Dodaj do ulubionych

Zagadka dla inteligentnych...

IP: *.internet.radom.pl 28.09.02, 23:51
Nadaje z SDI TP NET, z Urzędu Wojewódzkiego. Wszystkie kłamliwe wątki o SLD
rozpoczyna właśnie on. Chodzi często do kościoła i się modli.Zgrywa się na
uczciwego obywatela, ale po tym co tu pisze, widać, że to drań pierwszej
wody.Jest tchórzem wyjątkowym, cały czas zmienia tu nicki, raz jest kobietą
raz mężczyzną. Startuje na radnego, jak wygra to Radom będzie miastem mlekiem
i miodem płynącym. Zapanuje powszechny dobrobyt i wszyscy znajdą pracę. Jest
na tyle wredny, że potrafi podac czyjś numer komórki podszywając sie pod tą
osobę. On jest nieskzitelny moralnie. O kogo chodzi? Dla pierwszej osoby ,
która zgadnie przyznany zostanie tytuł Mistera Inteligencji Forum GW. Czekam
na odpowiedź . Drink
Obserwuj wątek
    • Gość: temida Re: Zagadka dla inteligentnych... IP: 81.15.184.* 29.09.02, 00:36
      Gość portalu: Drink napisał(a):

> Nadaje z SDI TP NET, z Urzędu Wojewódzkiego. Wszystkie kłamliwe wątki o SLD
      > rozpoczyna właśnie on. Chodzi często do kościoła i się modli.Zgrywa się na
      > uczciwego obywatela, ale po tym co tu pisze, widać, że to drań pierwszej
      > wody.Jest tchórzem wyjątkowym, cały czas zmienia tu nicki, raz jest kobietą
      > raz mężczyzną. Startuje na radnego, jak wygra to Radom będzie miastem mlekiem
      > i miodem płynącym. Zapanuje powszechny dobrobyt i wszyscy znajdą pracę. Jest
      > na tyle wredny, że potrafi podac czyjś numer komórki podszywając sie pod tą
      > osobę. On jest nieskzitelny moralnie. O kogo chodzi? Dla pierwszej osoby ,
      > która zgadnie przyznany zostanie tytuł Mistera Inteligencji Forum GW. Czekam
      > na odpowiedź . Drink

Rzecz jest jasna jak Słońce, ale obiecywałem nie podawać nazwisk. Aha,
      pierwszej osobie, nie "dla pierwszej". Ale to szczegół. Tytuł oddaję tym,
      którzy lubią wypisywać personalia.

pozdrowionka.
      • Gość: temida Re: Zagadka dla inteligentnych... IP: 81.15.184.* 29.09.02, 01:56
        Gość portalu: temida napisał(a):

> Gość portalu: Drink napisał(a):
        >
        > > Nadaje z SDI TP NET, z Urzędu Wojewódzkiego. Wszystkie kłamliwe wątki o SL
        > D
        > > rozpoczyna właśnie on. Chodzi często do kościoła i się modli.Zgrywa się na
        >
        > > uczciwego obywatela, ale po tym co tu pisze, widać, że to drań pierwszej
        > > wody.Jest tchórzem wyjątkowym, cały czas zmienia tu nicki, raz jest kobiet
        > ą
        > > raz mężczyzną. Startuje na radnego, jak wygra to Radom będzie miastem mlek
        > iem
        > > i miodem płynącym. Zapanuje powszechny dobrobyt i wszyscy znajdą pracę. Je
        > st
        > > na tyle wredny, że potrafi podac czyjś numer komórki podszywając sie pod t
        > ą
        > > osobę. On jest nieskzitelny moralnie. O kogo chodzi? Dla pierwszej osoby ,
        >
        > > która zgadnie przyznany zostanie tytuł Mistera Inteligencji Forum GW. Czek
        > am
        > > na odpowiedź . Drink
        >
        > Rzecz jest jasna jak Słońce, ale obiecywałem nie podawać nazwisk. Aha,
        > pierwszej osobie, nie "dla pierwszej". Ale to szczegół. Tytuł oddaję tym,
        > którzy lubią wypisywać personalia.
        >
        > pozdrowionka.

Łasym tytułu polecam post od Kaczmarskiego (nie W. Kaczmarskiego) w "dziale"
        FORUM TCHÓRZY I PADALCÓW.
        • Gość: Drink Re: Zagadka dla inteligentnych... IP: *.internet.radom.pl 29.09.02, 16:47
          Wiesz Temida ,zmusiłeś mnie do myślenia! To ważne. Dlatego nie wymieniłem tu
          nazwiska ,a podałem w formie konkursu. Ja już nie będę podawał czyichś
          naziwsk. I tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Pozdrówko.
          • Gość: temida Re: Zagadka dla inteligentnych... IP: 81.15.184.* 29.09.02, 22:03
            Gość portalu: Drink napisał(a):

> Wiesz Temida ,zmusiłeś mnie do myślenia! To ważne. Dlatego nie wymieniłem tu
            > nazwiska ,a podałem w formie konkursu. Ja już nie będę podawał czyichś
            > naziwsk. I tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Pozdrówko.

:-))))))) pzdr
    • Gość: Zyga Re: Zagadka dla inteligentnych... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 09:08
      Ten post powinien miec tytuł: jak rozmawiają ze sobą dwa czerwone ścierwa.
      • Gość: temida Re: Zagadka dla inteligentnych... IP: 213.25.138.* 30.09.02, 09:41
        Gość portalu: Zyga napisał(a):

> Ten post powinien miec tytuł: jak rozmawiają ze sobą dwa czerwone ścierwa.

Więc przeczytaj kilka innych postów autorstwa "dwóch czerwonych ścierw".
        Później oceniaj. Po drugie mam wrażenie, że ten post dotyczył właśnie Ciebie,
        Zyga vel ... Panie Radny, daj sobie Pan spokój, bo jad w większych ilości
        szkodzi również samemu wężowi. Pzdr.
    • Gość: Drink Re: Zagadka dla inteligentnych... IP: *.internet.radom.pl 30.09.02, 20:39
      Temida znowu masz rację! Chłopakowi puszczają nerwy! No bo jak przeczytał
      (wyżej) co sądzą o nim inni (niekoniecznie czerwone ścierwa!) to się załamał.
      Ponadto jak się ma IQ ze 20 to o czym tu mowa? Pozdro Temidka!
    • Gość: ryży Re: Zagadka dla inteligentnych... IP: *.internet.radom.pl 01.10.02, 17:31
      Czyżby to chodziło o szefa sztabu AWS?
      • Gość: Rumun Re: Zagadka dla inteligentnych... IP: *.internet.radom.pl 03.10.02, 19:57
        O kogo chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka