Gość: Lidka IP: *.sympatico.ca 28.10.05, 23:58 Jest przeciez polozony tak malowniczo nad rzeka Mleczna (stad poetycka nazwa - Grod nad Mleczna) ... jakby zostal Stolycom to moze niektore chodniki daloby sie naprawic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telesfor Re: Radom powinien byc Stolycom Polski IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.10.05, 08:04 Jaka TY Lydka jesteś mondra.....co u kobiet jest rzadkośią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Radom powinien byc Stolycom Polski IP: *.sympatico.ca 29.10.05, 14:21 Ty pewnie sam jestes "ZADKI" ... jak Cie stac to idz na Kolberga - super dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reks Re: Radom powinien byc Stolycom Polski IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 29.10.05, 15:48 "...Stolycom..." <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Radom powinien byc Stolycom Polski IP: *.sympatico.ca 30.10.05, 01:46 Przeciez nawet WSB juz jest w Radumiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reks Re: Radom powinien byc Stolycom Polski IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 30.10.05, 06:48 "...Radumiu..." <lol> PS. Lidka wyganie w Kandzie nie służy Twojej znajomość poprawnej pisowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Radom powinien byc Stolycom Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 06:12 -Lidka" masz miły nick ale pusto w czaszce ,że takie ipszesz głupotu -coś tu nie pasuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Radom powinien byc Stolycom Polski IP: *.radom.pilicka.pl 30.10.05, 06:25 w sumie to jestem za ale nie wiem o co Ci chodzi z chodnikami; u mnie jest ...lux;) wlasnie od 2 tygodni mam nowy i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś