Gość: stacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaco Re: Poszukuję gitary basowej IP: *.radom.pl 25.10.05, 22:31 A co, wyszła i nie wraca? Jak wglądała, może ktoś widział? A poważnie, to co to znaczy "poszukuję"? Chcesz kupić, pożyczyć, dostać za darmo? I o jaką ci chodzi 4,5, czy 6-strunową? Trochę mało konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stacha Re: Poszukuję gitary basowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 21:17 4-strunowa,chcę kupić w rozsądnej cenie,do nauki gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slash Re: Poszukuję gitary basowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:16 poszukaj sobie na alegro,jest do wyboru do koloru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seler Re: Poszukuję gitary basowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:45 Ja troszkę w innej sprawie (ale pokrewnej): Mam do sprzedania gitarę elektryczną Squaier by Fender (konkretnie Bullet Strat) + piecyk Marshall MG30RCD 30 W. Jeśli ktoś byłby zainteresowany - proszę o głos na Forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś