Dodaj do ulubionych

Brak grzybow w rejonie Radomia!

23.10.05, 10:07
Co jest - jak nie stonka to psi urok?
Obserwuj wątek
    • Gość: grzybek Re: Brak grzybow w rejonie Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:29
      grzyby są tylko trzeba umieć zbierać i wiedzieć gdzie są - np Wsola
    • Gość: wesoła Re: okolice Zwolenia IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 13:09
      Muszą być gdzieś w okolicach Zwolenia. Któregoś dnia wracałam z Lublina i przy
      lesie widziałam kilknaście osób sprzedających grzyby.
      • Gość: Lidka Re: okolice Zwolenia IP: *.sympatico.ca 23.10.05, 13:54
        To pewnie ci "dobrzy sukienkowi" przebrani za miejscowych dorabiaja na remont plebani w
        mariackim?
        • Gość: wesoła Re: Lidka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:24
          To nie ten wątek, Lidka. Ale jeśli już musimy to odpowiedz mi. Wyjechałaś z
          Polski, przypuszczam, że już dawno bo ciągle mówisz coś o Wałęsie a tu już
          raczej nikt o nim nie wspomina. Przyjechałaś na krótko. Przez ten czas
          zobaczyłaś w Radomiu tylko te samochody? nic innego? Nie widziałaś
          ładniejszych, tam w wielkim świecie? Co możesz wiedzieć na tematy, które z
          takim zaangażowaniem poruszasz? Może należało czas pobytu w Radomiu lepiej
          wykorzystać niż na picie piwa z koleżanką z agencji towarzyskiej. Nie żebym
          miała coś przeciwko prostytutkom ale zazwyczaj one nie grzeszą intelektem.
          Trzeba było raczej iść do muzeum, na jakąś wystawę, porozmawiać z kimś mądrym.
          Zrobiłaś jednak jak zrobiłaś, twoja sprawa ale nie opowiadaj głupot. Nie o
          Twoją krytykę kleru tu chodzi. Tu ludzie też mają oczy i pewne sprawy widzą. Na
          wiele z nich nie ma społecznego przyzwolenia i księża czasami stają też przed
          sądem. Ty jednak nie rozumiesz jednego, w Polsce nie ma odpowiedzialności
          zbiorowej. Ostatnio na Śląsku dwie pielęgniarki nie troszczyły się o zdrowie
          swojego podopiecznego, maleńkiego wcześniaczka. Czy na podstawie tego incydentu
          należy wysnuć wniosek, że wszystkie pielęgniarki to głupie, nieodpowiedzialne ,
          bezmyślne babska? Czy na podstawie Twoich wypowiedzi mam dojść do wniosku, że
          wszyscy Polacy w Kanadzie są tacy jak Ty? Nie mogę, skrzywdziłabym chociażby
          Kibica.
          • Gość: aga Re: Lidka IP: *.internet.radom.pl 23.10.05, 18:25
            Litości! to wątek o grzybach! Jestem grzybiarą, wchodzę tu a tu co?
            Gdzie są grzyby? Pzdr.
            • Gość: woman opieńki IP: *.udn.pl 23.10.05, 18:37
              ja dzisiaj byłam pod Brzózą i przywiozłam kosz opieniek. moze nie jest to jakis
              szczyt marzen, ale sos jest pyszny, a reszta bedzie na pierogi :)
              a poza tym faktycznie w lesie grzybow brak, ale i tak pieknie wygladaje lasy o
              tej porze roku.
              a u sasiadow na dzialce rosnie piekny ogromny prawdziwek i bardzo mnie
              kusi... ;)
              pzodrawiam grzybiarzy
          • Gość: Lidka Re: Lidka IP: *.sympatico.ca 24.10.05, 05:33
            Moja kumpela pracuje w agencji bo nie mogla znalezc lepszej pracy, a skonczyla WSB i wcale
            nie jest glupia! Ma sliczne cycuszki i siedzisko takie, ze chlopy sie "slinia" juz po kilku minutach
            Prostytuki i kler to niemalze jedno i to samo - kasa za friko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka