na michalowie i czy transfer jest lepszy niz w przypadku dami. gorszy chyba byc nie moze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: var Re: INTERNET-PILICKA CZY DAMI-poradzcie IP: *.radom.pl 25.09.02, 12:46 Odnośnie stałego łącza na Michałowie z Pilickiej to sprawa na chwilę obecną jest nie możliwa. W tej chwili coś takiego rusza na Południu. Odnośnie Dami słyszałem różne opinie od bardzo krytycznych do umiarkowanie dobrych. Alternatywą może być np. ATS. W tym przypadku w bloku musi być ok. 5 chętnych. Z ATS'u korzystam w dwóch miejscach służbowo i jak do tej pory jestem b. zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJK Re: INTERNET-PILICKA CZY DAMI-poradzcie IP: *.radom.pl 25.09.02, 21:29 Co do ATS (mam 64kb/s) to w miarę spokojnie wystarcza jako medium do czytania internetu i poczty (czasami są przerwy ale raczej niezbyt często). Jak za cenę 50 PLN na miesiąc to do domowego bycia on-line wystarcza ale zaznaczam, że nie ściagam w ogóle filmów, muzyki, nie gram w jakies dziwne gry czy zabawy typu chat, więc przeliczenia ww. szybkości na film sciagnięty za 5-7-10 godzin itp. oceny szybkości nie mają dla mnie żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś